Уил Смит навъртя 50 лета, скочи с бънджи

Актьорът набира средства за деца от кризисни райони
26 сеп 2018 22:22, Иванка Гъркова
11
Уил Смит навъртя 50 лета, скочи с бънджи
Instagram

Екстремни преживявания за Уил Смит. Вчера той навърши 50 години и реши да отбележи своя празник по нестандартен начин – като скочи с бънджи от хеликоптер в националния парк „Гранд Каньон“.

Каналът на актьора в YouTube предаваше на живо въпросната каскада. Смит се хвърли с главата надолу, пред погледите на най-близките – съпругата му Джейда Пинкет Смит, дъщеря му Уилоу и синовете Трей и Джейдън.
 
„Никога не поглеждай надолу“, казва звездата от „Мъже в черно“ преди да скочи. Камерата е уловила уплашеното му изражение. След като се понася във въздуха, се чува: „О, Боже мой“.
 
„Няма нищо по-страшно от това. Чувствата ти преминават от абсолютен ужас до най-невероятния изблик на щастие в живота ти“, коментира след приземяването той и признава, че се е чувствал свободен като птица.
 
Уил Смит обича екстремните преживявания и няколкократно е скачал с бънджи на най-различни места и височини. Този път той бе предизвикан от екипа на неговата благотворителна организация и платформата Omaze, набираща средства за достъп до образование на деца, живеещи в кризисни райони по света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
11 преди 5 години
Може и да ми завижда, Джексън нали си смени кожата просто трябва да направи това което един от големите сред неговите направи
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днеса, вземете си оправете раздрънканите системи, че ми писна да рефрешвам страници заради скапаните ви сертификати. Единствения сайт в нета с този проблем сте! А се имате за големи...
6
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Уил Смит е готин, аз го харесвам.
5
3
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Сигурно харесва твоите пари, дори може би ти завижда, че си бял и богат...
4
6
 
4
 
! Отговори
11 преди 5 години
Какво му е якото на това самовлюбено , той си презира белите от край-време просто му харесват парите ни. Не разбирам какво е да си американец и да слушаш албумите на хора които в 99% от лириките обясняват колко самите те са ввелики?Егото пее песен за себе си и това се разполага на 10 компакт диска и 10 касетки? В останалите обяснява колко е готин по друг начин...Да плащаш за патология, това ако не ни показва че сме в напреднал статии на цивилизация не знам какво показва
3
2
 
7
 
! Отговори
Arsenal преди 5 години
Принца от Бел еър си е все същия.Няма намерение да остарява,браво.
2
3
 
12
 
! Отговори
50 год преди 5 години
И аз скачах, ама по-рано на към 30год. Сега лепя фаянсови плочки на дъщерята, наборе. Такъв е живота-младите дядовци само за работа ни търсят, ти поне може да платиш на някой да я свърши!
1
6
 
5
 
! Отговори
Мария преди 5 години
Аз пък на 18 скочих с парашут без да кажа на родителите ми. Бях си събрала пари :D