Мира през сълзи: Не се чувствам обичана!

Тв водещата напусна VIP Brother след изповед за живота си
30 окт 2018 09:10, Александър Попов
146
Мира през сълзи: Не се чувствам обичана!
Кадър: Нова тв

Само броени дни преди финала на VIP Brother Мира Добрева напусна къщата. Тя не можа да се пребори за зрителския вот в конкуренцията на Ричард, Божана и Стефан.

Това накара фитнес инструктора със задоволство да направи извод: "Видя се, че съм тук не заради щитовете".

На живо тази вечер сигурните финалисти трябваше да кажат кой според тях трябва да си тръгне и кой да остане. Повечето Съквартиранти посочиха Ричард, а изненадата поднесе Петко, който каза, че за него Мира трябва да остане за финала, а Къщата да напусне Стефан. Мъжът на Гала също остана изненадан, но прие думите на Петко.

Самата Мира пък направи интервю със самата себе си, което беше съпътствано с много сълзи.

"Нося си короната от тръни и злато. Моята история е тъжна. Треперя, защото не искам да изглеждам слаба. Аз не харесвам това, което съм. Човек е това, което е бил в детството си. Родена съм в малък град, но израснах в малко село. Там има повече малки хора. От това интервю искам да се помни, че аз знам колко ми е дало селото. Ставахме в 4:30 ч., нижехме тютюн. Мразя го този час, както мразя и тютюна. Ядях мляко от кравата, а исках хубава храна в хубава чиния. Татко ме караше да правя вади, аз не ги правех съвършено прави и той ме удряше с дръжката на лопатата. Четох "Тютюн" и повръщах. Исках да се къпя постоянно, за да не мириша на катран. Пръстчетата ми са още криви от брането на тютюн. Най-болезненият ми спомен е свързан с баща ми и осъзнаването, че той е болен. Когато чух, че баща ми ще си отиде се сломих. От ковчега му е най-болезненият ми спомен. После последваха още. Беше битка на характери и доказване на дойда в големия град и в телевизията. Надявам се да изкореня този комплекс от себе си. Сигурно това минало ме е направило толкова ранима", разказа хлипайки Мира.

"Не се чувствам обичана. Искам още думи и докосвания и топлота. Жоро ми дава много, но иска да го разбирам без думи, а аз имам нужда от думи", завършва изповедта си тя. В същото време в студиото нейното признание беше излушано от съпруга и Жоро Торнев, който я защитаваше. Той отказа да коментира нейното състояние, но заяви, че Мира е била най-истинския играч и се е разкрила най-пълно пред зрителите. Но добави, че предпочита съпругата му да се прибере у дома, което стана и факт след гласуването на зрителите.

В сряда шоуто ще напуснат още два души преди финала на 5 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: Мира ДобреваVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
11
 
! Отговори
аз преди 5 години
До Анонимен 70за пари
68
4
 
34
 
! Отговори
:( преди 5 години
Сънувала еротични сънища в къщата с Папи. Де гиди шав/рантийо дърта, приискало й се агнешко.
67
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам, по желание или отиват в това предаване или по задължение и принуда.
66
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живота е борба, всеки го постига както може. Всеки иска по-лекия живот, но... уви.
65
0
 
27
 
! Отговори
65 преди 5 години
Личният и живот не трябва да ни интересува.На мен предаванията са ми блудкави и не я гледам. В брадъра тя не беше играч и мисля ,ченервите не и издържат вече и да не стане за резил излезе.Тя скрит интригант,страх я е от двубой очи в очи.
64
2
 
43
 
! Отговори
програма максимум преди 5 години
Родена е в Златоград, защото в с. Старцево няма родилен дом. Да дойде в София, да хване първия погледнал я, да роди едно дете и да го върже. Да виси с часове на входа на телевизията и да пресреща пияните сърби. (тогава собственици на Нова ТВ) След развода овърша ергените в телевизията, но само Торнев й върза, защото тя пак забременя. Сега е една развалина. Аз съм на нейните години, но тя изглежда по-зле и от майка ми. Надула джуки, а торбите под очите от препиване са й до бузите.
63
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз също не зная коя е тази жена, но това което е коментирала за произхода си и съселяните си е повече от грозно.Но явно такъв ни е "елита", създаден пак от такива като нея.
62
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нация от комплексари..това е.И космоса да обвиняваме ние сме си виновни за всичко.
61
4
 
20
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Мдам добре че гледах наверемето първия сезон на биг брадър, от тогава насам това предаване върви надолу по пързалката и намира все по-големи ***...
60
3
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, простете невежеството ми, но кой е Миро Добрев?
59
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази от малка се срамувала от труда и мечтаела да е кифла със силиконов пълнеж.Постигнала го и пак недоволна... и рИве.Жалки твари са такива като нея а телевизии непрекъснато ги натрапват.И "мъжките" анаболени тутманици и жигола са същите.
58
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя още и във факултета по журналистика не ставаше за нищо, ама дъпраше напред благодарение на красивата си външност и похотливите мераци на професорите.Които не оставаха неудоволетворени де. Мераците им има предвид.
57
3
 
75
 
! Отговори
Пълна излагация преди 5 години
Изключително неприятно впечатление ми направи тази жена. Карали я да работи като дете, а тя искала да бъде на морето, аууу каква драма. Най-много обаче се изложи, като каза, че в малкото село живеели малки хора. Там живеят и хора с доста по-дълбока душевност от тази на жадните за софийски благини провинциалисти, които си продават хмм всичко, което някой поиска.
56
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Издигнала" се е само в очите на слепите (да ме прощават незрящите хора все пак) и на селяните като нея.И благодарение разбира се на неуморната си катеричка.Потила се е по няколко пъти на ден, а сега седнала да се изкарва нещастна аристократка.Пълна жалкарка.
55
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е лесно за знаеш, че всичките ти колеги познават интимните области на жена ти.Не зная как издържа Жоро.
54
3
 
23
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
и мусаката и не струва, също.
53
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така ли за толкова години не се намери мъж, който да я обича, както тя иска и да й осигури всичко, което смята, че й се полага от живота?! Явно денонощно трябва да е на екран, потънала в пари, охолство, слава и да й казват, че е най -, най -, най -....Изглежда няма такъв смелчага и тя се депресира с годините.
52
0
 
33
 
! Отговори
Таню преди 5 години
До hahaДиви години, благотворни за мегадиви индивиди... Интересно, че говори правилен, книжовен български. Ваня Костова пее правилно, ама в разговорна форма си е още чайка...
51
6
 
47
 
! Отговори
до 63 преди 5 години
Ами като е била никоя и от село за да стигне до ефир е трябвало да ляга с всеки шеф, който я поиска. А са я искали много, защото макар и от село е била доста красива жена като млада.Мъжът й Жоро Торнев също знае това. Добре че повечето им шефове в телевизията от това време вече са пенсионери или покойници.Но усещането остава за цял живот. Усещането че си ... сещате каква.И за нея и за Жоро.
50
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето какво е човек да се срамува от почтения селски труд и да продаде себе си за пари, пост, известност...