Апел, пропит с болка: Дивна, бъди до приятелката си Кристин!

Лелята на пострадалия модел с емоционално обръщение
29 мар 2018 13:15, Александър Попов
51
Апел, пропит с болка: Дивна, бъди до приятелката си Кристин!
Кристин Илиева. Снимка: Facebook

Лелята на модела Кристин Илиева, която пострада при катастрофа, причинена от Дивна, използва Facebook, за да пусне емоционално обръщение към певицата.

Преди да го публикува тя направила няколко опита да се свърже с Дивна.

Още по темата

Ето апелът на Изабела Господинова без редакторска намеса:

До едно момиче Дивна.

Дълго опитвах да задържа за себе си това което ще напиша! Но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна. Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два телефонни разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята "приятелка" е много по тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Колко по-леко щеше да бъде и за двете ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро и в зло. И точно в нещастието, което ти ѝ причини това приятелство щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни, спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява, трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искренно се надявам когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца!

Нашата Кристин ще мине през този Ад. Тя ще се бори, ще се бори заради себе си и всички които я обичат. Крехкото ѝ тяло крие огромна сила! На теб желая достойнство, за да продължиш да гледаш хората в очите! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел!

Ти трябва да си там до нея !".

По-късно Господинова допълва, че не заклеймява никого.

"Не я съдя и никой не иска да я съди, Кристин е кръв от кръвта ми! Опитвам се да бъда справедлива. Никой от нас няма да упрекне Дивна, никой от нас няма да ѝ каже нищо. И не е важно кой какво ще ѝ каже, важното е Кристин какво ще ѝ каже!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: ДивнаКристин Илиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
52
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
Моля ви се, престанете да пишете глупости като "не знае откъде й е дошло" и "на всеки може да се случи"! Не може на всеки да се случи да изпреварва със сто и да размазва хора! Това не е нормално, не е редно и щом пикл-ата не може да прецени ситуацията, не трябва да кара! Достатъчно е голяма, за да взима решения. И достатъчно като нея са убили и осакатили хора.
18
5
 
14
 
! Отговори
Ели преди 6 години
До 15-ти какво искаш от човека бе ***. Малко ли му е мъката по това дете. Той е достатъчно наказан *** такъв
17
5
 
33
 
! Отговори
Хрис преди 6 години
Тази Дивна още ли не е където й е мястото-в затвора. Прав е Слави. А семейството на пострадалото момиче трябва да я съди до дупка защото това осакатяване може да коства много
16
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А вчера какъв вой беше под новината, че ще купуват нови радари! Е, последо уточнете се, радари ли ще купуваме или ще се трепем? Щото българина НЯМА да се научи да кара по правилата и при него става само насила.Стискам палци момичеето ад се оправи без дългосрочни последствия!
15
7
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а какво стана с ПТП-то на транспортния министър с жертва?!? някой да е чул нещо?!? покриха го. няма закони за определени хора...
14
61
 
6
 
! Отговори
Моята версия преди 6 години
Всички прошляци зидари, шивачи, свинари, арматуристи и т.н. се спасиха в чужбина.Защо пък Дивна да стой тука и да робува на общественото мнение????Само тя ли кара с превишена скорост ? Или 99% от шоферите.Дивна бягай от БГ и продължавай да издаваш хит след хит.Аз съм с теб до гроб!!!!!
13
4
 
56
 
! Отговори
българка преди 6 години
Дивна е заета да обикаля мазни адвокати, да дава рушвети, за да отърве затвора. Малка *** пикла ! При такова отношение към пострадалото момиче - трябва да я съдят до дупка ! Мястото и наистина е в затвора ! И не само на нея, разбира се - има много такива като нея. Нарицателно за такива *** стана Максим Ставински - уби човек, погуби живота на друг - и се разхожда насам-натам, даже не се извини на измъчените родители.....
12
4
 
28
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Бегай надалеч, че най-много пак да я подредиш така, марш Дивна, която предаде приятелката си в този момент
11
2
 
32
 
! Отговори
... преди 6 години
Мдаа а тука имаше хора дето казваха колко благородно би било да забравим и простим на Дивна всичко дето е направила! Дам че дори я защитаваха и ревяха за нея! И казваха, че нейната съвест щяла да я съди и тя щяла да съжелява! Епа дам и аз на това разчитам, ха дано ама на дали! Та затва иде съдът и закона! Щото съвеста е само за хора дето я имат! Та кога и къде ще се съди сега Дивна за това, че е превишила скороста с 60км и при това е предизвикала тежко ПТП с тежко пострадал? Та... Кога и Къде???
10
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига и вие, съдници. Не заемам ничия страна в случая, но често стават ПТП-та, в които не знаеш от къде ти е дошло. Нямаш вина, някой те блъсне с голяма скорост и това, че си зад волана не означава непременно, че вината е твоя. Жертви има навсякъде. Сега примерно тази Дивна ли е ква е, знае ли се изобщо какво и е психологическото състояние? Може да се на пикава и изпуска само ако излезе навън от вкъщи, може да реве по цели нощи. Не съдете, за да не бъдете съдени.
9
3
 
30
 
! Отговори
С.В. преди 6 години
Какво я щадите тая смръдла? Заслужава цял живот да гние в затвора, защо още не е подведена под отговорност? Лелята на Андрея е явно ужасно възпитана жена щом може да е толкова етична. Такива парцалетини които постигат всичко в креватите на продуценти и оператори трябва да разберат елементарни неща и това ще стане най добре в килията. Там ще я научат какво е приятелство и отговорност.
8
3
 
38
 
! Отговори
Ачо скороговорката преди 6 години
Време е наглоста на Дивна ди придобие нови висини.Предлагам и да изпее песента Карам и Бягам, за да може да изкара и пари от трагедията на приятелката си.Да настъпя някой и ми става гадно и неудобно и се извинявам по 3 пъти, а тя двата крака на момичето тряза и не и пука.Гнусни ВИП персони
7
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съжалявам за искреното обръщение на госпожата ,но тя се е жестоко объркала: Съществото Дивна(***-на)никога не е била и няма как да бъде пример за българските деца, а и за когото и да е било!
6
0
 
50
 
! Отговори
Психолог преди 6 години
В съвременния сявт думата приятелство мутира. Заменя се от интереси, обща слава и ВИП сбирки.Но богатството не е в материалното, да го знаете хора.
5
1
 
26
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Дивна защо още не е на майор Векилски?
4
3
 
41
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
То се вижда, колко е приятелка ! Дайте я на съд , приберете пари от тая п.икла, за да си платите лечението !
3
3
 
47
 
! Отговори
Ънонимен преди 6 години
Горката жена. Тя явно не знае, че да пишеш на духовен, душевен и интелектуален инвалид е по-лошо, отколкото да "чакаш от умрял писмо". По-скоро второто ще се случи, но първото - никога.А пък и не занимавайте момичето - тя има "участия". Една от множеството "културни" труженички на прекрасната ни родина.
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дивна, Дивна..чак толкова да е дивна?
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая Дивна как не изпитва капка срам от всичко, какво се крие като мишка. И ако жената не иска да я съди, а трябва то един ден рано или късно Господ ще го направи, той бави, но не забравя

Спонсорирани публикации