Бедствие: Циркът на дизайнерката Мегз заслужава Оскар

"Звездата" пуска рокли докато припада във VIP Brother
29 окт 2017 15:15, Александър Попов
47
Бедствие: Циркът на дизайнерката Мегз заслужава Оскар
Снимка: VIP Brother

Всеки, който хвърля по едно око на VIP Brother е наясно, че участието на някои от така наречените звезди е свързано със сериозни сделки. Типичният пример за това е дизайнерката Миглена Каканашева.

Факт е, че около нея се завъртат едни от най-големите скандали и тя е важен участник в този сезон. Но цирковете вече идват в повече на всички. Тя отказва мисии, за да рекламира роклите си и е готова да не яде, но хората да я виждат в нейните си одежди.

Сделката си е сделка, но Мегз попада в рубриката "Бедствие на седмицата" с на пръв поглед неприятна случка.

Тази седмица тя изпадна в тежко състояние, дори в къщата влязоха лекари, за да я прегледат и да установят дали се нуждае от специализирана помощ. И докато Мегз "припадаше" в ефир, в нейната страница вече се предлагаше роклята, с която колабира.

И бдителни зрители веднага сигнализираха за странната реклама. Не е ли логично хората, които поддържат страницата й – дали майка ѝ, дали нейна асистентка, да са притеснени за здравословното състояние на Каканашева?

С поведението си те само наливат вода в мелницата, че всичките сълзи, викове и демонстрации на характер са един зле скалъпен сценарий.

Иначе вижте роклята на Мегз, с която посрещна лекарите – ако си я купите, значи целият цирк на дизайнерката си е заслужавал... Поне в нейните представи, но за нас е бедствие.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: VIP BrotherМегз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е въпросът тази луда ли е или не, то е ясно че е за 4-ти километър. Въпросът е кой я е допуснал в телевизионно предаване?
15
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нищо по-хубаво от лошото време..беше написал най-великият български писател- Богомил Райнов. А аз казвам: няма нищо по-страшно от ненормална истерична пачa със самочувствие без грам покритие като тази. Че тази ще ти тегли ножа без да й мигне окото докато спите заедно, бре!
14
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз имам въпрос към Цацаров: Може ли да е ненаказуемо една *** жена да участва в телевизионно предаване и продуцентите на предаването да трупат сеир , девиденти(гледаемост) от нейната лудост?
13
4
 
0
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
A dnes.bg само налива допълнително масло в огъня.
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз плондер Петров че като човек е пълна нула е така, но последната му мисия да настрои всички срещу себе си беше добра роля.
11
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 12И вечерта като се прибере да нахрани стоката , да издои кравата и накрая да сготви ! Ако не успее следва съветване с гьостерицата !!
10
1
 
57
 
! Отговори
ибах тъ в дзвездътъ преди 6 години
За Какалашкова една мотика осми номер и цел ден у кукуруза.
9
2
 
36
 
! Отговори
Лора Вачева преди 6 години
Да не говорим, че.голяма част от предаванията на Нова Тв са облечени с дрехи на Мегз. Обърнете внимание на финалните надписи.
8
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тази най ще й отива усмирителна риза, без претенции чий дизайн да е:)
7
1
 
29
 
! Отговори
Съпричастност 2 преди 6 години
Когато няма съпричастност и помощ, която наричеме късмет, сме осъдени на неистов стремеж да сме първи, без да си даваме сметка за цената, която плащаме, от там идва престъплението - "Аз съм велик, Ти кой си бе". Затова децата отгледани с обич и любов не са съзтезатели, защото осъзнават важните неща в живота. Радостта от факта, че си жив. Човекът ще даде обич само ако е получил такава. Няма саможертва без любов. Богаташите са имали тежко детство, рядко при тях има благородство!Помогнете на момич
6
1
 
23
 
! Отговори
Pen преди 6 години
*** прости стига сте заливали хората с такива помии.
5
15
 
12
 
! Отговори
Съпричастност! преди 6 години
Вместо да назначите срещи с психолог, Вие докарвате момичето до панически пристъп.Прекалено амбициозните личности и стремежа към пари докарват панически разтройства.Срещам българи категорично отричащи симптомите за аномармалност.В този смисъл първата крачка е да осъзнаеш, че си болен, в което няма нищо срамно.Стресът отключва много болести, които не могат да бъдат излекувани с почивка на Майорка или Хаваите.Млади хора не е важно да си пръв, важен е извървеният път, за да станеш пръв!!!
4
3
 
46
 
! Отговори
:))) преди 6 години
дизайнер .... моля ви, хората учат с години за да се дипломират с такава професия ... и после учат и четат цял живот за да държат ниво :))) ... не злоупотребявайте с професията.
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е това Вип Брадър? За пръв път го чувам, предаване ли е, какво е.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ше си купя роклята й и ще припадам всеки път, когато Биг Брадър се опитва да гърчи людете.
1
8
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Нешто ми е убягнала тази...убавица от взора.А без рокля сигурно ще е по...убава.