Потвърдено! Разследват Рамбо за сексуално нападение

Силвестър Сталоун беше обвинен миналия месец от колежка
21 дек 2017 17:15,
37
Потвърдено! Разследват Рамбо за сексуално нападение
Снимка: Reuters

Полицията в Санта Моника, Калифорния, потвърди, че разследва Силвестър Сталоун за сексуално нападение, съобщи БТА.

Обвинение към актьора направи 50-годишна актриса миналия месец. Тя твърди, че той е нападнал в офиса си в Санта Моника през 1990 г.

Случаят ще бъде разследван, макар и да е трудно да бъдат събрани доказателства за толкова старо провинение. След края на разследването прокуратурата ще прецени дали да бъдат повдигнати обвинения срещу изпълнителя на култовите роли Роки и Рамбо.

Според запознати със случая, Силвестър Сталоун е имал връзка с жената и дори я взел със себе си в Израел, докато снимал "Рамбо III". Той се разделил с нея, когато разбрал, че съпругът й е разстроен от връзката им, макар и вече да не живеел с нея.

Тогава актьорът дори се опасявал, че съпругът на любовницата му може да е свързан с хвърления в двора му коктейл "Молотов". Ако разследването установи, че обвиненията не са верни, статутът на Сталоун ще бъде променен от виновен на жертва.

Адвокатът на холивудската звезда вече каза, че ще настоява жената да бъде обвинена за подаване на лъжлива информация. Преди месец говорител на Силвестър Сталоун заяви, че подобно нещо "никога не се е случвало".

Да припомним, че преди 10 години, при негова тридневна визита в Австралия, при проверка на багажа му на летището, са намерени 48 шишенца с човешки хормон на растежа.

Дни по-късно, когато властите искали да направят проверка в апартамента му в хотел в Сидни, той изхвърлил от прозореца 4 флакона, в които имало тестостерон - мъжки хормон. Тогава актьорът е  глобен 2450 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Нещо друго са имали в устата си, ама вече-няма...
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И само не ми стана ясно какво припомняте с това, че не знам си кога били намерени в него стероиди.Каква е връзката?
29
0
 
3
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
"Тя твърди, че той е нападнал в офиса си в Санта Моника през 1990 г."............................................................. ко речи?????????!!!!!!!!!!!!!!!
28
1
 
1
 
! Отговори
верно ли бе преди 6 години
До Ясноооо,Аз пък мислех че го харесват само мъжете, не знам защо.
27
0
 
15
 
! Отговори
Ясноооо, преди 6 години
Твърдо се наложи модата всяка кифла, включително и позастарелите, да твърди, че някой известен мъж й е налетял.Преди 27 години жени и моми чакаха на опашка Слай само да благоволи да ги погледне.Защо да напада която и да било, след като сами му се тикаха в ръцете и дори при най-добро желание, пак не би могъл да ощастливи до една дори само най-хубавите сред тях, толкова много бяха.Ама сега някоя може да стане известна като каже, че е събудила у него такава тръпка, че е налитал насила!
26
0
 
14
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
Много лошо стана, в скоро време и до мен ще стигнат. Къде ще се крия по празниците не се знае. лошото е, че не се сещам точно колко мадами съм бройкал преди да се вземем с жената. Бая дни ми се губят, току виж цъфнал на вратата някой младеж или девойка, я от Полша, я от Чехия, я от Германия и каже "Здрасти тате". То такива бяхме доста по онова време, хормони, алкохол и празна тиква, мани, мани. Те ти се навират в ръцете, гледат с хитри очички, после магарето виновно, че скъсало синджира.
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да започнат да действат така тези златотърсачки, някой някъде е бил рекетиран и е платил и те са разбрали. Сега опитват като за последно да изкарат някой лев. Това са те, златотърсачките. Винаги можеш да разчиташ на тях.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чък Норис не са го обвинили, защото няма живи свидетелки. Или някакси не върви 70 годишни баби да се оплакват от сексуално насилие. По - скоро ще си го спомнят с умиление и носталгия.
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами сега да я осъди за уронване на престижа. И да поиска обещетение няколко десетки милиона. За пропуснати ползи вследствие на уронването на престижа. И за причинени психически страдания стрес. Изнасилена била, а се мъкнала с него по цял свят...
22
0
 
8
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Еееее само оня чъкавия норис не са обвинили бе, ама то кой му стиска...инак пак хубаво, че са живи и здрави, щото един приятел си изкара сливиците и взе, та пукна бе...На петнайсе години като беше му ги майнаха и миналия месец са спомина, та малко не му стигна осемдесет и четири да напрай...
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ ЩЕ ВИ КАЖА КАКВО Е СТАНАЛО!!!ТЯ МУ СЕ МОЛЕЛА ДА И ГО ТУРИ ПА ТОЙ НАЙ НАКРАЯ СЕ СЪГЛАСИЛ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ!!СЕГА НАУЧИЛА , ЧЕ МОЖЕ ДА ИСКА КИНТИ ЗА НЕЩА ОТ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ И РЕШИЛА ДА КАЖЕ, ЧЕ Е БИЛА НАСИЛЕНА !! КИНТАТА Е ВАЖНА :)
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха преди 28 години, алоуу трябва да им сложат давност на тези глупости, вие помните ли какво правихте в навечерието 1-2ри Юли, 1994-та година? в 3 посред нощ, а да имате свидетели които да го потвърдят? :)
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛЪЖЕ!!ДА ДА ПРЕДИ 50 ГОДИНИ ОЩЕ Е БИЛА БЕБЕ
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде и Рамбо го отнесе.Обвинения да чакат Батман,Спайдърмен от жената Котка както и Супермен,Спонджбоб,Пинко розовата пантера,вълка от Ну пагади и котката Том от Джери.
17
0
 
27
 
! Отговори
Lpp преди 6 години
Гладните холивудски кавалджийки сега и дойде времето да доят хората с пари.Всяка втора ще зейне като крокодил за пачки.
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен,че няма да изкара пари даже ще се и вътри тази кукувица. Сега ли се сети. *** гадните хора и долни. за пари..... само глупусти мислят. Не вземе да измисли какво да прави или работи за да изкар някой лев/долар ми само щуротии.. *** си е и облъчената нация.
15
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Не вярвам тази глупост иначе Силвестър Сталоун игра в сезон 2 на американският хит сериал Това сме ние Това сме ние е американски хит сериал супер е Всичките 2 сезона ги даваха по Фокс Лайф и още дават сезон 2 но сега е в почивка през януари сериала се завръща Препоръчвам ви да гледате сериалите Това сме ниеПожарникарите от Чикаго Полицаите от ЧикагоЛекарите от ЧикагоБурята мексикански Мексикански Капризи на сьдбатаНемски Лекар в планинатаНемски италиански Комисар Рекс Немски Кобра 11
14
0
 
21
 
! Отговори
Некой си... преди 6 години
И забележете кого обвиняват в сек.суално насилие - само мъже с пари. Обаче едно е да обвиниш, друго е да го докажеш.
13
1
 
13
 
! Отговори
Съдия Дред преди 6 години
Никога не съм нарушавал закона! Аз съм закона!
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази кукумявка защо се сеща след цели 27 години? Американките полудяха за кинти. Добре де, как ще го докаже всичко това? Пълно изкрейзване.