Арест за сина на Кали! 300 лева за среднощна разходка!

17-годишният Георги бил навън с приятели, около 22:30 ч.
5 сеп 2017 09:45,
104
Арест за сина на Кали! 300 лева за среднощна разходка!
Кали със сина си Георги. Снимка: Facebook

Най-големият син на фолкпевицата Кали - Георги, е бил арестуван, защото е навън с приятели след 22 ч. На 17-годишния младеж е бил съставен акт и след това е бил освободен от патрулиращите полицаи.

"Случаят е много нелеп! Моят син се разхожда лятно време около 22:30 ч. по софийските улици. Той е с негови приятели, които са пълнолетни. Самият той е на 17 години. Спира го родната полиция и ми правят акт за 300 лева, че след 22 ч. детето ми е навън. В същото време на Слънчака 14-годишни в 4 ч. сутринта чертаят линии и шмъркат. Няма кой да ги контролира. Май трябва да ходя до кабинета на Бойко и да се разправям!", коментира емоционално пред "България Днес" Кали.

Изпълнителката е силно възмутена, че органите на реда не се занимават с истински важните проблеми, а санкциите ги отнасят хора без сериозни провинения.

"Където има концентрирани полицаи, гледат да събират пари по най-бруталния и тъпанарски начин. Така пълнят държавната хазна. Или ще има ред и закон в тази държава, или ще оставят хора да дишат свободно", каза още фолкпевицата.

Кали за разказа за друга любопитна нейна среща с полицията, която описва като изключително нелепа.

"Една вечер се прибирам от участие и е 4 ч. сутринта. Трябва да мина буквално 3 м по забранена улица, за да си вляза в гаража. Отнякъде пристига патрулка и ме наказва, че съм влязла в насрещното. Трябва ли за 3 м да въртя в целия квартал? Това е ли най-голямото нарушение на света", ядосва се изпълнителката.

Тя пресъздаде диалога, който провела с униформените:

- Какъв е проблемът?
- Ами, ти си в нарушение.
- А какво точно ви наруших?
- Еми, ако излезе някое дете.
- Вие сериозни ли сте? В 4 ч. сутринта да има дете на улицата? Някъде някой в този час кара мъртвопиян и ще убие човек. Някъде някой изнасилва друг човек. А вие се занимавате с мен.

Кали е категорична, че подобни случки са й дошли в повече и иска да има някаква радикална промяна.

"САЩ е полицейска държава, но трябва да сме като тях. Да се оправят първо проблемите с истински сериозните неща, а след това да се дерат хората за дреболии", предлага изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако по това време бяха пребили сина й надали ще е бъде тогава дреболия. Да не се оправдава със Слънчев бряг и не знамкакъв още бряг.Мен лично ме е страх да вървя сама след 21 ч. ,ако имам дете не бих го пуснала пък дори да няма забрана.
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 32От три дена те чета.Някакво удоволствие изпитваш да говориш с умрели хора.Пишеш под различни имена под всяка статия.
31
7
 
7
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
Ще се обадя..Ваньо..Да,четири тона..да,телешки..А,да.Детето го е гръмнало..Айде Ваньо.Аз защитавам наще хора..даКонгратюлейшънс..
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо тя да е над закона?Въпроса е какво правим с другите, човека стрелял по децата които в 1 сутринта "си избирали напитка" кой ги глоби?4-годишното дете което е на банкет до рано сутрин?и още куп подобни.а за карането в насрещното, ще излизам за нощна смяна, тая патица ще ми се пръкне в еднопосочната улица и ако още не съм пил първото кафе може да я върна на боксир до главният път.
29
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искате пенсии и заплати.Занимавате се с жена с три деца.А съществените проблеми кой ще ви реши!? Пак ли обществото и Драгия гражданин.Те ви дават заплати,Те ви дават пенсии те ви вършат работата."*** ...учи...*** учи". Докога!? Или пак чекате някой от чужбина да дойде ви свърши работата.А вие да ми се помотвате пред медии колко сте кадърни.Народа не глупав Запомнете! Докато се опитвате "очи да му изкарате ще му изпишете вежди!!!"
28
3
 
34
 
! Отговори
велина преди 6 години
Я спазвай закона ,щом в САЩ глобяват всеки,дали артист,политик,певец или обикновен гражданин ние с какво сме по различни.И малки и големи нарушения са все нарушения, като не са ти взели 3000 лв е добре.Стига сте хленчили,нали все мърморите и критикувате е сега нагледно виждаш че закона се спазва,май не искаш да се спазва или просто да си привилигирована без глоба ,без наказание.Научи детето си да спазва правилата,защото утре то ще мрънка по полицаи и закони в държавата.
27
2
 
21
 
! Отговори
Доко Доко преди 6 години
Това,е ОНАЯ прозда селяндурка чалгсджийка,к...ва на мафията дето щеше да отваря"Училище по Изкуствата"
26
1
 
22
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Ми с мутресите е така.Тоя *** беше на няква мутра син май...къде ако не при бащицата.Закрилника на,всички чалгаджии,простаци "роми, убийци наркодилъри и мафиоти!!!
25
0
 
31
 
! Отговори
Един преди 6 години
"Май трябва да ходя до кабинета на Бойко и да се разправям"Оуууу, лелееее, ихаааааа!!! Ама сериозно ли, в 21 век в държава от ЕС? И ние искаме заплати и пенсии? Хайде стига бе ...
24
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво и е на Кали?Родила е 3 деца и се грижи за тях.Къ,в ви е проблема. Сложете я на 4 коня и потърсете сметка за това.Ако не ви е срам!!!Как е възможно да сте такива хора!? " Скъпи на триците и евтини на брашното! "Толкова важни неща имате за решаване се занимавате с Жена с три деца.Защо не вземете се скри ете от срам някъде.Това ващо е нелепо,А народа разчита на вашата подкрепа и ред.Спокойствие и толеранс.
23
3
 
37
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Забележете колко нагли са станали тези хора?! Значи тази п_ача влиза в насрещното пред очите на полицаите и има наглостта да спори, че нямало от къде да мине. Гледайте я тази и си правете сметка за цялата страна. Никога, ама никога няма да се оправим. Няма никакъв шанс.
22
4
 
42
 
! Отговори
Мали преди 6 години
Кали, е една от онези женици, които носят лично вина за "слънчака" и за линиите. Изключително нагла. Значи нейните нарушения, не са нарушения. Брей, че и за САЩ ще говори. Как било там. Ама там няма да можеш да се репчиш на полицай, че те е спрял. Няма да те пуснат до кабинета на Трумп за да оправдаваш синчето. Кали! Душо. Отговорност се носи в първо лице единственочисло мари 4-то класник такъв.
21
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22Твойто дете отличничка ли е.Първо възпитава ш собствените си деца след това намираш кусури в чуждите.Докато другите деца са в елитни училища с по 5 езика твойте деца ще са още на таблицата за умножение. Умрете да се занимавате с хората! Я се погледнете само!!! Засрамете се!!!
20
5
 
27
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Плащай, както всеки обикновен родител работещ за 400 лева плаща за безотговорността,че детето е навън по това време!
19
2
 
26
 
! Отговори
Опа преди 6 години
Аз си мисля, че не само са се "разхождали"...Ама хайде да оставим чалгията на мира....
18
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не е над закона , даже и някаква Кали! Щом е нарушила,значи глоба!После ако иска да се оплаква ако ще и на арменският поп!
17
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МРЗ нето 300 лв. глоба 300 лв. Е това ако не е пълнене на хазната. Къде по света глобата е равняваща се на МРЗ. А сме с тай-много полицай на глава от населението. Резултати страшни.
16
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А и още нещо - онзи таткото в Надежда дето шмъркаше пред сина си глобиха ли го и него с 300лв.? Или той не е проблемен???
15
35
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че е права! В провинцията тези под 17 години са по кафета, кръчми, паркове, пушат трева, шмъркат и какво ли още не, но проблемът е намерен в сина на някоя си фолкпевица в столицата. Абсурдно е. Същото е и с катаджиите, седят на 60км макс.разрешена скорост, за да глобят някой пенсионер, каращ с 65км./ч.
14
2
 
53
 
! Отговори
Липса на възпитание преди 6 години
И малките и големите нарушения трябва да бъдат наказвани.от това, че всяко дете в очите на родителите е невинно се стигна до тая разпасана младеж дето почна да пие, псува , а дори вече и да убива.но как да очакваме фолкпевица да бъде майка за пример.