Бившата на Дейвид Варод проговори за футболиста Живко Атанасов

Татяна Педерсен и синът на Йорданка Донкова се обичат
27 юли 2018 17:07, Надежда Йосифова
5
Бившата на Дейвид Варод проговори за футболиста Живко Атанасов
Снимка: Love style

Пиар специалистката на холивудски продукции у нас и филмовата продуцентка Татяна Педерсен проговори за първи път пред списание Love style за любовта си с  младия футболист Живко Атанасов.

Тя се раздели с бащата на дъщеря си Оделиа Дейвид Варод, но причина за това не е играчът в италианския отбор "Витербо".

"С Живко се запознахме в Hyatt Regency в Белград на 31 декември и посрещнахме заедно 2018-а с общи приятели. За двамата беше любов от пръв поглед.

Буквално от момента, в който се видяхме, ние не сме спрели да се търсим, да искаме да бъдем заедно. Той направи първата крачка по очарователен и непринуден начин.

Всъщност това вероятно е била съдбата или някаква друга сила, която ни събра. Ние сме сродни души и го разбрахме в първата секунда, когато се погледнахме.

Между нас имаше някакво силно привличане, нещо което не може да се обясни. Веднага и на двамата ни беше ясно, че не искаме и не можем да бъдем разделени. Изпитвам благодарност към Вселената, че ми позволява да бъда щастлива и обичана от най-прекрасния мъж", разказва Педерсен.

С Живко имат разлика във възрастта, като той е доста по-млад от нея. В първия момент не обърнали внимание на това, защото усетили, че са един за друг, въпреки различията.

Татяна е в прекрасни отношения и с неговата майка – олимпийската шампионка Йорданка Донкова, която я приела изключително топло от самото начало и днес двете дами се разбират чудесно.

А дали Татяна и Живко вече нямат по-сериозни планове за брак и дете? "Да, искаме дете. Толкова съм щастлива, че Живко няколко пъти ме попита спонтанно и романтично дали искам да се омъжа за него.

Никога не съм вярвала, че ще желая брак и особено църковен, но той е моят мъж, аз го знам и искам да се оженим. Имаме си вече кум и кума, оставям на него да реши къде, кога и как. Той е мъжът, нека ме изненада", обяснява Педерсен.
 


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Нина преди 1 месец
Татяна си беше харесала и Дейвид Варод и уж беше ужасно влюбена в него, но уви - явно 4-5 години е максимумът, който един мъж може да изтърпи тази жена. Интелигентна е, защото се възползва от влиянието на мъжа си, затова беще PR на холивудски продукции. Колкото до "чаровна" - това включва добър нрав, а нейният е жлъчен. За симпатична да не говорим - да живее силиконът и химията.
5
0
 
0
 
! Отговори
Катя преди 2 месеца
Чета коментарите и се смея! А, вие с какво сте по-успели от жената и кои сте, че да "съдите". Щом са я потърсили за интервю, сигурно е интересна или нещо е постигнала. Момчето си я е харесал, нито е беден, нито грозен, явно се обичат и са заедно заради това. От интервюто личи, че е интелигентна, виждала съм я при Милен Цветков, много ерудирана и чаровна. Нина явно е запозната с броя на браковете й, явно събира "съсипаните". Жалки сте, завистливи и злобни. Желая щастие и на двамата.
4
1
 
2
 
! Отговори
Нина преди 4 месеца
За Татяна Педерсен този брак е 4-ти поред. Защо се омъжва изобщо за това младо момче??? Ще съсипе живота му, както е успяла да съсипе живота на всички, с които е била.
Много скоро ще я разберат що за човек е - много зла и подла. Жалко за момчето...
3
1
 
4
 
! Отговори
тТт преди 4 месеца
Брак, деца? Глупости! Ще**е каката и до максимум година, кой откъде е! "Хвани кака, че да те отрака!" - народа го е казал.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На медийния небосклон,нов *** кандидат за 5 минутна слава,прави излияния които не интересуват никого.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Каква поредна футболна драма, драги зрители...

10 алтернативни употреби на зехтина
10 алтернативни употреби на зехтина

10 алтернативни употреби на зехтина

10 родителски стратегии за отглеждане на щастливи деца
10 родителски стратегии за отглеждане на щастливи деца

10 родителски стратегии за отглеждане на щастливи деца