Щерката на Орхан Мурад – олицетворение на бедствието

За Сузанита и Христо Ботев. Чела го е, ама преди....
30 юли 2017 21:37, Александър Попов
148
Щерката на Орхан Мурад – олицетворение на бедствието
Източник: кадър YouTube

14-годишната дъщеря на фолкпевеца Орхан Мурад – Сузанита, се превърна в тема от национална значимост, след като пусна песента "Луцифер и Буда". Тя бе подложена на сериозни критики заради поведението си в клипа, където размахва среден пръст, същият пръст го облизва, върти дупе около няколко младежи.

Сузанита, заедно с баща ѝ, получиха време в национален ефир, което е мечта за всеки изпълнител. Но когато си на живо пред медиите можеш да се изложиш още повече. Всъщност, това гарантира на тийнейджърката място в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg.

Тя в прав текст заяви, че не обича да чете. Чела е, ама преди. Ще кажеш, че е накрая на своя земен път.

"Учителките ме поздравяват. Сега ще съм с нови съученици. Ще уча в професионална гимназия, ще кандидатствам с грим, всъщност вече съм приета. Не обичам да чета обаче, предпочитам да гледам филми, мога да гледам всичко, зависи от настроението. Не чета, чела съм, но сега вече не. Нямам любима книга. От българските автори съм чела на Христо Ботев неща, не мога да се сетя сега за нещо, но съм чела. Не се сравнявам с никого, аз съм себе си и правя това, което ме кара да се чувствам добре. Негативните коментари в социалните мрежи даже ме мотивират. Ще продължавам в същия дух", заяви Сузи.

Ами щом учителките я поздравяват, значи образованието е бедствие.

Да "четеш неща на Ботев", но да не си ги спомняш е бедствие.

На 14 години да изглеждаш като "лека жена" е бедствие. Независимо дали е сценичен образ.

Да се оправдаваш, че шоубизнесът у нас го изисквал – още по-голямо бедствие.

Да се мотивираш от негативните коментари е бедствие.

Има нещо сбъркано и родителите ти да одобряват подобни действия на 14. Ако си пълнолетен - ОК, всеки има право да се излага. Превръщат ли се семействата у нас в бедствие?

Всички, които имат тежката дума в българския шоубизнес трябва да се замислят дали и те нямат вина, че младите мислят за пробив само с вулгарна визия и средни пръсти. И не, не става въпрос дали музиката възпитава или не. Става въпрос за малко морал и естетика. Защото не е само Сузанита. И рискуваме цялата ни сцена, колкото и малка да е, да бъде едно бедствие.

Някои ще кажат - плюта, хулена, Сузанита постигна своето - клипът й е гледан над милион пъти. Е, и? Това ли е мерилото? Излагация за един милион клика?

Всъщност бедствието е, че в България има много 14-годишни, които са бедствие. Дали заради техни примери, дали заради бедствена семейна и училищна среда, дали заради желанието да пробият някъде.

А ние им се радваме, защото имат един милион гледания и защото взехме свободата за слободия...

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синузита...
70
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А името "сузанита" не е ли бедствие. Всичко започва от възпитанието. Каквито родителите и средата в първите седем години, така и натам.
69
4
 
9
 
! Отговори
... преди 6 години
Поредния *** (от иначе многото такива).
68
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По проста от баща си. Децата надминават родителите си по глупост. Също като на Данчо Караджов патицата, както и на много други. Интересно, че бащите са много горди , колко неграмотни и прости деца са отгледали и се гордеят с това.
67
6
 
40
 
! Отговори
деси преди 6 години
Ами накажете я с мълчание! Вие и другите медии и правите услуга, при това безплатна, като пишете за нея непрекъснато. А тя това иска!
66
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който си му е фен да си го люби! :))))))
65
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая на снимката много обичала да играе на "Торта" с по 15-20 младежи.Който не зне какво е "Торта' да пита някоя 12-14 годишна.....
64
28
 
16
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
16 годишната дъщеря на Обама си показваше дирника и пушеше марихуанацелия свят е видя в ютюба и какво - нищо, корумпираната и майка изнесе 45 минутна реч колко трудно било да се отглеждат и възпитават деца днес бг, аман от жалкото ви пропагандно лицемерие !напомняте ми на комсомолски стен-вестник !
63
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е дете в ранната фаза на пубертета, в която по-големите са "готините" и се имитират безкритично, за да си харесван. Примерът им е такъв. Но то е дете, на 14 не сме били по-умни, просто нямаше Интернет, не си изливайте помията върху него.
62
3
 
32
 
! Отговори
Шерифъ преди 6 години
Защо очаквате една туркиня да рецитира Ботев, вие нормални ли сте? АИ какво ни интересува нас, НОРМАЛНИТЕ хора този мюзлемански отпaдък?
61
7
 
14
 
! Отговори
Утре преди 6 години
От утре ще започнат да пишат статий коя ромкиня забременяла на 13гДнес бг ни омагьосва с поредната драсканица. Няма такова падение честно. Пффф
60
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цацаров, къде си бе миню.га? Няма ли закони в тая държава?
59
4
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Вижте й само името,други коментари са излишни.
58
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щерката на Орхан Мурад е олицетворение на ***.до.фи.ли.ята. Защо държавата още не е взела мерки по въпроса, СПРЯМО НЕЯ И СПРЯМО БАЩА И?
57
3
 
20
 
! Отговори
Бла бла преди 6 години
Какво ни занимавате в неделя с щерката на някой си мурхад ли, махмуд ли? Влака мина отгоре и, трябва ли да ни го натрапвате.
56
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво! Много красиво момиченце! Да е жива и здрава, да ни радва и за напред с още по-хубави песни!
55
4
 
9
 
! Отговори
перверзник преди 6 години
,,на кой сайт да я видим без дрехи,, ,,в сайта на беззакълните,, ***
54
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците и ромите не са никак по ученето,женят се от 13 годишни,това им било в традицията...После да не се чудят,защо ги подценяваме.
53
1
 
16
 
! Отговори
Даваш ли даваш... преди 6 години
Орхане,твойта щерка във бизнес средите...За г-н Мурад станалото не може да носи последствия,защото той е СЛЯП по рождение и той не е ВИДЯЛ нищо от клипа,а само чул(то всички мислят,че Бет(х)овен е куче).Колкото до Ботев,добре,че четенето му е измислица.Все по-трудно се пробива в това море от лайкове и дизлайкове-може би вече само с убийства, секс и насилие пред камерата.Слава Богу,че въображението не е силата на подрастващите.А щом учителките я поздравяват...Абе кой окраде парите на Орхан ?
52
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пратете я в интернат да и коригират поведението на тая.