Рут за селските претенции и селските епитети

Певицата в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg
18 юни 2017 13:06, Александър Попов
157
Рут за селските претенции и селските епитети
Снимка: Facebook

Първата дама на България Десислава Радева разгневи голяма част от българите със статус във Facebook, в който по някакъв непонятен начин навърза котката си, СПИН и гей парада. Това даде повод на певицата Рут Колева отново да напомни за себе си, а езикът ѝ не се различава много по тъпотия от статуса на президентшата.

Още по темата

И двете, разбира се, имат право да изкажат своето мнение, но определено да сравняваш съпругата на президента с мотика говори за селски привкус.

"Първа дама? По-скоро първа мотика. Глупава госпожо, защо не ги пуснахте тия коментарчета след срещата на НАТО, докато се снимахте със съпруга на министър-председателя на Люксембург – Готие Дестене, а?“, попита Рут (Готие Дестене е съпруг на министър-председателя Ксавие Бетел).

"Само когато е изгодно, явно. Хомофобията не се толерира на местата, където искате да се покажете със скъпите си рокли и селските си претенции. Или може би ви е яд, че не са ви дали достатъчно внимание?“, продължава хапливо певицата.

Основният призив на организиращите гей парада е за толерантност. Рут Колева беше част от този парад, но видимо толерантността при нея трябва да е еднопосочна.

Факт е, че Радева няма право на подобни статуси заради позицията си на първа дама, но когато пишеш за селски претенции със селски епитети с какво си по-различен? Или когато имаш отчаяна нужда да си в медиите нищо няма значение?

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
3
 
! Отговори
гост преди 6 години
Някой умник от западна Европа натрупа девиденти на гърба на обратните,то ги е имало откакто свят светува,няма да се разминем без тях.Наистина и те дават много на света,но по-кротко да го дават тук,убеден съм че и на запад не ги долюбват,но съм сигурен че добре ги използват.А другарката Рут не може да се усети как я използват,пък тя се взе насериозно.
110
0
 
11
 
! Отговори
Бе преди 6 години
тази Колева каква е по националност? Щото доста пъти като е плюла,започва с вие българите.
109
0
 
5
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 6 години
Еж те тая те са я кръстиле дечели е заклала темерут!Темерут Колева
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ааааааааааааааааааааааа
107
0
 
10
 
! Отговори
пффф преди 6 години
Гейовете да престанат с хетерофобията и да благодарят, че все още има кой да ги ражда!а рут колева да вземе малко уроци по пеене, че е много зле. За възпитание, речева и поведенческа култура е късно
106
0
 
14
 
! Отговори
гп преди 6 години
Просто една абортаджийка, която не се свени да направи аборт пред цяла България, не знаеше и кой е бащата. Без кариера, само ходи по медиите със и без причина. Няма какво да уважаваш в такъв човек.
105
0
 
12
 
! Отговори
леле преди 6 години
Тази Рут многократно е доказала невероятната си простотия !
104
1
 
8
 
! Отговори
тази неделя преди 6 години
Четете м-у редовете! ПР-акция! Рут замества приятелката Мариана в ТАЗИ СЪБОТА...Маряна остава в ВСЯКА НЕДЕЛЯ. Шефовете съгласни - и 2-те са еднакви и на акъл..и на кг. ! Връзките на Мариана уреждат и нея и Рут !
103
0
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Много "звезди",много нещо,ц,ц..
102
0
 
14
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
хахахаха този сайт как си защитава шефа думата с-о-р-о-с-о-и-д е подложена на цензура смях в залата. Срещу Сорос не се рита
101
0
 
14
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Само за платените *** сайтчета като този статуса и изказването на президеншата са просташки. За нормалните хора тя просто каза истината. Това, че не се харесва на много евро-г-е-й-ц-и си е техен проблем.
100
17
 
3
 
! Отговори
.... преди 6 години
Браво на Рут! Селяните са свестни хора, а не гражданя - селендурите със супер претенции и без покритие.
99
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приветствия за г-жа Радева .Каза го точно и културно , право куме та в очите и Българите,нормалният народ е,приветства за това . А това че една шепа изтиря.сали и платени МЕРДИии ще говорят от името на ,,народа ,, е нормално за демократичните системи . Ще клепят ,мажат ,сълзи ,со.. ли и ще говорят от името на народа , от името на тези които ги ненавиждат. Демокрациия и СМРАД .
98
1
 
5
 
! Отговори
другари, преди 6 години
вижте сега. всички империи си имате проблеми. едни са гейове, други - алкохолици... Защо ни занимавате кой е по- велик! Всичките сте империалисти и ***!
97
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извратените и ненормалните не спират да плюят по съпругата на президента.
96
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая пък коя беше?
95
5
 
15
 
! Отговори
Руц Толева преди 6 години
Прочете историйте за Руц Толева :) в блога на Иво Сиромахов. Човека е гениален и отдавна е ВИДЯЛ какво представлява тая!
94
0
 
15
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Защо травеститът бил най-опасното същество? - Защото комбинирал мъжка сила със женска злоба...
93
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто една шумна хомосексуална жена, безкрайно ядосана че има хора, които не харесват такива като нея. А подобни изказвания (както и парадите им) никак не им помагат, за съжаление.
92
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 100Аха, тоест нямаме право да критикуваме фатмашката невеста, а ?