Третият пол във възход! Гей брак по холивудски

Актрисата Елън Пейдж и хореографката Ема Портнър се взеха
4 яну 2018 13:40,
71
Третият пол във възход! Гей брак по холивудски
Снимка: Rеuters

В унисон с дебатите за третия пол, които вървят у нас, канадската актриса Елън Пейдж написа в личния си сайт в Instagram: "Не мога да повярвам, че занапред ще наричам тази невероятна жена моя съпруга!"

"Обичам те", гласи отговорът на Ема Портнър към която е адресирано признанието на Елън.

Ема е танцьорка и хореографка, която й е партньорка в живота. 30-годишната Пейдж и 22-годишната Портнър вече са женени, което става ясно не само от поста им в социалната мрежа, но и от снимката, която са публикували - ръцете си, които са украсени с еднакви изчистени халки.

Елън Пейдж е известна с ролята на бременна тийнейджърка във филма "Джуно" (2007), за която получава номинация за "Оскар" за най-добра актриса.

Зрителите я познават и като Кити Прайд в "Х-Мен: Последният сблъсък" и "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще", както и като екранна партньорка на Леонардо ди Каприо в "Генезис".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
марги преди 6 години
Най - много сега се кефи Сатаната, смее се на човешкия род и готви гибелта му! Наистина бързо настъпват последните времена!
56
0
 
0
 
! Отговори
марги преди 6 години
"Трети пол" - това просто е името на нова психична болест! Защо един като се нарече Наполеон, да е луд, а друг, като се определи като "Трети пол", да е нормален?
55
1
 
8
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
Повръща ми се ..........
54
0
 
0
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 6 години
Кво бе? Сега тренда е третия пол, така ли бе, вегани медийни?Какво общо има създаването на семейство, пък било ти и хомосексуално, с джендерските лигавщини?Или просто трябваше да си напишете заглавието по модерно му:Медиен веган гепил клавиатура: пише заглавия в днеса.Вместо да триете коментара зарежете хашлашкия изказ.(трети път)
53
0
 
11
 
! Отговори
коста преди 6 години
Абе какъв трети пол бе, НЕЩАСТНИ *** ЛИБЕРАЛИ! Има само два пола, всичко останало е извращение и ГОСПОД ще Ви съди!
52
3
 
1
 
! Отговори
11065 преди 6 години
Чета сега една книга за Древен Египет и там си се плющят всякакви, че и семейно. Нищо ново и страшно.
51
6
 
4
 
! Отговори
пор преди 6 години
Когато група ***, кажат на друга група ***, че нещо е лошо , то втората група *** почва да вярва . Какво са направили педитата и лезбийките на 2-е групи глупави хора е неизвестно, но глупавият човеч предпочита да храни и псува. Как да обясниш на глупавият човек , че хомосексуалноста ( и другите аномалии ( не са дори и чак такива аномалии) са си нещо най -нормално , срещано в природата от милиони години. Глупавият човек трябва първо да се научи да си ползва мозъка и да мисли сам.
50
0
 
0
 
! Отговори
Фотев преди 6 години
Вий, глупци, що не знайте, позор ли е, или слава.
49
2
 
5
 
! Отговори
Darth Plague преди 6 години
До ЧЕРИКрая е печален не само за Германия, но и за всички нормални хора. Лошите спечелиха тая война и днес си понасяме последствията от това.
48
2
 
10
 
! Отговори
т преди 6 години
тези холивудски *** за пари на всичко са готови - и африкански маймунчета осиновяват и 5-6 развода заформят и пола ще си сменят и на децата бъбреците ще продадат за пари евреите още от Маркс се опитват да унищожат семейството - пречи им на глобализацията а за запад хората са смазани а мозъците са им промивани от поколения - превърнати са в бездушни животни - всичко им е безразлично и понасят безропотно всичко
47
0
 
15
 
! Отговори
до 49 от славянин преди 6 години
По какъв точно начин западната цивилизация дърпа света напред, че не разбрах!? Един свят върви напред най-вече когато мирът и сигурността в него се увеличават с времето, а те май намаляват !? Един свят върви напред когато нормалните хора в него се увеличават с времето, а те май намаляват!? Та за това не разбрах с какво точно западната цивилизация дърпа света напред!?
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
засега си знаем два пола-толкова е просто и ясно,защо ни трябва да го правим сложно и объркващо. И кой се нуждае от това,тези които го практикуват искат да го направят морално и приемано от околните за нормално чрез закон,искат оправдание за разбиранията си,и ако стане .....после е ред на геронтофилите,зоофилите,педофилите и т.н.
45
1
 
1
 
! Отговори
ЧЕРИ преди 6 години
До До 46ПО ТВОЯТА ЛОГИКА И ХИТЛЕР С НЕГОВИТЕ ФАНТАСМАГОРИИ Е ИЗДЪРПАЛ ГЕРМАНИЯ ОТ ТИНЯТА НА ПСВ. НО РЕЗУЛТАТА ЗА ГЕРМАНИЯ КАКТО ЗНАЕМ ОТ ИСТОРИЯТА Е ДОСТА ПЕЧАЛЕН КРАЙ.А ПЪК НИЕ НОРМАЛНИТЕ СИ ЗНАЕМ КОЙ КРИВ, КОЙ ПРАВ.
44
19
 
5
 
! Отговори
До 46 преди 6 години
До до 44 от славянинСамо като ти прочета ника и вече ми става ясно "Славянин".И какво като си славянин? Или се определяш за такъв?И хайде стига с глупавите сравнения за империите в миналото. В момента Западната цивилизация дърпа света напред. Не виждам гейбраковете да им пречат на това. Пречи само на православния-славянски евразийски свят...и на вас- като негови слуги.Не можете да си подредите държавите, но плюете по Запада за дреболии като гейбраковете.Големи алфамъжкари- няма що.
43
0
 
15
 
! Отговори
vdfv преди 6 години
Да им пожелаем догодина люлка тогава
42
1
 
9
 
! Отговори
Transpocalypse преди 6 години
90% от актрисите по които сте то1или лиги са добре поддържани травестити.. Идват Последните времена.
41
0
 
4
 
! Отговори
Махал Изодзадзе преди 6 години
До дедо ПразМного си съкратил името си - забравил си цели три букви Е,Д и пак Е след първата !
40
5
 
9
 
! Отговори
Секс маниак преди 6 години
Най - ми е кеф когато жената ме възседне и ме *** до рано!Ама то рев,чак съседите се включват от другата страна .Ама какво от това!Занимавате ни със гейове и лесби, трети пол.Това е болест от която трябва да пазим децата си.Никой не се ражда *** и лесбийка.
39
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DiscoveryЧувал ли си морал, чест, достойноство и ценности? Очевидно не. И не съм против гейовете - да си правят каквото искат, обаче само вкъщи, навън ще се държат като нормални хората, точка по въпроса.
38
19
 
8
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Не мога да разбера на българите кво ни пречи тоя пуст трети пол? Да речеш заради него да сме на тва дередже... искал да е мъж и жена... ми нека да е... кво па точно тва ще ми пречи на мен?