Носът не ми пречи.... Откровенията на Тамара, Мис България 2017-а

Тамара настоява, че ще носи короната си с високо вдигната глава
21 ное 2017 08:52,
300

Тамара Георгиева по време на конкурса. Снимка: Хайлайф

Новата "Мис България" 2017 Тамара Георгиева има свое обяснение за негативните настроения срещу нея.

"Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план", настоя тя.

Тамара е на 24 г. от София. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност "Керамика и стъкло" с пълно отличие.

Още по темата

Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите ѝ. Мечта, която провокира стотици гневни коментари в социалните мрежи.

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса била именно социалните медии – "Реалност и илюзии".

 И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на Facebook, Twitter, Instagram.

"Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии. Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност", категорична бе тя пред Нова тв.

Въпреки напрежението, негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си на "Мис България" 2017 с високо вдигната глава.

Вдигната глава, която не стихва да бъде съсичана с коментари, както и със забавни колажи.

Не малко хора сравниха Тамара с Антония Петрова, Мис България 2009, която бе наречена Мис Крокодил.

"Тамара Георгиева на 24 годинки, новата мис българска Баба Яга!"

"Не бойте се деца .... А вие знаете ли, че имате страшен ....нос?"

"Срам и позор", гласят сямо някои от постовете в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
36
 
! Отговори
Драйвър преди 6 години
Има нюх момата, какво толкова? Само да не беше объркала конкурса. Има един основен принцип. Някой мома харесва ли ти отзаде, не я поглеждай отпред. В конкретния случай това е причината всички да се обръщат след нея. Тя си го нарича "присъствие".
11
27
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига де,какво е виновно момичето- все пак е от София, тук са си такива , само че обикновено по-ниски и трътлести
10
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тия снимки са така подбрани, че да са от поне 10 метра, за да не се виждат ужасните бръчки и подутото лица на "24 годишната" миска. Нарочно слагам годините и в кавички, огледайте и по-близките снимки от други сайтове и сами преценете дали е възможно това да е жена на 24 години. Някой сериозно и е "барнал" годината на раждане на тая, за да стане под 25 годишна и да може да участва в конкурса. А че е грозна спор няма
9
0
 
20
 
! Отговори
на късмет преди 6 години
Дано след този конкурс поумнее!
8
4
 
29
 
! Отговори
Unufri преди 6 години
Мис Козлодуй никак не е зле
7
3
 
36
 
! Отговори
Паиско преди 6 години
Тази по този случай - седят си двама пенсионери привечер в парка и се наслаждават на есента. Не щеш ли над тях прелетяла Баба Яга - дрипава,опърпана, с оръфана и пушеща на пресекулки метла. Единия дядо вдигнал глава и дълго се взирал подир отдалечаващата се вещица. Погледнал другия и казал: Каквато е ни държавата, такъв ни е и Батмана!
6
1
 
55
 
! Отговори
Така си е преди 6 години
Хубава работа, ама българска! Един конкурс за красота не можем да проведем без рушвети, а не е като да нямаме красиви българки ...
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има поне 2-3 достатъчно красиви момичета сред участничките, за да имаме достойна представителка на международния конкурс.
4
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези конкурси отдавна изгубиха своята представителност. Мутри и новобогаташи плащат, за да бъде избрана тяхната мутреса. Все пак е странно, защото за същите пари може да се намери много по-стойностна и красива държанка. Въпрос на вкус! Що се отнася до носа, народът го е казал: добре че не е овца, защото щеше да умре от глад. Да и пожелаем здраве и излагация на следващите конкурси.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи ПР-а клюн е защитава на бой. Явно така се поддържа такова ниво ...моден катаджиияя :))
2
65
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много си е хубаво момичето, като скандинавка е, веднага бих я взел за жена! Вашите жени да не са по хубави , бившите парцаланки! Аз като се разхождам по улиците една няма свет, сите са плеймейтки хаахах
1
7
 
66
 
! Отговори
мухаха преди 6 години
Че не е красавица не е, обаче ми стана жал за момичето.Представете си че цяла България ви се смее и казва колко си грозна