За кожата на една паднала фолкпевица: Защо унижихте Дебора?

Продуцентите от Big Brother допуснаха гаф с привличането й
23 ное 2017 10:30, Александър Попов
129
За кожата на една паднала фолкпевица: Защо унижихте Дебора?
Кадър: Нова

За по-малко от седмица фолкпевицата Дебора си създаде имидж на непоправима алкохоличка. С вещото съдействие на Big Brother. Още от първия ден стана ясно, че след няколко напитки тя губи спомен какви ги е вършила, а следващите засядания на масата само затвърдиха усещането, че има сериозен проблем.

Много хора ще си кажат - да не е влизала, шоуто изкарва на преден план демоните на всеки участник. Изолацията, дебненето на камерите, алкохола на една ръка разстояние... винаги са били основния двигател в сюжетите на Big Brother. И не всички издържат.

Още по темата

С Дебора обаче прекалиха. Никой не очаква това предаване да лъска нечий имидж, с каквато нагласа влизат повечето участници. Ясно е, че 90% от така наречените звезди са готови да се излагат срещу хонорар, с надеждата, че всяко чудо е за три дни.

Най-вероятно фолкаджийката е прекрачила прага да изкара някой лев, кариерата й и без това е в застой. Но каквито и пари да е договорила, унижението е три пъти по-голямо.

Създаден й бе образ на алкохоличка, който трудно може да бъде изтрит. Да, тя спомогна много за него, но пък и продуцентите се постараха да я представят само в такава светлина. Дори снощи водещият Ники Кънчев с неприкрито задоволство говореше за проблемите й с чашката, а прякорът й Мис Махмурлук определено я нарани.

Има едно голямо НО. Проблемите на Дебора бяха ясни още преди влизането й. Самата певица е признавала в свои интервюта, че е подлагана на тормоз и бой от свои бивши гаджета. В продължение на няколко месеца е търсила и специализирана лекарска помощ. И това със сигурност се е знаело от продуцентите. Иначе въобще не биха се свързали с нея да преговарят.

Защото нека си кажем честно - Дебора по никакъв начин не е сред големите звезди, нито пък е сред най-търсените риалити герои. Просто една изтупана от прахта певица с проблеми. А в затвореното пространство, в което чашките следват една след друга, е предпоставка за излагация. От която се възползваха.

За морал едва ли трябва въобще да говорим. Нека тежи на съвестта на тези, които са я поканили. Защото заради една телевизионна продукция, за единия рейтинг, за едното шоу с дъх на алкохол, са готови да "прегазят" човек.

Господа зад Big Brother, това вече не е шоу. Това е игра с човешка съдба, в която прекрачихте границата. И може би сами го разбрахте, защото "безпрецедентното" изгонване беше заради една псувня. Поне от излъченото.

В Къщата през годините е имало далеч повече прегрешения за такъв краен акт. Нека само да си припомним пияният Гроши, който дори чупи и инвентар в къщата.

Дано това изгонване да е от гузна съвест, защото сте поканили може би един болен човек. Това трябва да го кажат лекарите, но телевизионната страст, с която разкъсахте Дебора в някои страни може да стигне и до съд. Независимо от подписаните договори, независимо от собственото й желание да влезе в Big Brother.

И трябва да бъдете сигурни, че нейната псувня към Големия брат беше много на място, защото никой не съобрази, че унижението надмина рамките на шоу, което трябва да забавлява. Не е забавно да риташ по паднал човек, още повече да злорадстваш...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: Big Brotherдебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
24
 
26
 
! Отговори
Hiiiii преди 6 години
За пръв път чух за съществуването на такава жена - Дебора, била певица, хахахахха тази е класически ***, като Луна и другите там наконтени проституиращи женски органи. В тази къща хора няма, а само мечтаещи да станат хора
90
12
 
19
 
! Отговори
pop-folk преди 6 години
Най-голямото излагане досега беше на оня набурсучен от злоба чалгар - Христо Петрофф Хазарта... Ентелектуалният рапер.
89
3
 
124
 
! Отговори
СсЦскаСофия преди 6 години
Тая ми направи кеф как ги изпонапсува и си тръгна, като пич, хахах и тия, ние те гоним, хахах, мишки и...
88
4
 
68
 
! Отговори
Забелязахте ли, преди 6 години
аз ще се повторя ,но не може да си гасиш цигарите и пурите във филия хляб това е богохулство,хляба е по голям от всички и най вече оттака наречените ;випове;
87
4
 
10
 
! Отговори
аз съм 87 преди 6 години
До ВескоОще един комплексар! Ако палците бяха за 75, щяха да ги нацъкат на 75, а не на 87. Виждам, че само ти си цъкнал "палец надолу". Как се издавате само! Не можете да се контролирате. Комплексите не прощават.Нищо! Пиши си, цъкай минуси, не ми пречиш.
86
1
 
35
 
! Отговори
Смотано предаване... преди 6 години
Всеки път е едно и също... още в началото нещо се издънва в мисия, вземат им храната, част от бюджета, или не им дават багажа... от първия ден рестрикции и изостряне на отношенията между участниците! Дебора отнесе много обиди и лошо отношение. Още на първия ден трябваше да им тегли една и да се маха...На фона на всичко това се чудя Димитър Ковачев какво прави там? Уж е сериозен човек.Преди време се е..ваше цял сезон с Къци Вапцаров, явно му харесва ...
85
3
 
13
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Toz big brother e nqkva golqma p***a da se gavri po takuv nachin sus ochevidno chovek v neadekvatno sustoqnie,Iskrenno se nadqvam Dinko da mu razkaje igrata na tozi "otvoreniq"
84
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо бе, сега ще може да се огледа хубаво на какво прилича, ако нещо не и хареса ще го промени. ако се харесва ... всичко е ОК
83
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От коментарите на по-голяма част от тук пишещите разбирам,че смятате предаването за пошло,грозно и натоварващо ,и предлагате да се спре.Мисля,че не СЕМ,а зрителите трябва да "изгонят" Големия брат.Хайде да го направим!Дайте идеи как да го направим и то по същия унизителен начин,както те унижават хората.Може би група СПРЕТЕ БИГ БРАДЪР!
82
5
 
3
 
! Отговори
Веско преди 6 години
До Анонимен 87Сигурен съм палците са за коментара на 75! Вашто мнение отдолу никой даже не го е погледнал.
81
1
 
40
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Има истина в написаното - не, че и Дебора не им помогна, но от нико, тупарев или николов не може да се очаква друго , те са си такива - лешояди, за това са я вкарали, за това я разиграваха и не и позволиха да напусне , за да я предизвикат. От " дребни" човеци - толкова. Едно нагласено , риалити със стари декори, мисии n - та употреба, и любимци в къщата ( джугани, в предишния сезон, луна, фънки, коцето в този). Елементарни, за финал готвят фънки, коцето и луна)
80
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е голям проблем! Дебора е права ! Тя има проблем и често получава паник атаки! Дори след излизането от къщата са я пребили! Вижте гостуването и в на кафе!
79
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 75Унижението не е спрямо всички. Унижението е спрямо хора, за които се знае, че имат проблем- Мегз, Дебора, Луна, Динко. Никой не закача Маргарита Хранова, Фънки, Ернестина Шинова или Гъмов, Преслава. Много избирателно прилагат психологическите си похвати при смачкване на хората. Само уязвимите, които предварително се знаят. На това му се казва "да риташ падналия".Айде, да не ни съветваш да се образоваме! Не сме чак толкова ***, за колкото ни мислиш
78
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе народ който слуша чалга не е народ ,а ромска.....
77
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко сев връща, на такива после им намират на децата неизлечима болест и умират за 1 седмица. Виждали сме го и пак ще се случва. Гаврят се с хората до време докато съдбата не си прибере вересиите, после излизат по телевизията да обясняват, че не могат да си обяснят защо се случва на добри и успели хора като тях...
76
2
 
78
 
! Отговори
Цирк. преди 6 години
Първо, че Биг Брадър се изгаври с нея. Всичко дадено по телевизията беше манипулация, с което навредиха на дадено здраве. Второ, хората в къщата. Ами извинявайте, но Луна пожела смъртта на майката на Дебора. И къде беше "големият" и "страшен" Брадър тогава? Отново Луна, когато я заплашваше, че ще я бие? Цялото това шоу в момента е цирк. По - грозно нещо не бях виждала. Срам ме е като го гледам .. Освен скандали друго не виждам! Това е натоварващо.
75
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е най долнопро...бното предаване на земята съпоставимо със своята извратеност с бг. чалгата. Гледат го хора които са истински жалки отреп...ки.
74
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПсихологически похват за какво? За да стъпчеш или унижиш някого?Това ли е сценарият- да покажеш как да се стъпкват хората?
73
1
 
56
 
! Отговори
Дебора преди 6 години
Стискам ти ръката, момиче. Ти си смело и достойно момиче, въпреки слабостите си. Всеки си има , но някои хора за пари са готови да причиняват и понасят всякакви унижения. Което ги прави недостойни хора. А пък тоя глас на Биг Брадър разкрива една посредствена личност, бездуховна личност. Щом се радва на комплиментите на една овехтяла личност, че даже я нарича "Луненце", говори за една комплексирана, суетна и ограничена, елементарна личност, Скрий се някъде Биг Брадър, или си намери нов Глас.
72
31
 
12
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 6 години
Ай сега предаването било виновно...утре ще утрепе някой и пак някой друг ще бъде виновен че и е дал алкохол и нож в ръката...като е болна да си стои в къщи и да се лекува а не да си размята простотията по телевизиите....