Транссексуална създава смут в бразилския волейбол

Тифани Абреу в продължение на 30 години е била Родриго
2 фев 2018 20:54,
30
Транссексуална създава смут в бразилския волейбол
Снимка: YouTube

Първата транссексуална волейболистка в бразилското първенство - Тифани Абреу, прoдължава да привлича сериозно внимание върху себе си. Състезателката на "Бауру" подобри рекорда за най-много точки в един мач в шампионата на страната.

До момента върховото постижение се държеше от Тандара, която през 2013-а отбеляза 37 точки, съобщи bTV. Абреу вече има 160 точки в 30 изиграни гейма или средно по 5.33 точки на гейм, но включването й в местната лига предизвика сериозна дискусия относно допускането на транссексуални състезателки в женските първенства.

Бившата състезателка Ана Паула написа в профила си в Twitter: "Вече аплодирахме МОК и неговите политики за чист спорт без измами. Сега жените, които дълги години са уважавали същите тези антидопингови правила, които са излезли чисти от безбройни тестове, откакто са били на 16-17 г., помагат на един биологически мъж да чупи рекордите им".

"Ако Тифани се определя като жена, това е неин избор, който трябва да се уважава от всички. Преди всичко Тифани е личност и заслужава уважение. Но на спортното поле няма как да си затворим очите за факта, че Тифани е била Родриго в мъжко тяло в продължение на 30 години", допълва Паула. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
21
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Изродлива работа .....трябва май ново начало на цялото човечество !
22
3
 
33
 
! Отговори
ined преди 6 години
Тея що дискриминират джендъра ве?
21
3
 
25
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Дами, пригответе си повечко кърпички от обичайното като ходите в обществена тоалетна. Защото джендърите няма да могат вече да го държат стабилно, а ще го мятат катоъпръскачка с два пръста. Така де, докато направят отделни тоалетни за ***.
20
4
 
4
 
! Отговори
Жоао Пинто преди 6 години
Ако е минал под ножа да се признае , иначе не!
19
0
 
27
 
! Отговори
Eвропеецо преди 6 години
Какво шоу ще стане, когато някой трансформъри от мъже боксьори минат в жени боксьори.Няма смисъл вече да се делим на мъже и жени.
18
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истамбулската конвенция в действие.
17
0
 
23
 
! Отговори
българина преди 6 години
ами нормалните спортисти защо спът, бойкот на мок по света и ще им дойде алкъла, еврейте оцелели след всв ускориха плана за смазване на бялото сермейство и нападат по всички фронтове!, сорос кисинджър, рокфелет и ротшилд целия холивуд, защото всички са на по 85 г и нямат време! трябва да се устиска още 3 г, следкоето на израел майка му чуфутска рязана, хората ще се опомнят и ще има реванш по немски!
16
2
 
43
 
! Отговори
Джендър нон френдли преди 6 години
Навремето като учих психология в дебелите учебници пишеше че раздвоението на личността е най-опасното проявление на параноидната шизофрения. Най-жестоките серийни убийци и престъпници са били именно такива. Последиците от укоримото за съвестта поведение, тъмните, недостойни и перверзни прояви, се прехвърля върху новата, аморфна самоличност, която често пъти е от срещуположния пол... Доживях да видя как ние нормалните хора сме в усмирителните ризи, а психопатите определят дневния ред!
15
1
 
19
 
! Отговори
българина преди 6 години
тепърва нормалните западняци ще рмигрират ня изток, ще има отделно игри за двуполови и многополови, искам затворите също да са смесени!!!! чувате ли прости гейбери, ами взички заедно в едно крило мъже жени деца и другите, ей тогава ще ви дойде акъла мана фски юдейски
14
6
 
16
 
! Отговори
Дърт Вейдър преди 6 години
Мале, сайта е пълен с ***, цъкат ми минуси.
13
0
 
12
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Няма как да се ожени за ***. За *** се казва "оджендъри " за това нещо.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** мейнстриймингът е една голяма измама. Сега ***-либералните нации може да си направят цял национален женски *** отбор по волейбол и да бият наред! *** цирка!
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оффф, пак ли сороска пропаганда, който ги пише тези статии му пожелавам да се ожени за такъв грозен евреин. Горчиво !!
10
0
 
24
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Ще трябва вече отделни първенства и олимпиади за *** да има, натам отиват нещата. Скоро насила ще ни карат да си сменяме пола. Лудите станаха нормалните и обратно.
9
3
 
22
 
! Отговори
Дърт Вейдър преди 6 години
Дайте ми го тоя за един месец на село и без да ми се месят полиция, правозащитници и всякакви други. Глад, бой и яко бачкане на полето и във фермата и ще го направя мъж. И ще се научи на труд и уважение към хляба. Ще ми е благодарен накрая. Ама понеже има време да мисли за глупости и става *** накрая.
8
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей това е най-гадното, че от такива самоопределящи се страдат най-обикновените, редовите хорица. Тоя може да се чувства жена, да се направи да изглежда на жена - лошо няма, негова си работа. Обаче ето - тялото му си е все така мъжко, силно, а отишъл да се състезава със жени... Долно...
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИМАШЕ ЕДНА КОМЕДИЯ С ЕДИН ЧЕРЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН БАСКЕТБОЛИСТ НА КОЙТО МУ ЗАБРАНИХА ДА ИГРАЕ И ТОЙ СЕ ПРЕСТОРИ НА ЖЕНА И НАПРАВО ГИ РАЗМАЗА!!!АМА ТАКА НЕ Е РЕДНО!!!
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИМА ЦЕЛИ КОМЕДИЙНИ ФИЛМИ НА ТАКАВА ТЕМАТИКА!!!ИЗЛИЗА ЖЕНСКИЯ ОТБОР СЪСТАВЕН ОТ ЯКИ МЪЖЕ С ПЕРУКИ :D
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе я се събудете ! Пропагандата продължава с пълна сила. Не разбрахте ли, че не искаме да четем или гледаме за тези гнусни червеи? Какво ни интересува този болен психопат, който се опитва да играе волейбол ? Трябва сега да ни станат по-симпатични ли ? Конвенцията няма да се приеме, колкот и да ни бомбардирвате с тези жени с мустаци и пи*ки ! Продължавам да твърдя, че *** трябва да бъдат смачакни и никой няма да ми промени мнението !
4
2
 
32
 
! Отговори
Кина преди 6 години
Пфууу, и ги рекламирате тези *** Пфууу ! Отврат !