Сани Алекса за шведа: Не му искам парите, искам го в затвора!

С брат й твърдят, че не са изнудвали Сами Кий Сверт
16 юни 2017 12:52, Александър Попов
85
Сани Алекса за шведа: Не му искам парите, искам го в затвора!

Шведът Сами Кий Сверт обвини певицата Сани Алекса в лъжа, че я е пребил и дори обвини нея и брат й, че са го изнудвали за пари. И дори дошли в дома му с още един мъж за сплашване.

Александра Апостолова и брат й Майк Михаел Апостолов обаче категорично отрекоха.

"Не сме искали пари от Сами. Мъжът, с когото аз и баща ми отидохме при Сами, беше наш приятел, когото взехме с нас, за да ни пази. Сестра ми ми се обади посред нощ и ми прати във Facebook снимки как е пребита. Звъннах на полицията и им дадох адреса. Те дойдоха и я отведоха с линейка. След това с баща ми и нашия приятел отидохме при Сами, за да разберем какво е станало", разказа Майк пред "България днес".

Още по темата

Със сестра му отричат версията, че била паднала по стълбите на излизане от сватбено тържество, за което свидетелства и очевидец.

"Когато си тръгнахме от партито, в таксито нямах кръв. Побоят започна, когато се прибрахме от сватбата, в дома на Сами. Той ме удари няколко пъти. Дрехите ми, които са с кръв, не са тези, с които бях на сватбата", разказва Александра.

Тя признава, че на сватбата е прекалила с алкохола: "Всички бяхме мъртвопияни, няма какво да се лъжем. Той включително, беше един от най-пияните! Аз се сдърпах с една шведка. После тя ми се извини. Сами беше ядосан, защото един швед постоянно си говореше с мен. Той е много ревнив".

Тя разказва и за друг инцидент през пролетта със Сами, при който съседите викнали полиция.

"Пак ме преби и ме настаниха в болница. Докато бях там, Сами ми писа, че полицаите са го арестували, съблекли го гол. Не знам дали е вярно, но това ми писа. Поиска да му простя и да се върна при него. И аз се върнах", споделя Сани.

Тя твърди, че шведът пребивал и бившата си жена, докато е била бременна.

"Не му искам парите. Искам го в затвора", категорична е певицата.

В нейна подкрепа се изказа приятелката и Павлина: "Той често я биеше. След всеки иднцидент тя ми звънеше. Още първият път, когато я преби - на Нова година в Пловдив, й казах, че ще има и втори, и трети. А тя все се надяваше той да се поправи. Надявам се сега да има справедливост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
18
 
! Отговори
Ботев преди 6 години
"българката" Сани Алекса и брат и Майк Михаел.. ебсимамата тез българи. Както коментираха източно германките през социализма са смуглите гларуси по родните плажове "български инжинер прави зер шйойн секс, но много черен и много мирише.." ..
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена, която стои или се връща при мъж, който я бие си заслужава участта. Друг е въпросът дали в този случай това е истина.
30
0
 
17
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Господа, местя. Кой е с мен?
29
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА ЗАБРАНИН НА ЩВЕДИТЕ ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ! ДА ЗАБРАНИМ ШВЕДСКИТЕ МАСИ В БЪЛГАРИЯ !
28
0
 
21
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Тая не спря да си прави реклама на гърба на човека. То бива наглост ама чак толкова...
27
3
 
1
 
! Отговори
Британски джентълмен преди 6 години
П.С А ти с колко румънки,полякини и испанки си бил , понеже явно онея са били щото са ,,гола вода'' ;-)) вервай ти кво ти казват жените за чиста монета !!
26
5
 
1
 
! Отговори
Британски джентълмен преди 6 години
До Анонимен Нещо бъркаш друже, британските мъже чукат и азиатски теснячета където си пожелаят могат да играят с Кеш-а общо взето а източно-европейките са им за развлечение или и да я напомпи онези доволни че те гладни кучета *** поне децата им бели хор ще бъдат. А английските хипопотамчета както ги наричаш хич не харесват Бг-ри никога няма да си вземе такъв за мъж .може 1 път да се излъже за една нощ но иначе с мъже под техните доходи никогиш, те за шоу си имат Черни кончета ;-000
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера четох статията, в която независим свидетел - несвързан нито с въпросната Сани, нито с въпросния Сами, споделя че е видял госпожицата да пада по стълбите мъртво пияна, да се кара с барманите и т.н. На свидетелят най може да се вярва. Тези двамата сиамски близнаци Сами и Сани не са сваляли шишето от устите си, доколкото се разбира.
24
0
 
14
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Можеше да си спестят много неприятности, още в началото. Когато видиш, че връзката ти не върви на добре, се разделете. Не сега да се бият, съдят и т.н.
23
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ами да го съди-всеки ден тука ще я гледаме.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тя каза.., той каза.. тя каза.., той каза..., те казаха и тн. едно и също. майната й на тая. да се прибира в бг и няма да има проблеми. тук всички са готини и жени и мъже.
21
0
 
12
 
! Отговори
Между редовете преди 6 години
Сани Алекса за шведа: Не му искам парите... малко уиски на някой чужда сватба и ще му простя, че не можа да ме задържи на стълбището да се претрепя.
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Британски джентълменХиляди българки доволни от британците??Ахахахах, сигурно се шегуваш пич. Повече пт 90% от българките женени за англичани се развеждат до 3-та година. Британските мъже били гола вода в леглото- така казват българки, полякини, испанки и румънки с които съм говорил.Трябваше да кажеш, че английските жени- хипопотами са луди по българските мъже!
19
14
 
5
 
! Отговори
Британски джентълмен преди 6 години
Тук при нас за шамар доказан влизаш в затвора, Жените са на почит и са богини всичко правят за кеф не за пари .Съседите изпяват всичко защото са отговорни хора а не се крият зад вратите нищо незнам нишо не съм чула те добри хора глупости на търкалета. Британската жена е вярна на мъжа си до раждането на 1-то им дете после всеки си живее як купон мъжете с евтинки източно-европейки , британките с афро-американци ;-0 супер е всички са доволни
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не е луд този, който яде баницата, а който му я дава
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спонмям си навремето историите с джако. ИЗлезе една история за изнасилване на момченце, и те помчнаха да валят през ден. Смешки. И тука същата работа.
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
досега си е мълчала, сега като започнаха атаките по шведите, и тази ще излезе мъченица. ЗА жената - камериерка ясно, обаче сега плеймейтка спала с швед, ще се чуди как да го одруса.
15
14
 
4
 
! Отговори
Британски джентълмен преди 6 години
Жените ви са много по умни от вас водят си носа ,а вече ви и смениха с чужденци а вие си лайте тука и лъскайте Мара с 5-те баджака.
14
12
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Типичните бг коментари....
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета коментарите, явно има и българи с акъл в главата, които задават правилните въпроси.