Стара (певческа) вражда, пукане и мьекане... VIP Brother започна!

17 съквартиранти влязоха в новия сезон на шоуто
11 сеп 2018 08:50, Александър Попов
169

Снимка: VIP Brother

Новият сезон на VIP Brother тръгна очаквано със сериозна заявка за сеири, скандали и вражда. Снощи влязоха 17 съквартиранти, букет от известни, отчаяно търсещи известност, както и някои неизвестни за широката публика герои.

Първи в сезона на женското царство се появи писателят и певец с псевдоним Папи Ханс, който се прочу с готварската си песен. Минути по-късно под прожекторите застана Ваня Костова, която вместо да наблегне на кариера и глас започна да обяснява как напуснала "Тоника" заради "Ева и въобще семейство Найденови, които мие мразят". И сложи малко подправка - Ева правела магии при имами.

Набедената за магьосница също е част от новия сезон, като темата с Ваня Костова тя затвори с: "Не знам". Видимо обаче между двете имаше хладина и не разговаряха въобще в първите минути на шоуто.

Мис Плеймейт Нора Недкова пък видимо ще бъде мишената по оста "знания и интелигентност", а продуцентите дори я направиха президент на общността в Нови хан. Тя даде заявка още на килима пред къщата. На констатацията на Ники Кънчев: "Вероятно много мъже ти падат в краката", тя отговори "Добре съм!".

За вицепрезидент пък бе избран гримьорът Кулагин, като двамата вече имаха скандал в кулинарно шоу.

Недкова, Кулагин и Наско Колев пък ще бъдат отговорни за слуховото ни напрежение с акцента си, който е познат сред аудиторията като "мьекане".

Ричард, който е носител на титлата Мистър София 2018, влезе с най-ясни мотиви - човекът иска да е известен, да го спират по улиците, да се снимат с него и да стане популярен като треньор по фитнес.

Най-силните попадения в каста определено са кулинарката Божана Кацарова, рапърката Диона, която се закани в рими "да пука" всички, които се надуват, а и моделът Розмари – тя е от смесен брак - баща й е германец, а майка й - от Казанлък.

Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Със закани и философията, че на жената мястото й е в къщата влезе и бившият затворник и певец Ванко 1. Той се зарече да бойкотира мисии, ако трябва да се облича като жена.

Независимо от напомпаните визитки ще има и участници, които определено няма да са на дневен ред в сюжетната линия на шоуто. Актьорът Веселин Плачков очаква да стане баща до десетина дни и ще чака изгонването си, за да се прибере до съпругата си Мариана Попова.

Половинката на Гала - Стефан, също едва ли ще се превърне в любимец на публиката на шоуто, а двойката Петко Димитров и танцьорката Яна спокойно могат да изпълнят заканата си да се наспят, далеч от децата си. В тази група ще попадне и Мира Добрева, чийто мотиви за участие са повече от неясни.

Лора пък влезе в къщата в Нови хан толкова притеснена, сякаш никога не е виждала камера. Тя се надява на показ да не излезе тъмната й страна, която така и остана скрита засега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
18
 
! Отговори
От 8 преди 5 години
Връщам си думите назад за Нора Недкова.Тая била Мис Плеймейт бахахах ужас.
22
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочетох тази много интересна статия в клозета.
21
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селяните са във възторг! Ще има какво да гледат докато си сърбат ракията.
20
4
 
42
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Добре че започна предаването, че Иван Ласкин няма вече един лев. Сега пак жена му ще го издържа,тоя подут безработен мързеливец.
19
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонименНа алкохолиците Кънчев и Сърчаджиева няма какво да им пука - те отдавна са изгубили връзка с реалния свят, а и са прекалено семпли индивиди, за да могат да участват в нещо стойностно. Само като видиш физиономията на Нико Тупарев и ти става ясно, че до оня ден е гонил козите из балкана, докато не се е появил някой да си изпере парите през него, като го направи "продуцент". ***ВСИЧКИ***, работещи в медиите са такива индивиди - хванати от гората, за да изперат нечии пари с простотия.
18
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За пари някои хора са готови на всичко, забравят и принципи и достойнство . Но в държавата с 80-те процента ....такова предаване изглежда дори закономерно! Че що им е да правят примерно образователни програми ,като могат да запълват времето с такива пародии ....няма какво да се лъжем -има предостатъчно зрителска маса на съответното ниво-продуцентите които ги интересува само печалбата добре са си направили сметката!
17
3
 
47
 
! Отговори
Готино преди 5 години
97% oт кастинга са душевно болни чак му става неловко на човек,като ги гледа..
16
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10За 150 000 лв гол ще играеш там.
15
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати пропадняци... Елит били на България срам и позор
14
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека убиването на мозъчни клетки започне сега!
13
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такава ни е цялата държава....изпадналата като "каймакът" в това предаване. За това билета и смело към Терминал 2.
12
3
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ники Кънчев, Сърчаджиева и продуцентът на тази бълвоч, наясно ли са, че много малко хора ги гледат и им пука за тези вътре, сами надянали си примката на безпътицата?!
11
1
 
56
 
! Отговори
Амет Манафа преди 5 години
На Гала мьжа и ква звезда е, тоя ***?
10
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се чудя как може да паднат толкова ниско Мила Добрева и Ваня Костова за да се съгласят да участват в тази простотия? За другите е ясно-отивам им.
9
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тва "шоу" му липсва само един хубав булдозер -да ги изрине тази барабар с къщата им с никикънчевци и продуценти!!!!!!п.п не съм привърженик на Бойко Борисов ,но шапка му свалям ,че онзи ден каза по повод на Нова-"тези не искам да ги и чувам дори" !!!!!!!!!
8
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лора, Нора(прилича на порно актриса ама...) и Розмари са яки мацки, останалите са хомосекцуалисти и грозници.
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3То това шоу е за голяма държава, за да се излъжат хората да гледат. В малка за да се гледа трябва да има много хора с ниско айкю.
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки от тия хора е влязъл с ясното съзнание,че ще бъде омаскарен.Но пък и като ги гледам те само за това стават.Тоя *** мога да си обърша само минджата с него и да го изхвърля
5
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в България можеш с джобни пари да създадеш шоу с випове.
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колаген и Вазилин 1 са прекрасна двойка!