Софи Маринова – откровено за силикона и Гринго

До дни певицата чества юбилей в "Арена Армеец"
5 дек 2017 22:24,
9
Софи Маринова – откровено за силикона и Гринго
Снимка: Архив

По повод юбилея си - 20 години на сцената, Софи Маринова подготвя голям концерт в зала "Арена Армеец". За предстоящото събитие, любимият й Гринго, който е зад решетките, силиконовите импланти... певицата откровено разказва в интервю пред "Жълт Труд".

"...Надявам се да се получи добър концерт на 9 декември. На сцената ще бъдат още оркестър "Кристали", ще има и филхармония, както и други колеги, с които през годините сме правили много дуети. Ще има и изненади... Ще пея с 3 специално ушити за мен тоалета от София Борисова...", хвали се певицата.

Според хорската мълва Слави Трифонов и Гринго ще присъстват на юбилея й, и то на сцената. Певицата признава, че чака любимия си мъж да си дойде от затвора, защото й е опора и й липсва, но повече не издава.

А относно съдебния казус с него, мнението й, което отдавна е споделила е: "Имаме си правосъдие и то ще работи по въпроса. Аз зная, че е невинен и си го чакам... Той е голямата ми любов".

Певицата, която винаги пее за любов, разкрива, че още преди да се хване с Гринго, изпълнява песента "Голямата любов" и, както винаги е твърдяла, "кой каквото пее, това му се случва". И тя си я пожелала тази голяма любов и Гринго се появил в живота й.

"Той по негов си начин ме кара да се чувствам специална - откровена е тя. - Не е от тези мъже, които подаряват цветя, пък вечер това-онова, но има негови си тънкости, които ме впечатляват и се чувствам специална. Като цяло като мъж е много сериозен, има чувство за хумор, но не постоянно, а и е силен характер. И затова понякога доста спорим вкъщи, защото и аз съм силен характер, и той също и се надпреварваме кой да командва. И накрая стигаме до някакъв резултат – всички да са доволни".

Щекотлива тема в шоусредите, освен интимните й връзки, е и силиконът, от който Софи Маринова не се е лишила.

"Ходя на някаква поддръжка – имам перманентни вежди, знае се, че имам силиконови цици отпреди 10-15 години вече. Не съм против корекциите, защото ние, хората от шоу бизнеса, както жените, така и мъжете, трябва да изглеждаме добре", е мнението на певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
ха ха Хо преди 6 години
Сега онези от 80% да отидат на концерта и,да и напълнят гушата че Софка има да плаща дълг 400 хилядарки и ще го плати толкова колкото купи на Лоренцо златно колело.
4
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Новата министърка на културата, ако не е гришо шъй никол ако ней тя азис..какъвто пъдаря такава и нацията..
3
0
 
13
 
! Отговори
Немисечетезамангали преди 6 години
Кво занимавате хората с тези кюнци?
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кукумявка 1
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Гринго си е направо половин Григор по значимост. Всеки ден слушаме за него и смуглата му перла.