Свалка с… трактор! Чичковци луднаха по мома Венета

Разводът на блондинката разпали страстите във Facebook-а й
14 май 2018 07:50,
35
Свалка с… трактор! Чичковци луднаха по мома Венета
Снимка: Facebook

Мъж, изтъпанил се гордо пред трактор, както и поредица от разголени ергени с отпуснати тела са сред образите, от които Венета Райкова напоследък сънува кошмари.

Хубавицата е засипана с лични съобщения на непознати ухажори, окуражени от благата вест че отново е свободна.

Още по темата

Така разводът на Венета Райкова и Тишо показа нагледно, че Facebook и без бъдещата си платформа за сватосване е свърталище за свалки, пише "Труд".

От седмица тя бурно протестира срещу този тормоз. "Не спирам да получавам съобщения: "Какво правиш?". Ето какво правя – седя си вкъщи и пиша!" – вилнее Райкова на стената си в социалната мрежа. – "И хайде, уважаеми непознати, да спрете да ми пишете, защото блокирам наред! Какво е това "обичам те"?! Кого обичате?! Как ме обичате, като не ме познавате?! Аз не съм телевизионният образ! Стига вече, не е забавно, а е досадно! И ще започна да копирам съобщенията ви и да ги качвам на стената си, за да ви видят и жените ви!"

"Да, това е официално предупреждение!", пише Райкова. – "Като искат да излизат с публична личност, значи нямат нищо против да ги показват навсякъде! Нали така?! Изкушавам се да кача снимката на мъжа с трактора, но тя е отпреди да напиша коментара. Беше ми странно защо позира пред трактор, но ми обясниха, че той бил по-скъп и от S класа. И един съвет за тези, които разчитат като основен коз на голото си тяло – първо можеше да потренирате", съветва ги нервната блондинката.

Венета Райкова се разведе с Тихомир Георгиев преди 4 месеца, но двамата продължават да се виждат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тишо пъ щото голям релеф вади! Като бидонче...
5
3
 
24
 
! Отговори
поезия преди и сега преди 5 години
Соц. поезия - В наше село тракториста люби звеноводка млада. Тя живее в друго село и момчето страда! реалити - У Софето на Венетка тракторист й обещава " Ще ти плащам всяка сметка, ако с него тя си полежава!"
4
4
 
18
 
! Отговори
:):) преди 5 години
Райкова, знаем го 74 ти набор русокоски, фенки на поне 84 ти набор момци. Лично познавам една такава от .....около София.
3
9
 
28
 
! Отговори
Герберандия преди 5 години
Според мен тая иска мъж дето да бие и да и удра главата в таблата на леглото .Тишо е прекалено мека китка за нея пък и ресторант вече не е модерно .Евро субсидийте се точат течно от селско стопански машини и съоръженияА Динковците са много в таз територия на ГЕРБ .
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
После ще вземе да напише как се сменя маслото на трактора и на тракториста
1
5
 
45
 
! Отговори
сигурно преди 5 години
Тази библиотекарка здраво си търси спонсор !!!