На 59 Рупърт Еверет се мести на село при... мама!

Някогашният купонджия вече е ремонтирал къщата
28 май 2018 22:44,
12
На 59 Рупърт Еверет се мести на село при... мама!
Снимка: Rеuters

Рупърт Евърет се мести да живее при майка си, защото тя е вече на 83 години и иска да й помага, съобщи в. "Дейли мейл". Така че въпреки богатството си актьорът предпочита да отиде на село, но да е добър син.

Майката на актьора живее в село в графство Уилтшър. Той ремонтира къщата й, за да се получат две отделни жилища и нарича това "следващия си голям проект".

"Още не съм сигурен дали това е нещо прекрасно или трагично. Човек влага толкова енергия, за да се откъсне от дома, след това с годините чувстваш как течението се променя и те тегли към бреговете на младостта" - каза Рупърт Евърет.

Актьорът и майка му ще живеят в една къща, но той настоява да има строги правила за това колко често ще се виждат, както и всеки да готви за другия не повече от веднъж седмично.

Рупърт Еверет се надява, че завръщането в провинцията ще е полезно за кариерата му. Там 59-годишният англичанин ще може да работи и пише на спокойствие. А на младини двукратният носител на "Златен глобус" и БАФТА е известен като човек на живота.

Още по темата
Чаровният романтик на британското кино е сред първите известни личности, които открито заявиха сексуалната си ориентация.

"Не искам деца и никога не съм искал. Мисля си, че светът е твърде пренаселен" - това каза в тв интервю холивудската звезда миналата година, когато беше гост на "София Филм фест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: актьорРупърт Еверет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
пустите му" мъж преди 5 години
До 30 г. при мама , след 60г. пак при нея
8
0
 
6
 
! Отговори
,.,.,. преди 5 години
С неговата сексуалната ориентация е взел правилното решение да няма деца.Има и почтенни гейове.Рядко но има.Харесвам го като актьор.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Додо 5Никой не е длъжен да има деца. Примерно да имаш тежки наследствени заболявания и да се разплождаш и още хора да страдат това е престъпление.
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния изтрещял ***. Щял да прави график колко пъти седмично да и готви?! Направо е смешно и не знам за какво го публикувате
5
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз не искам деца пък не съм от "розовине".И изобщо, какво е това животинско и пещерно мислене, че всеки трябвало да има деца?!?!Хора ли сме или селски бикове и крави за разплод?!?!
4
15
 
13
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Не искам деца и никога не съм искал. Мисля си, че светът е твърде пренаселен" - това каза в тв интервю холивудската звезда миналата година.==================ТРАГЕДИЯ.
3
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е, че планетата е пренаселена, но не мисля че такива хора като него създават този проблем. Никога не съм чувал някой чаршафосан да се замисля над този проблем и да има по-малко от 5 деца...Смисълът на живота е да се възпроизведеш и мисля че това е най-естественото нещо. Винаги съм си мислел, че ако не мога да имам деца и ако имам финансите бих осиновил, това също е опция. Той си знае най-добре човека, има хора които не стават за отглеждане на деца и щеше да е добре и те да мислят като него
2
7
 
22
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
За да имаш деца трябва да спиш с жени бе пич! Е не точно да спиш де хахаха. Да си жив и здрав. А инак си прав , много маймуни станахме на клона.
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С нетърпение чаках тази новина :D