Каратеката Луна налетя на Захажаева и излетя от Big Brother

Динко пък й счупи очилата, ще ги плаща от хонорара
33
Каратеката Луна налетя на Захажаева и излетя от Big Brother
Кадър: Нова

Един от най-безсмислените сезони на Big Brother привършва със скандал и опит за саморазправа. Луна показа своите бойни умения и след като вече имаше едно предупреждение излетя от шоуто.

Всичко започна от поредните нелицеприятни закачки между певицата и Динко, като в разгара на свадата ямболията свали и счупи очилата на Луна. Тя пък налетя с ритници на по-възрастната от нея Людмила Захажаева и я заля с вода.

Всички съквартиранти скочиха да предотвратят боя, но в крайна сметка Големият брат взе решение да изхвърли няколко дни преди финала шуменка. Динко също бе наказан и ще заплати очилата й в десетократен размер, като парите ще бъдат удържани от хонорара му.

Изгонването на Луна пък предизвика положителни емоции от всички останали, които дори не се помръднаха да я изпратят.

Междувременно Динко обвини Джино, че е откраднал стотици хиляди левове от свои половинки и е посягал на бившата си съпруга Дейна Бианкалана, чиято фамилия все още носи. Джино нарече обвиненията лъжи, очаква се тази вечер и тя да се включи по телефона.

Снощи пък се проведоха поредните номинации, като всеки посочи по един съквартирант, който трябва да спечели шоуто и един, който искат да елиминират.

В крайна сметка сигурните финалисти са Коцето, Фънки и Светлана. Людмила, Джино, Динко и Зорница се борят за оставане в шоуто, а един от тях ще си тръгне в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от най-смислените сезони на ВИП Бръдър,кой какавотао ще да разправя! Видя се кой какъв е!
10
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъртата рускиня и откачената Луна ако се бяха напили, щяха да хвърчат карантии.
9
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един ден някой от коментиращите засегна правотата на брадъра или нещо от сорта и тоя *** Пънчев като се обиди, като почна да се обяснява как не било така, ама тва-онова, хъкътъ-мъкътъ. Аз го разбирам, че си пази хляба ама не го ли е срам да мишкарее така и да защитава тва долняшко предаване. Иначе го играе умен и можещ, сигурно и е така, но се видя как за парички кляка доста ниско.
8
5
 
34
 
! Отговори
the Ghost преди 6 години
Цялата лудница наречена VIP / BIG / SMALL / CRAZY и прочее brother барабар с продуцентите и всички от екипа трябва да бъдат затворени в лудница. Ей заради такива предавания изтрещя народа
7
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 5Ти май не си гледал предаването? Брадъра каза че ще отнеме част от хонорара на Динко за да заплати десетократно стойноста на очилата на Луна като компенсация. То затова и Захажаева го бъзикна: Спокойно, очилата й струват два лева! Муахахахахаха..
6
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога в историята на Брадъра..(вече може би е на 13 години) никой не е изпращан без ръкостискания и прегръдки от другите съквартиранти както тази Луна и онзи дебел *** къдравия- Нордел. Доказателство колко големи *** са и двете!
5
5
 
22
 
! Отговори
Интересно.. преди 6 години
.. ББ изгони Луна съвсем справедливо, но остави народният любимец Динко, да му се радват хората на героя, защото отнемането на чужда вещ и демонстративното й чупене изобщо никакво насилие не е, пак според Бат Биго Акълнио.Мисля, че адвокатите на интелектуалеца Биг Брадър ще имат сериозен проблем в съда, а после продуцентите ще олекнат с една осезаема за глупостта им сума!
4
3
 
46
 
! Отговори
Прост коментар преди 6 години
НАЙ-ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪПОТО ШОУ В БГ-телевизиите за последните 30 години!!!
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквато държавата такива и виповете ,срам .
2
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Захажаева към Динко: Очилата й струват два лева, няма се притесняваш!Муааххахаахах....
1
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Накефи ме Динко как й остърга сливaта на тази откачената като я вдигна на ръце през чатала й. Муахахаха...Това Луна си показа най-накрая истинската същност! Анита Мейзер 2. Ще те заколи докато спиш. Толкова откачена.