Финалът на "Евровизия" е днес: Харесват ли феновете нашата "Bones"?

"Черни раменни подложки и руса коса - о, много, много е добра"!
Обновена: 12 май 2018 13:01 | 12 май 2018 12:45,
56
Финалът на "Евровизия" е днес: Харесват ли феновете нашата "Bones"?
Кадър: БНТ

Финалът на "Евровизия" е тази вечер в Лисабон. Българската група "Equinox" се пребори за участие в него, но ще успее ли тази вечер да се нареди на челните места?

Късно снощи приключи финалът на журито. Това означава, че половината от вота на изпълнителите от 43 държави вече е ясен. Днес своята тежка дума ще имат зрителите, а стартът на състезанието е в 22 часа, съобщи БНТ.

Залозите на букмейкърите през последните дни варират от трето до десето място за България.

Още по темата

"Equinox"  са Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.А песента им "Bones" вече е популярна сред феновете на "Евровизия".

"Българската песен е много приятна. Благодаря ви! Много я харесвам. Но любимата ми е австралийската и тази на Израел. Ще видим дали ще спечелят. Аз пък съм от Германия", каза един от феновете на конкурса, Свен.

Друг, Тили, казва за песента ни: "Черни раменни подложки и руса коса - о, много добра, много добра".

Фенка на име Марая също казва, че харесва песента ни и че е в нейните топ 10. "Много мрачна и готина. Обичам я", определя тя "Bones"  .

Шриф и Шон пък са в Лисабон от Съединените щати. Те също са фенове на българската песен, но повече харесват тази на Кипър и Молдова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно,ринмичните песни се харесват повече,нашата е,както се изразиха от анкетата:"мрачна и готина".
29
3
 
24
 
! Отговори
Име преди 5 години
само някой тотално деградирал, с напълно катастрофирала ценностна система за представата за това, какво е изкуство, мазоxucm със страно разбиране за губене на времето си може да се интересува от това огледало на пълното падение на евроатлантическите "ценности". то бива полит. корекщина, но както бе казал макс либерман по подобен повод: " изобщо не мога да изплюскам толкова много, колкото ми се ще да noвъpна!"
28
0
 
3
 
! Отговори
Бела, чао преди 5 години
е партизанска песен.. Ще разсмеем внуци и правнуци.. А е и марш..';-))Има друга- на Челентано от младите години..;"Ако намеря 1000 лири в джоба, ще отида до града.."( 1000 лит около 1960 бяха 3.20лв...)Потърсете"Celentano.Sarei andato nella citta''".Може ида се танцува'фокстрот..
27
7
 
4
 
! Отговори
Помислих, преди 5 години
че песента е нещо за "ДОброта".. В комп. намерих , че загл е "КОСТИ", а също текста на англ. и бълг.( в интерес на истината търсехEquinox(равноденствие)).Не ми хареса съдържанието:обичам те отвъд КОСТИТЕ ?Вероятно превода трябва да е поетичен и да напусне англ думи.На какъв език е писан първоначално?Не ми харесва.Особено тези КОСТИ...Бих написала така"Обичам духът ти, думите, отвъд тялото..Обичам те отвъд думите.. Думите са тежки: не могат да летят като душите и мислите ни..."В такъв.. ефирен
26
4
 
21
 
! Отговори
не разбрал преди 5 години
Ама аз лаик незнаещ ингелизки, не знам за какво се пее, какво е посланието. Вече съм подозрителен с това упорство да ни го натрапят това джендърство и съм предпазлив. Та толкова ли не можаха тези които създадоха и разпространяват този клип на територията на България, да монтират и превод на български. Аз какво да кажа по скайпа на децата си. Гласувайте деца, гласувайте внуци, за тази как да я нарека не съвсем българска група и пееща на техния си език.
25
2
 
11
 
! Отговори
партизанин преди 5 години
Я си пуснете италианската песен ,,Бела , чао".....Въртят я из дискотеките и тубата. Стара, ама хубава.
24
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм съгласен ***,наркомани и *** да представят България!!!!
23
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз живях в западна европа преди да се преместя тук в Сидни. Работих високо квалифициран ИТ в институт по стандартизация. Всичките ми колеги и приятели с университетско образование като мен магистри, или бакалаври, и никой нито знае за Евровизия нито се е интересувал нито сме я обсъждали. Те дори популярните медии не я отразяват, а тук в Ав$траля е по SBS най изпадналата телевизия! Живееш в матрицата ако с това те хранят, белите хора си живеят на съвсем друго ниво интереси.
22
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а в европа знаят ли за евровизия? Щото живях в Западна Европа и никой не се интересува от гео-политически евтини шоута, живота на европейците не е запълнен с подобен талаш. А за тука Ав$тралия ви уверявам че не сме чували за нещо което се излъчва директно в 4 ПОСРЕД НОЩ тукашно време. Тая драма е за храна на жълтите медии и хора без качествен живот в мизерията и всичките и аспекти. Повярвайте ми белите хора живеят живот с други интереси ценности и приоритети. Поздрави от Сидни
21
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само на мен ли ми е странно и леко гнусно да ми пеят за кокали?
20
5
 
17
 
! Отговори
Гена преди 5 години
Песента е оригинална-нашата, а израелската още се чудя как може да харесват кудкудящи кокошки.
19
4
 
26
 
! Отговори
мне преди 5 години
Групата не бих могъл да нарека наша, прекалено е колоритна.
18
10
 
23
 
! Отговори
Клара преди 5 години
От нашата кокалеста песен , по-гнусна е само тази на Израел!
17
3
 
14
 
! Отговори
фн преди 5 години
AKO решат от 3-те големи световни музикални компании - вземаме 1-то място дори и магаре да пее за нас ?! ако не -ако ще за нас да пеят трио бо4ели заедно с роджър уотърс и пол маккартни едновременно пак няма да вземем!!
16
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе нито песента нито сформираната група ме кефят, слаби са, не струват, ще гласувам за тях ама само защото представляват България и в интерес на истината ще го направя с леко отвращение
15
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито и ще да са представят България.Харесвам ги.
14
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8И на мен ми хареса гръцката песен, а също и тази на швейцарката, която беше доста красива жена, а и песента и беше мелодична! И двете песни не се класираха, предполагам че на ЕвроГейВизия не харесват жени които изглеждат женствено!Израелката беше отвратително дебела и грозна, а песента и - посредствена, ама то тоя конкурс отдава е доказал че не става за нищо
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До болшевикЗа да имаме добри футболист трябва да има първенства между гимназиите. Така от рано ще се откриват талантите и ще им се предлага договор от даден отбор.
12
7
 
2
 
! Отговори
болшевик преди 5 години
Аз пък не мога да разбера защо във футбола .....имамаме толкова афроамериканци, бразилци, португалци....?Друго си е Петка и Чапаев, Щирлиц, Мирлиц от СССР.Или Медведев, Зверев..., певци от Куба, Виетнам, араби от Ирак, Афганистан....А дано сме се разбрали, че ...иначе.....
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 11В музиката дари си хомо, хетеро или би не е от значение Важна е песента