Дрейк пропусна наградите на MTV, посети момиче в болница

Мил жест от рапъра
22 авг 2018 12:52, Ивета Иванова
4
Дрейк пропусна наградите на MTV, посети момиче в болница
Снимка: Instagram

Дрейк не присъства на връчването на видео музикалните награди на MTV, тъй като се е занимавал с нещо по-благородно. Бил е в детска болница в Чикаго, където е направил изненадващо посещение на София Санчез.

Момиченцето е участвало в интернет предизвикателството "In My Feelings Challenge". То се състои в това, че феновете на Дрейк трябва танцуват на песента, която носи същото заглавие - "In My Feelings". Рапърът е видял клипчето на София и решил да я посети.
 
Във видеото, което е публикувано в официалния профил на болницата във Facebook, се вижда как 31-годишният певец казва: "Ти ме помоли да дойда и ето ме, тук съм. Радвам се да те видя". София била шокирана и отначало не знаела какво да каже.
 
Тя празнувала 11-ия си рожден ден на предишния ден и приела посещението на Дрейк като подарък. "Това е най-хубавият ми рожден ден. Дадох му автограф и той ми даде своя", сподели момичето.

Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: болницазвездиДрейк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
Добре беше да се отбележи в статията и нещо много много важно:Дрейк изненадва младо момиче в болницата, докато чака за трансплантация на сърце.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента, в който се снима за пред медиите, става ясно колко е благотворителен. Да не излезе накрая като със снимките на цигapeните кутии, че всичко е постановка.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е долнопробен пи ар. Вижте го колко е загрижен за дечицата... И кво да направи,кво да направи точно на наградите да отиде та да го няма и всички да питат защо го няма и като разберат да ахнат..Готин театър.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя рапър ще излезе свестен човек! Пред суетата и кича е предпочел да зарадва едно дете! Изключително впечатлен съм , въпреки , че не слушам тази музика.