Майката на Алекс: Няма да дойдем на сватбата ти с Дани!

Спомни си какво преживя преди година, призова майката
20 окт 2017 08:57, Александър Попов
95
Майката на Алекс: Няма да дойдем на сватбата ти с Дани!
Кадър: VIP Brother

Алекс Богданска и Дани Петканов приеха с еуфория седмичната мисия във VIP Brother, в която трябваше да разиграят една традиционна българска сватба. След като Лудия репортер подари пръстен на любимата, двамата взеха решение да вдигнат истинска сватба.

Те бяха подложени на "детектор на лъжата", като дали отговорите им са истински определяха останалите съквартиранти. Алекс и Дани шокираха останалите с признанията, че докато са били заедно всеки от тях е изневерил повече от пет пъти на другия. Тото дори директно си зададе въпроса дали въобще са били заедно. Влюбените обаче бяха категорични, че се обичат и искат да са заедно и в реалния живот.

Ентусиазмът им обаче бе попарен от майката на Алекс в телефонно обаждане, което трябваше да изиграе роля на покана за тържеството.

"Ние с баща ти категорично няма да дойдем. Обичаме те, но се държиш като 12-годишна тийнейджърка. Спомни си какво преживя преди една година. Излезте, поживейте заедно и преценете дали сте един за друг", заяви майката на Богданска.

Алекс се разрева и опита да обясни колко се обичат, но майка й бе непреклонна. Дойде и логичния въпрос за Алекс - кого ще предпочете, Дани или родителите си?

Междувременно мъжете в къщата, особено Дани Златков и Алфредо, се раздадоха на ергенското парти на Петканов. За тяхното добро настроение се прогрижиха три танцьорки в оскъдно облекло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е страшно, че се правят такива отвратителни предавания-страшното е, че хиляди ги гледат.
55
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турски сериал!
54
1
 
22
 
! Отговори
Lena Oxton преди 6 години
До ГостДа, точно. Пък и рейтингът ще им скочи до небето ако се изплющат в "ефир".
53
0
 
45
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Целият сезон е замислен за тези двамата,другите са пълнеж.
52
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Lena OxtonЧе кой ще им върже на тези, че и "повече от пет пъти", особено пък на този льольо... Ще им върже някой като тях. Пълно е с такива.
51
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Спасителя 39подкрепям пост 49.досега ни тормозеха с пристъпите на готвача, снощи настъпи обрат в сюжетната линия
50
4
 
26
 
! Отговори
Боклуци преди 6 години
Как не ги е срам изобщо да измислят такъв плосък сценарий, и двата са слаби актьори, усмихват се само защото знаят колко пари ще им дадът продуцентите и нямат търпение да излязат и да си ги харчат. Нещастници!
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДобре, че Брадъра им възложи някакви задачи, че спряха виковете, крясъците и тирадите на шефа. Дано да измислят някакви други занимания(мисии) до края на сезона, че шефът да остане встрани. Взеха малко по малко да се разкриват истинските лица на Енджи, Дани футболиста, Алфредо, Тото, Сашка... маските падат и това, което излиза под тях не е особено лицеприятно.
48
1
 
12
 
! Отговори
Lena Oxton преди 6 години
Че кой ще им върже на тези, че и "повече от пет пъти", особено пък на този льольо... Целия цирк е наговорен преди това... Жалко, че има хора вярващи на тази ушна кал...
47
5
 
35
 
! Отговори
До Спасителя 39 преди 6 години
Спасителю, аз гледам от друга гледна точка на това. В крайна сметка там се вкарват хора от Хайлайфа на държавата ни. И навън са добре замаскирани, интелигентни и с обноски, а като ги вкарат в къщата човек вижда каква е действителността и че са най-обикновени смърдели, като всички. Изкарват им черните ризи и ги рпавят за посмешище. Не виждам кое му е лошото обществото да види какви са му кумирите. Във всеки сезон на Вип Брадър е така и точно това му е гениалното. Ако не го разбираш, не гледай..
46
4
 
1
 
! Отговори
Mimizka преди 6 години
Наградатае е за Дани,така мисля още от първите епизоди
45
1
 
11
 
! Отговори
ФХ преди 6 години
Ама това младите с*кса за нищо го нямат:))
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ако е част от сценария? И получат сумата Х. Освен това всеки да си живее живота, майка и да не и се меси. Двамата са си лика прилика. Може да имат пари, да са известни но за мен са като деца, някак незряли.
43
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За парички и слава какво ли не прави човек...Майко мила....хахахаЦяла България им се смее на гърба.Цяла България разбра какви алчни и безморални б***клуци са....Вярно,цяла България разбра и ,че са по-богати с 40,50 хил след брадъра...Така е....всеки си има йерархия в приоритетите на морала си...Тея си продадоха идентичността Смяяяях...
42
0
 
37
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Права е майката - какво щеше да и стане на щерката да изчака да се вземат навън? Аааа, пръстенчето ще е картонено. И да не обяснява щерката как го обичала и беден - дрън - дрън , трябва доста да погладува с този младеж, да е в безизходна ситуация, та да и повярваме. Ама... по - лесно е да си на вечеря в Луи 15 , обаче, винаги е било така за моми като сашето.
41
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако това са ВИПовете в България, не ми се мисли какво е простолюдието...
40
0
 
31
 
! Отговори
Дам преди 6 години
Две блондинки гледат порно филм...На края му, едната се разревала неудържимо..- Кво ти е ***, що ревеш?- Мислех, че тия ще се оженят...
39
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В едно по-ранно издание на същия формат се омъжи и Венета Райкова, до колкото си спомням. В момента е "щастливо разведена". Тъй като тия двамата не ги бях чувала, "попитах" Гугъл и от нещата, които прочетох за тях, мисля че двамата са куку. Не си представям, че бих се омъжила за човек, с когото сме се плюли в публичното пространство и с когото сме си изневерявали през цялото време на пишман връзката... Но пък мазохисти и откачалки колкото щеш.
38
0
 
33
 
! Отговори
до 37 преди 6 години
Идеята е простолюдието да стане по ПРОСТОлюдие.Не ,че тук не сме преминали санитарния минимум.Света се зомбира по еднакъв начин ,то и аз не знам защо се опитвам да спася неспасяемите ама все пак.
37
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 39 от не-провинциятаАлоу, аристократа, как разбра че хората в провинцията нямат с какво да се забавляват, освен с телевизия? И тук има чалготеки, в които ти очевидно предпочиташ да се забавляваш в някое забутано софийско гето.