Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!

Ти някакво животно ли си, попита Дейна Бианкалана
223
Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!
Снимка: Big Brother

Динко изпадна в неловка ситуация, след като в Big Brother разплете спор между него и Джино Бианкалана.

Ямболският левент разказа на всеослушание как Джино биел бившата си съпруга и взел от нея 100 000 долара. След нападките Джино сам поиска да се свърже с Дейна, чиято фамилия още носи, и да се изясни дали Динко лъже. На разговора по телефона присъстваха и двамата, а Дейна направо закопа рекламиращия се като Ловец на бежанци.

"Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди долара. Вярно ли е?", попита Джино.

"Той луд ли е? Това всичко е лъжа. Изпратила съм видеа до адвокатите ти. Не желая да говоря с Динко", отговори му тя.

Динко обаче директно я обвини в лъжа и как тя му разказвала, че Джино я е бил пред приятелки.

"Съжалявам, че се излагаш, никога не съм казвала нищо подобно. Джино, ти не съжалявай, той трябва да съжалява. Джино никога не ме е пипал и второ - ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена", повиши тон Дейна и след това затвори телефона.

По-късно бяха излъчени и видеа, чрез които най-вероятно Джино ще съди Динко. В тях Дейна Бианкалана отрича всички твърдения на Динко.

"Динко, нямам нов номер, просто не ти вдигам, защото не желая да говоря с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че го познавам този мъж лично. Дори на приятелско ниво. Всичко, което казва е лъжа и е ужасно, и това говори достатъчно за него. Колкото до Джино - обичам го. Били сме заедно 11 години и уважавам и него, и семейството му. След като се разделихме празнувах един от рождените си дни със семейството си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Това прави ли го човек, който иска да се възползва от парите ми?", попита Дейна в изпратеното видео.

"Сега ще излезе, че съм голям лъжец", притесни се Динко, който повтаряше пред останалите съквартиранти, че няма как да си измисли подобна история. Някои от останалите се опитаха да му повярват, но в крайна сметка допълнително пратените видеа убедиха дори Захажаева, че Динко лъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
18
 
13
 
! Отговори
До 107 преди 6 години
Да,Динко е простовато момче и сам го осъзнава,но е патриот,в това няма съмнение,за разлика от продажните ни политици,които за шепа сребърници са готови и майка си да продадат.
101
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, днес в България, 80% от хората наистина са ***. Защото умните и нормалните се изнесоха в чужбина. У нас останаха старците, лягащи си с портрети на Сталин и Бай Тошо, ***, и олиго.френите в работоспособна възраст, които само се наливат и дрогират. Преуспяват тарикатите като Динко и дечицата с богати родители и връзки. Просто за последните 66 години ни съсипаха гена. В цяла Европа е така - деградация на белите хора. Напълно умишлена - първо духовна, а след това и всякаква друга.
100
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех,Петя,Петяяя,много си елементарна,моето момиче.Направо те съжалявам.Не ми се мисли,ако има много като теб.Направо сме за закриване.
99
4
 
28
 
! Отговори
До 102 преди 6 години
Еми 99% процента от хората в БГ са с манталитета на Динко. Лъжат, мажат, правят интриги, и са готови на бой за едното нищо. Ако Динко ни е пример за патриот и родолюбец, горко ни. От Васил Левски до Динко, нали виждате разликата? От Стамболов до Бойко Борисов. От Христо Ботев до Волен Сидеров. От Гоце Долчев до Каракачанов. От Райна Попгеоргиева до Луна. Това са ни "великите герои" днес.
98
15
 
17
 
! Отговори
Петя преди 6 години
Джино е добро момче,може да не е достатъчно образован,но не е така злобен,както Динко и Фънки .А що се отнася до неговата бивша съпруга ,дано да не е опряла до този гаден Динко.Какво цели той с тези долни лъжи?Характерна черта за такъв селянин като него ,да злепостави някого,за да спечели той.Джино горе-долу си е уредил живота в Америка ,ама тоя *** затова злобее и иска той да се докаже ,че е неща,ама не е .Жената не лъже,те са запазили добрите си отношения,ама на нас тези неща са ни чужди,
97
9
 
26
 
! Отговори
До 82 преди 6 години
Добре де, каква му е работата на Динко да се меси в личните отношения на Джино и тази Дейна? Кой му дава право да изнася толкова лична информация пред цяла България? На всичкото отгоре тази лична информация е измислица. Кой дава право на Фънки, рускинята и останалите да се месят на Джино за избора му да не напада Луна и да му казват какво да прави с живота си? Може и да е просто момчето, да не е чело книги, обаче като поведение е най-стабилен и точен от всички.
96
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момче Джино като го гледате на снимката,ще познаете ли от кой етнос е?Аз вече познах.Затова не се учудвам на лъжите му.А нова друг път да прави по-добър подбор на кандидатите си,защото само с простотия рейтинг не се прави.
95
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко ако му люсне един десен прав на тва триполовото от Чикагската кланница за пуйки, бастунчето с черепче ще си остане самотно
94
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе имали оФце дето гледат тази поми.я? А аз се чудя защо територията на мутрите е на това дереже? Та то там при вас сте останали само недъ.гави начело с един пожарникар!Добре че преди 20 години се изнесох да не ви гледам "умнотиите" По нито една европейска тв няма такива извращения както в селската ви нова тв. В тази тв само "умници" ли са се събрали? Такова падение е настанало на територията ви че направо с кеф ви чета "умнотиите"!
93
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простоватия Динко изпадна в шок,виждайки как двама души лъжат най-безочливо с помощта на предаването.Нещо повече,когато се обадиха на Дейна,тя вече беше задвижила адвокатите на Джино,което означава,че е била предварително подготвена,а то си и личеше ,за поведението си в уж ексклузивното обаждане.Това е непочтено от страна на медията и срива и без това ниския рейтинг на предаването.
92
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мисля че Биг Брадър се държи изключително неморално тази година - затваря си очите за насилие - и физическо и психическо, участва в интриги и си позволява да бъде последна инстанция по казуси, по които той самият не е компетентен. Всеки може да каже всичко във видео. Показанията са валидни само пред съда, всичко останало е дума срещу дума. Ако Джино се е ОбидИл, да завежда дело за клевета. Тоя другарски съд, в който ББ казва на съквартирантите да спрат със спекулациите е абсурден.
91
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гошко хубавеца от Харманли захапа дъвката, лепната под масата от Динко, тоя що въобще му дават виза да стъпва в цивилизована Европа бе, ТИРаджийското наркоманче от гетото в Чикаго
90
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И още нещо - не защитавам Джино, който ми е твъде мрачен и мъченически, нито Динко, който е с интелект на зеленчук. Но! Дейна може и да е излъглала, но нали се сещате, че ако наистина е имало бой, той може да е бил част от някакво (извън)съдебно споразумение, когато са се развеждали. И в такъв случай, тя просто не може да каже друго. Или може да не иска да си признае, че 11години е издържала тъпкач, който накрая я е набил. Все тая. Не е работа на Динко да го обсъжда и развява в ефир!
89
3
 
26
 
! Отговори
ade преди 6 години
Динко беше сготвен, подцени ситуацията и падна в капана. А защо сценаристите се държат тенденциозно зле с него? Май очакваха да го провокират, а се оказа че има 10 по-луди от него вътре...
88
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нова тв трябваше да остави двамата баджанаци да се разберат извън предаването,а не да взема страна.Това опорочи целия им експеримент и показа,че самите те са по-фалшиви и от актьорите си.
87
8
 
20
 
! Отговори
сиси преди 6 години
Въобще не ми трябваха показанията на Дейна, за да знам, че Джино не е удрял никого! Логиката е много проста: 1) След лъжата си Динко целия се зачерви! А и не му е за пръв път да лъже най-безпардонно.2) Ако Джино беше пребил Дейна в дискотека пред свидетели в САЩ/по думите на Динко/, още тогава щяха да го "окошарят" и не той/както твърди Динко/, а Дейна щеше да го "одере" с пари при развода/и то съвсем законно/...
86
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм за Джино,колкото и да е неинтелигентен,по простата причина,че не е злобен,а Фънки е агресивен и злобен,в предния сезон Къци му беше на мушката,сега Джино,не го бива,ако няма мишена,върху която да си излее злобата,а Константин(какво тарикатче е;колко жени е ... и продължава,сега като излезне от формата и Зорница,а има прекрасна съпруга;как му каза на Джино- ама грешката ти беше,че първо ти започна разговора и с тая мазна физиономия),за жалост,ще спечели,чалга аудиторията го харесва
85
0
 
18
 
! Отговори
. преди 6 години
Тея са изтървани от някой анимационен филм. Нито ги знам кои са, нито за какво се борят. От прочетеното в статията не ми стана ясно защо са в публичното пространство като около тях атракцията е единствено кретения на битово ниво.Очаквам медията да започне скоро да бълва статии за всеки братовчед, който снощи е пил 2 ракии и е ударил един шамар на Айшето.Деградация.
84
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако все пак решите да гласувате за някого в това пошло предаване,изберете поне някой от малкото интелигентни,влезли в къщата.А ако трябва да сравняваме с конкурентното им предаване "Фермата"е на много пои-високо ниво.Там поне млади хора,които не са виждали крави и кози се научиха да доят,шият и плетат,коват и т.н.за разлика от брадъра,където на едни *** им беше поднесен алкохол в изобилие,за да могат доволно да се изложат.
83
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напротив,много добре се разбраха.Динко и каза,че лъже,а тя му отговори да не се държи така с една дама.А "дамата" излъга най-безочливо,тя си знае защо.Накрая дори извика колко много обича Джино.Ха,ха,ха,толкова елементарно,че чак гнусно.