Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!

Ти някакво животно ли си, попита Дейна Бианкалана
223
Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!
Снимка: Big Brother

Динко изпадна в неловка ситуация, след като в Big Brother разплете спор между него и Джино Бианкалана.

Ямболският левент разказа на всеослушание как Джино биел бившата си съпруга и взел от нея 100 000 долара. След нападките Джино сам поиска да се свърже с Дейна, чиято фамилия още носи, и да се изясни дали Динко лъже. На разговора по телефона присъстваха и двамата, а Дейна направо закопа рекламиращия се като Ловец на бежанци.

"Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди долара. Вярно ли е?", попита Джино.

"Той луд ли е? Това всичко е лъжа. Изпратила съм видеа до адвокатите ти. Не желая да говоря с Динко", отговори му тя.

Динко обаче директно я обвини в лъжа и как тя му разказвала, че Джино я е бил пред приятелки.

"Съжалявам, че се излагаш, никога не съм казвала нищо подобно. Джино, ти не съжалявай, той трябва да съжалява. Джино никога не ме е пипал и второ - ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена", повиши тон Дейна и след това затвори телефона.

По-късно бяха излъчени и видеа, чрез които най-вероятно Джино ще съди Динко. В тях Дейна Бианкалана отрича всички твърдения на Динко.

"Динко, нямам нов номер, просто не ти вдигам, защото не желая да говоря с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че го познавам този мъж лично. Дори на приятелско ниво. Всичко, което казва е лъжа и е ужасно, и това говори достатъчно за него. Колкото до Джино - обичам го. Били сме заедно 11 години и уважавам и него, и семейството му. След като се разделихме празнувах един от рождените си дни със семейството си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Това прави ли го човек, който иска да се възползва от парите ми?", попита Дейна в изпратеното видео.

"Сега ще излезе, че съм голям лъжец", притесни се Динко, който повтаряше пред останалите съквартиранти, че няма как да си измисли подобна история. Някои от останалите се опитаха да му повярват, но в крайна сметка допълнително пратените видеа убедиха дори Захажаева, че Динко лъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко може да не е чел книги, но стои над всички най-вече с проявите си на човечност и достойнство. Може много да си чел, но като си невъзпитан, образованието не може да те спаси.
121
4
 
7
 
! Отговори
Дидо преди 6 години
Е това че каналчия го знае наистина всеки освен българското законадателство.Явно и на бик брадар им е заповядано да не задават неудибни въпроси на тоя трафикант на бежанци.
120
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя селянин динко защто не е в затвора. Имали поне един осъден каналчия на бежанци като динко. Зашто никои не го попита от каде са мо парите. Всеки нормален човек знае че е каналчия на талибани.
119
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 110Динко е простовато момче и сам го осъзнава,но е патриот/Няма как да си т***п като г***с и да си патриот.С такъв манталитет като динковия, може да си само интересчия и позьор.
118
5
 
14
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Абе патреота Динко бил влязъл в Биг Брадър!!! Мхах, наистина ли!!! Хахахахаха...егати лементарното момченце!
117
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с парите е новина, която журнаГлистите дъвчат още от миналия биг брадър....и за шамарите също. Тоя примитив Джинку сигур е чел някъде из фейсО тия фейк новини и да си навързал сценария за турския сериал. Не съм гледала предаването, но сега видях клип от снощи-видя се кой какво поведение има. то не е само до четенето на книги, но и до средата, до възпитанието, въобще комплексно е! Жалка история, за всички участници! Но друго ме впечатли-Джино прие победата си скромно! Без злорадство!
116
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЕТО - Джино не лъже, нито пробутва лъжи за останалите бай *** в къщата. Джино е по-достоен от цялата завистлива шайка с претенции, които и на бялото черно ще кажат само и само защото разбират, е той има повече шансове от тях да спечели. Джино не е мой тип човек - не одобрявам нечетенето на книги. Но одобрявам това човек да е истински и искрен, а и на фона на толкова селски *** и квартални герои в къщата, Джино е направо Айнщайн.
115
21
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да подкрепяте някой, който ПЪРВО - се е отказал от българското си име, ВТОРО - е взел името на жена си, ТРЕТО - абсолютен женчо, тъпкан с комплекси, ЧЕТВЪРТО - отрича образовението и четенето на книги!!!.....а забравих - снима се само с мерцедеси-символа на типичния компексар...и ходи с чалгаджийки!!!!
114
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко си го знаем,простовато,но честно момче.Но защо Нова тв се опитва да ни пробутва Джино-Гино,също така неуко,но лъжливо момче.Защо,бе?
113
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАКРИВААААЙ ТОЯ БАРДАКК!
112
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Динко може да се каже едно- обикновен прoст селяндyр без капка адекватна ценностна система. Дори да е истина това, което казва, е толкова смешно и жалко да се бърка там, където не му е работа, камо ли да го тръби в национален ефир. Instant Karma се получи- лая селянчeто Динко, лая и стана за смях и резил. Не може български език да говори правилно, тръгнал да чете морал на един възпитан, интелигентен и сдържан мъж като Джино. Единият е мъж, а другият е тотална *** и страхливец.
111
21
 
38
 
! Отговори
Ж. преди 6 години
Динко от километри си личи, че казва истината, може да е *** , но не лъже, и за какво му е да си измисля подобно нещо. Просто го изиграха с *** номера, Дейна едно време може и да е нареждала Джино и той да я завлякъл с пари, но без доказателства тя няма да потвърди това в национален ефир. Може и адвокатите на Джино да са я заплашили, при всички случай тя няма изгода да казва истината
110
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Динко е толкова ***,че няма акъл да си го измисли това.Възможно е да му е разиграла хамерикансаката актриса некво шоу,докато е бил там и тоя ахмак се е вързал.
109
7
 
33
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Гледам тази или този Дейна.Всяка снимка в нета или дори видеото снощи е на тъмно.Доста мяза на Дейно.Или на бивш Дейно,сега Дейна,то с тези операций вече можеш да станеш всякакъв.А иначе Динко има акъл на картоф,но за сметка на това е искрен.Според мен тази го е хлъзнала.Факта че се познават,говори много.Тая може да го е баламосвала в яроста си преди време,когато Гошко болния мозък я остави.Според Джинко,тези събития са били малко след раздялата между Дейно и Джино фамилията.
108
1
 
22
 
! Отговори
. преди 6 години
Като българин се срамувам, че такива *** са в медийното пространство.
107
21
 
10
 
! Отговори
Анонимните преди 6 години
Твърдо подкрепям Джино. Все пак не трябва да се забравя, доколкото си спомням от първият формат на предаването, той сподели, че когато са заминали за Щатите, ТОЙ е бил на осем (8) години. Чужд навън, чужд в ***. Само ние, които сме изпитвали това можем да преценим, как и защо. А и много пъти съм казвала, какво от това, дори днес почиствах, камара с книги, а на запад са нищожество, само като чуят думата *** и до там(изпращали сме пратки и при получаване...) . Успех, Георги!
106
9
 
20
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Абе Вие верно ли си мислите, че в САЩ ако посегнеш на жена и откраднеш $ 100.000, че ще ти се размине? Жална му майка на Динко, ако заведат дело за клевета в САЩ!
105
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много бързо забравихте как Динко преби бившата си приятелка. На този грам не може да му се вярва. Живее в някакъв филм и си вярва.
104
5
 
26
 
! Отговори
До СЦЕНАРИСТИТЕ преди 6 години
Детекторът на лъжата е измислен отдавна бе. Динко изглеждаше искрен вчера.
103
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А леле, майкоооо....Аз мислех, че обсъждате разказа Сърцето на Данко от Максим Горки...DD