Луна налетя да рита Захажаева, тя отвърна с ръжен по краката

Шестима са номинирани за изгонване в понеделник
16 ное 2017 10:07, Александър Попов
41
Луна налетя да рита Захажаева, тя отвърна с ръжен по краката
Кадър: Нова тв

Любителите на Big Brother ще бъдат подложени на тотални простотии в специалното издание Most Wanted. Поне такава заявка дава престоят им само за първите 24 часа.

В къщата в Нови хан се събраха доста участници с видими проблеми в своето поведение, като най-много засега изпъква Луна. Едва ли и народът се асоциира с Динко, както би му се искало на него. Защото ако е така - направо може да гасим лампите и да затворим вратата на държавата.

Снощи бяха първите номинации, като Луна получи директна такава заради поведението си. Тя бойкотира мисиите, налита на останалите участници, а държанието й би могло да се обясни само от хора с медицинско образование.

Пикът на глупостите й бе, когато налетя с ритници на майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева. Рускинята също не остана длъжна и перна фолкпевицата с ръжен по краката.

От цялата дандания и наложени рестрикции заради неуспешната мисия, Фънки пък вдигна кръвно и стегна багажа да си ходи. След обещание на Биг Брадър, че ще накаже Луна - той промени решението си и засега остава в къщата.

Луна на няколко пъти наруши правилата и ограничението й на индианец, а в един момент Динко я вдигна и изнесе от къщата. Тя пък така преигра след удар на подвижна врата в крака й, че повика лекар и се закани да си извади медицинско. Естествено, прегледът само установи, че симулира.

В крайна сметка, след всички нервни изблици, шестима души ще се борят да не влязат в историята на този сезон като първия изгонен. Това са Луна, Динко, Людмила, Фънки, Мариела Нордел и Кирил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със 300км/час към най близката психиатрия и антипатичната Луна и баба Захажаева и селяка Динко и алкохолика Коцето и дебеловратогъзия Фънки другите световно неизвестни е накрая какво остана ....Пълен ***!!!
31
1
 
19
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
бих гледал въпросното шоу,но ако им раздадат много алкохол без храна, и на всеки "играч" заредени автоматични оръжия. Последния оцелял гаси лампите и взима хонорара си вече заслужено!
30
2
 
26
 
! Отговори
Карина преди 6 години
Всичко е по сценарий и вие им се кефите жалко е но от пропаднало общество кво да се очаква освен смях и отвращение друго нее останало, браво им казвам на "Брадърите" фал голям е всичкото в таз държава "град със селски произход" евала само така ще успеем.
29
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко целуна ръка на Луна и това бе красиво. И много мъжко!
28
0
 
11
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
НОВА вместо да дава огромни хонорари на едни и същи участници във всички формати не е ли по-добре да даде тези пари за болни дечица и младежи! Фънки, Коцето,онзи "милионер", който за оригиналност е взел фамилията на бившата си жена и останалите луди си имат достатъчно.....! Стига вече с тези физиономии .....!!!)!
27
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къщата в Нови хан тази година е филиал на Карлуково.
26
12
 
9
 
! Отговори
didi преди 6 години
Dinko me kefi! Zaradi nego sam zritel!
25
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте сега. Аз рядко гледам предаването, но този последния вариант са го уцелили много добре. Вчера го хванах - ами то един час се хилих с тези ***. А какво по-хубаво от доброто настроение.
24
0
 
17
 
! Отговори
ДА преди 6 години
До ИлиТе не са ВИПове! Те са прости биг Брадъри!
23
1
 
37
 
! Отговори
ДА преди 6 години
Мотото на сегашния Биг Брадър е идеално-Най-търсените!!От лудницата ги търсят,ей!Да си ги прибират там.Който го гледа това предаване също го приберете-да са си заедно!
22
0
 
23
 
! Отговори
Или преди 6 години
По-просташко поведение на сегашните випове,не е имало!Добре е да бъдат по-отбрани ,но явно няма желаещи!!!И на какво учим младежите, на подобно откачено поведение!Спрете това глупаво предаване!
21
1
 
31
 
! Отговори
Луда е Кон преди 6 години
Тая Лунатичка е избягала от лудницата .Като и махнаха очилата се вижда как губи равновесие от нерви и злоба .Не мога да разбера обаче продуцента защо е пуснал психопатка в къщата .Тпва ли е примера за нашите деца една изкукуригала дъртофелница .Старата Мома е кон с конско чеене и траа да ходи да пасе в Шумин .
20
1
 
50
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Това е най-просташкото предаване давано някога по БГ телевизия!!!
19
10
 
66
 
! Отговори
Здравейте преди 6 години
80 процента от населението гледа биг брадър точно 80 процента са дбили
18
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GHT работя по 10 часа на ден, имам около 4 свободни часа да се занимавам с нещо друго, БРАДЪРА ли да гледам или да си пусна интервюта с интелектуалци и геополитически предавания в YouTube, където независимата журналистика все още съществува? После като коментираме политически въпроси да се чудиш тея хора защо са толкова невежи, ами ето защо, защото го вадите голямо самочуствие, че сте напред ама незнаете каква е ролята на централната банка в една държава...
17
2
 
51
 
! Отговори
Чичо Кольо преди 6 години
Кога СЕМ най-после ще се намеси и да спре тези простотии по НОВА? До кога щи опростачват българския народ? Ще кажете гледай друго, или изгаси телевизора! Изборът ми е второто, защото мога да гледам 3-4 програми по ефирната телевизия. Турски, индийски бози-какво да гледаш...!България=Чалгария!!!!!
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До GHT: явно нямаш достатъчно акъл за да коментираш, защото просто нищо не каза! Ти си го гледай, щом имаш време за простотии или просто си таргетната група на това предаване пък остави интелигентните хора да не го гледат!
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1В сайта Novaplay пише че епизода има 51112 гледания.Предполагам че по канала може би се гледа най-много около от 200 000 зрители, но печалбите при тези предавания са от смс-и и затова ги и продуцират.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банда //!
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТочно заради тази смс хората в България рядко снимат сериали а снимат *** шоута.