Майката на Алекс: Няма да дойдем на сватбата ти с Дани!

Спомни си какво преживя преди година, призова майката
20 окт 2017 08:57, Александър Попов
95
Майката на Алекс: Няма да дойдем на сватбата ти с Дани!
Кадър: VIP Brother

Алекс Богданска и Дани Петканов приеха с еуфория седмичната мисия във VIP Brother, в която трябваше да разиграят една традиционна българска сватба. След като Лудия репортер подари пръстен на любимата, двамата взеха решение да вдигнат истинска сватба.

Те бяха подложени на "детектор на лъжата", като дали отговорите им са истински определяха останалите съквартиранти. Алекс и Дани шокираха останалите с признанията, че докато са били заедно всеки от тях е изневерил повече от пет пъти на другия. Тото дори директно си зададе въпроса дали въобще са били заедно. Влюбените обаче бяха категорични, че се обичат и искат да са заедно и в реалния живот.

Ентусиазмът им обаче бе попарен от майката на Алекс в телефонно обаждане, което трябваше да изиграе роля на покана за тържеството.

"Ние с баща ти категорично няма да дойдем. Обичаме те, но се държиш като 12-годишна тийнейджърка. Спомни си какво преживя преди една година. Излезте, поживейте заедно и преценете дали сте един за друг", заяви майката на Богданска.

Алекс се разрева и опита да обясни колко се обичат, но майка й бе непреклонна. Дойде и логичния въпрос за Алекс - кого ще предпочете, Дани или родителите си?

Междувременно мъжете в къщата, особено Дани Златков и Алфредо, се раздадоха на ергенското парти на Петканов. За тяхното добро настроение се прогрижиха три танцьорки в оскъдно облекло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алекс и Дани препоръчвам ви да гледате Американският хит Това сме НиеЗа да видите какво е истинска любов истинско уважение щастие Любов емоции доброта сьлзи и щастие Да видите каква прекрасна връзка имат съпрузите Ребека и ДжакИ техните деца Кейт Кевин и осиновеният им син РандьрТова е само сериал но е като истинският живот
75
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно казвали "Любовта е лудост"!!!!!!!
74
1
 
12
 
! Отговори
:-) умря ми коня от преди 6 години
Така дами и господа се изкарват едни бързи 200000лв.По апартамент на всеки от тях, А ПЪК ВИЕ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ПУСКАТЕ СМС , ЧЕ ПАРИ ЗА АКТЬОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБЕРАТ.А и излезе новата 7 серия на БМВ, чичко продуцент трябва да си я купи, НЕ МОЖЕ ДА КАРА ТОЙ СТАРА 7 СЕРИЯ ОТ 2017.
73
3
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Тез за никакъв трибукввник не стават, и двамата са за таковане.
72
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо много сбъркано в това личният ти живот да е на показ пред всички.
71
6
 
11
 
! Отговори
Love преди 6 години
Аз като ги гледам и все едно виждам мен и мъжа ми ,и си спомням как той удари коляното с пръстена и ми предложи преди 2 години,с тая разлика че аз плаках и скачах,вярвайте в любовта хора,това е най-прекрасното чувство ,любовта върти света.
70
4
 
26
 
! Отговори
Неа преди 6 години
А между другото аз вярвам че Дани Петканов наистина си я харесва , но и си е артист ...така че чувствата не са много силни , но пък у нея никакви ги няма .
69
2
 
18
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Не ги държи и секса , щом си изневеряват . Просто моменти взаимни симпатии , нищо съществено . А и както виждате хората правят пари от тези симпатии и се шуми покрай тях затова е изгодно да са заедно . В един момент това ще спря и ще паразитират на друг гръб .
68
6
 
25
 
! Отговори
Живот като на Цирк преди 6 години
Страшен сценарии за бабите на село :)
67
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези ще са семейство както казват старите хора Ден до пладне! В момента ги държи секса омръзнат ли си и край със семейния живот.
66
4
 
31
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Той и е изневерявал повече от 5 пъти ... Тя му е изневерявала повече от 5 пъти ... Абе те въобще имали ли са време един за друг? Кога са били заедно ?
65
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И не говорете пьлни глупостиПърво погледнете каква простотия е Дързост и красота всеки спи с всяка Пьлна одврад а тази хиена С извинение Брук е спала с всички мьже и има 4 деца като нея пьлни тьпаци и тази Тейрьр не струваСериала е пьлна тьпня А турските сериали не струват *** тьпни а и индиските Малката булка е голяма тьпня Вип Брадър е супер и нито Дързост и красота нито турските и индийски простотии могат да стъпят на малкият пръст на това яко предаване
64
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете да обиждате аман от хора който обиждатПърво се погледнете вие а после говорете за Алекс и ДаниТе се обичат и любов иматАко искат майката и бащата да одобряват щом се обичат Нека да БЬДАТ щастливиА и не е турски сериал а яко предаванеВип Брадър е супер и е на 1 място по гледаностА Фермата какво е голяма простотия крадат от Вип Брадър
63
6
 
27
 
! Отговори
Николай преди 6 години
Всичко е игра!
62
7
 
32
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Не я виждам аз тази връзка след Брадъра. И да се оженят, до 1 година ще се разведат. Богданска е прекалено млада, красива и й се живее. Оня Дани е голям льольо, ще страда много, защото му личи, че е много влюбен.
61
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До azТой щото е много стока... Търкулило се гърнето, па си намерило похлупака. Нека се вземат, те са един дол дренки.
60
15
 
25
 
! Отговори
az преди 6 години
Лудия репортер ми падна в очите, щом продължава да се занимава с тая ***.Това е българския народ - евтини мизерници.
59
7
 
41
 
! Отговори
Макавей преди 6 години
Що за ..Звезда. е този Дани.каращ момчета да си лижат зърната срещу 20 лева в гнусната контратема на Милен Цветков.пълно опошляване.*** и подстрекаване към раэврат.Еманация на едно прогнило от всякъде общество пътуващо към неизбежната си.но заслужена гибел.
58
8
 
49
 
! Отговори
65 преди 6 години
По_голяма простотия няма.Горките им родители,колко ли срам преглъщата.И двамата за една година са се ч у кали с десет различни .За мен са случайно забърсани,след пиянска вечер.Каква жена е тая Богданска_ку ,,,,рва ли е що ли е.***
57
8
 
29
 
! Отговори
ППП преди 6 години
Да ги вкарат под душа и да ги снимат. И без това няма гледаемост бай брадара.