Опитали да изнасилят Сара Хайланд в гимназията

Звездата от "Модерно семейство" не посмяла тогава да разкаже
Обновена: 28 сеп 2018 22:30 | 28 сеп 2018 21:19, Иванка Гъркова
10
Опитали да изнасилят Сара Хайланд в гимназията
Instagram

Актрисата Сара Хайланд призна за сексуално посегателство над нея в гимназията. Звездата от "Модерно семейство" разкри подробности за случилото се в Twitter. Тя е поредната известна личност, която подкрепи движението #MeToo и сподели лични преживявания по темата.

Хайланд обяснява, че неин приятел се опитал да я изнасили по време на купон по случай посрещането на Нова година: "Всички бяха пияни. Той нахлу в банята, в която бях. Надявах се, че това е било сън, но разкъсаните ми чорапи сутринта показваха друго".

Публикацията на 27-годишната красавица е придружена с хаштаговете "MeToo", "believewomen", "IBelieveHer", с които призовава своите последователи да подкрепят движението срещу сексуалното насилие над известни личности и да повярват на жените, които до момента са се осмелили да разкажат какво са преживели.

Младата актриса, която често провокира със снимки по бански, признава, че е била твърде млада, когато е преживяла сексуално насилие. Тогава не споделила за станалото, защото смятала, че никой няма да ѝ повярва.

Сара Хайланд е категорична, че Кристин Бласи Форд, Дебора Рамирес и още една жена, които обвиниха кандидата за Върховния съд на САЩ Брет Кавано в сексуално насилие, казват истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега е модерно всички актриси да се оплакват от миналото си. Всичките били прелъстени и изоставени.
7
1
 
2
 
! Отговори
Благородния преди 5 години
Ако всяка ***, онодена на купон, вземе да хленчи и да се оплаква.......
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има жени, които са много по-травмирани от "изнасилените" - тези, които никой не иска да "изнасили" ...
5
2
 
2
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 5 години
До ИмеА ЦСКА УМРЕ, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕЕЕЕЕ!
4
5
 
11
 
! Отговори
Име преди 5 години
"Девойка си купува парфюм. Харесва един и пита продавачката колко струва.- Сто лева - отговаря продавачката.Тя дава една банкнота, но продавачката я връща:- Банкнотата е фалшива, госпожице.- Сериозно? Значи снощи съм била изнасилена!"
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Опитали да изнасилят Сара Хайланд в гимназията"---Опитали или са я изнасилили? Ако е опит, какво насилие е това? Ако, ЧАК на сутринта е видяла скъсаните чорапи, значи са я изнасилили. пиши по-ясно, бе моме!
2
1
 
14
 
! Отговори
Колко... преди 5 години
...почтено изглежда тази дама на снимката, а са се опитали да посегнат на очевидната й невинност...Накъде върви светът, нямам представа...
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Космясала подмишница!