Актриса обвини: Стивън Сегал ме насилва в София

Рейчъл Грант била подложена на сексуален тормоз у нас
Обновена: 16 яну 2018 19:56 | 16 яну 2018 19:53, Александър Попов
133
Актриса обвини: Стивън Сегал ме насилва в София
Снимка: Reuters

България също стана част от вихрещите се обвинения за сексуален тормоз срещу холивудски звезди и продуценти. Поредното обвинение е отправено към актьора и продуцент Стивън Сегал от Рейчъл Грант. Според нея тормозът станал по време на филмови репетиции в София през 2002 г. за филма "Излязъл да убива", съобщава Би Би Си, цитиран от "Труд".

Грант била на 26 години тогава и пристигнала у нас, за да репетира реплики за филма.

Тя твърди, че докато били в стая и репетирали Сегал насилствено свалил блузата й и я блъснал на леглото, започвайки да се съблича.
 
"Блъсна ме на леглото и каза: Предполагам, че искаш да видиш интимните ми части", разказва Грант.

Сегал пък започнал да разкопчава ципа си, тя избухнала в сълзи и екшън звездата се извинил. Обяснението на Сегал било, че обичал да завързва връзки с колежките си, за да "подобри химията на екрана".
 
Впоследствие Грант загубила ролята.

"Когато ти се случи, си засрамен, унизен, не искаш никой друг да знае. Надяваш се прахта да го покрие", казва актрисата. "Искам хората да знаят, че е съвсем естествено жертвите на сексуален тормоз да говорят след по-дълго време - след като са имали време да го преодолеят и вече е възможно", споделя още тя.

"Клиентът ни категорично отрича да е имал подобен контакт с г-ца Грант, твърдо отрича всякакво предполагаемо посегателство, както и конкретно посегателство, случило се в София", заявяват пък адвокатите на Стивън Сегал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
0
 
! Отговори
Албена ВУ преди 6 години
Quotte:Вече се казва травело,не *** и активистка,а не деминистка.А нататък коментара ме кара само сладко да се усмихвам ....Нищо общо с действителността..
88
1
 
0
 
! Отговори
LOL преди 6 години
В черепната кутия на някои Анонимни креатурки,пардон травелота е празно,дрънчи на кухо,веят ветрове и празни мисли..В такъв случай,просто я блъсни някъде,ама по-силно и ще се счупи!
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мурвата пак си постна думичките ;)))А дори не е феминистка, а оикновена тролеста *** ;))) Едва ли е виждала през живота си жива феминистка ;)) Такива обикновено умират самотни или се закачат за някой тра*ве*рс, че то няма кой друг да им търпи про*сто*тиите и претенциите ;))
86
1
 
1
 
! Отговори
Тя преди 6 години
Поздравления!Оттогава е минало много време,трябва пак някой да опита,може още да поумнееш!
85
0
 
0
 
! Отговори
Вещицата преди 6 години
Като ти налети някой да те насилва,Анонимния,следващия път не бягай!На теб лично ти е направо необходимо!Тогава чак може да разбереш,ама пак не е сигурно...
84
0
 
0
 
! Отговори
Вещицата преди 6 години
Като ти налети някой да те насилва,Анонимния,следващия път не бягай!На теб лично ти е направо необходимо!Тогава чак може да разбереш,ама пак не е сигурно...
83
0
 
1
 
! Отговори
Box преди 6 години
И как,бе *** ще се биеш със 100 кг мъж!?Не става така,както го мислиш .Или ти имаш някакъв по-особен опит в тая работа!...По твоята скапана логика жертвите на дългогодишни изнасилвания в семейството,напр.веднага е трябвало да викат,крещят,реват и пр...А това не става така,уви...Какво си се вкопчил в тая риза,тя може да бъде съдрана за секунди от достатъчно силен мъж.Преди и аз мислех като тебе,т.е като всички останали,докато не срещнах реални жертви на сексуален тормоз.Знам какво говоря!
82
4
 
4
 
! Отговори
Някоя си преди 6 години
Слушайте,бе батковци и чичовци,когато ви насилят или изнасилят срама и унижението са толкова големи,че се парализирате от гадост и отврат!!!И мълчите,мълчите,мълчите!...Може да са години,или цял живот!И чак,когато усетите,че е ,,безопасно,,за душата ви се решавате да кажете .Само силните жени решават проблема веднага,като сигнализират за престъплението.Повечето си премълчават и после е много трудно да се докаже нещо.Ако нещо не разбирате ви пожелавам вие да станете жертви на изнасилване,ОК!
81
0
 
0
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Добре. А нещо доказателства? Те още малко и ще се опитат да обвинят и попа като ги е кръщавал, че ги е оглеждал и него да изкарат сексуален престъпник. То от тогава минали 15 години и сега се сети. И как един не обвини някоя кугърка от холивуд за сексуален тормоз? Със сигурност има и млади актьори задължени да спят с някоя дърта лелка за да получат роля. Те кога ще се обадят или това е в разрез с общоприетите норми?
80
2
 
0
 
! Отговори
Вангу преди 6 години
Само така.На този тип жени това се полага.Защо чак сега го казва?Или Тя си е поискала.а той отказал и сега му го връща .
79
1
 
2
 
! Отговори
на юриста сина му преди 6 години
всяко твърдение, неподкрепено с доказателства е КЛЕВЕТА.Тоз бил рекъл, оня бил казал. Аз пък казвам, че Грант еди коя си ме хвана за......... и ме стисна, искам да се оплача.
78
1
 
5
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Няма лошо. Човека е опитал , видял че няма да стане и си вдигнал гащите.Тази Гранд уплаква ли се или се хвали?
77
3
 
3
 
! Отговори
Френска Вещица преди 6 години
Големи балкански тъпкачи и мачовци сте,няма що!Много дрънкате,малко разбирате!.Що не си дадете вие задниците доброволно!?Я си представете вас да ви насилват,като задължително условие,за да получите нещо!Насилването или изнасилването върху когото и да е си е гадно нещо!Разбираш,чак когато ти се случи...
76
0
 
7
 
! Отговори
бай Антон преди 6 години
Да видят в кои следващи продукции тази Рачел не е получила ролята и режисьора да се подготвя отсега за "важни разкрития".
75
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Предполагам, че искаш да видиш интимните ми части"- е кой говори така в живия живот??? Да не са репетирали ролите, а актрисата да не е разбрала?
74
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от холивудски простотии. Някакви си нереализирали се актриси се опитват да станат известни. А пък известните как са станали известни само те си знаят. Да не ми разправят, че за да вземат роли не са минавали през нечии легла само. Ама сега се оплакват.
73
2
 
1
 
! Отговори
ехо преди 6 години
До ДеградацияЕстествено, че не искаме да ни ***, онождай си кравите на село.
72
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално за екранния защитник Сегал, в Русия и у нас идваше по покана на престъпници и олигарси. Човек с нисък морал но "герой" на големия екран.
71
4
 
4
 
! Отговори
Деградация преди 6 години
Това става вече някаква епидемия. Жените вече ще се доприказват до това, че никой няма да иска да ги ***.
70
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако една жена не иска и да я убиеш от бой ,пак няма да даде. Така ,че не се е колебала много с плакане явно?!