Парис не връща годежния пръстен. Сама го платила!

Романът й с 33-годишния Крис Зилка е в миналото
23 ное 2018 19:05, Теодора Драгоева
13
Парис не връща годежния пръстен. Сама го платила!
Instagram

Оказва се, че ексгоденикът на Парис Хилтън – Крис Зилка, не е извадил от джоба си 2-та милиона долара за годежния пръстен на блондинката и няма причина сега да има претенции към него. 

Според запознати, Зилка си иска пръстена обратно, тъй като Парис го заряза преди няколко дни и развалянето на годежа им е по нейна инициатива.
 
Сайтът Page Six пише, че 33-годишният актьор е смятал да изтегли заем, за да плати 20-каратовия диамантен пръстен, но в крайна сметка си е останал с намеренията и май 37-годишната мис Хилтън е дала парите.
 
Двамата се сгодиха в началото на тази година, докато бяха на почивка в Аспен, Колорадо.
 
Близки до Парис пък твърдят, че по време на връзката им с Крис, тя е плащала за абсолютно всичко и нейните приятели са я предупреждавали да внимава.
 
Имуществото на Зилка се оценява на около 4 милиона долара, докато това на хотелската наследница е от 300 милиона долара.
 
Още новини за звезди четете на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
123 преди 5 години
По-добре директно да обяви, че иска да си купи мъж. Да сложи там една офирта с цена. Иначе няма да стане. Така или иначе кинти има бол.
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факин хел! Ако работата дойде до там сама да си купувам пръстен, значи много зле мъжа. Таз що не си хвана нещо по-богато?
9
0
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
колко силно зашеметяващ е фалшът в този така бляскав, лъскав, изумруден свят... тя си купува пръстен сама, за да и(и-то си е с ударение, само дето вие не го видите:-))) го подари той, защото ако той и(пак ударено и) беше купил сам пръстен, то тя нямаше да го носи, понеже щеше да е от алпака и дори без стъклен димант... направо патокултово, не ще и дума!
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** тая е голяма ..., и 100 папура да има ша ги строши за два-три дена. Не е лесно хич да си богат наследник, като дъщерите на Екълстоун.
7
1
 
12
 
! Отговори
чукачев преди 5 години
Разделили са се на сто процента гаранция , че онзи не може да "бачка" мощно в леглото а тази жена си иска много бачкане с пълно програмиране
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че е ***, *** е. Но ако на мъж му трябва умна жена, значи е много ***. Парисчето има зестра, това и е силната черта. И не лоша, като изключим носа. Че порняка и е куц, куц е, но правилния мъж може да я научи да се джаса културно. А носа се оправя, с толкова пари... 2 перфектно носа ще и сложат ако трябва.
5
0
 
0
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Грис и Зелка имал 2 милиона в джоба си.
4
7
 
9
 
! Отговори
Пинокио преди 5 години
Тая горката е толкова пластмасова, та чак мозъкът и е гладък като фибран. Гледах и порното преди години и установих че не съм виждал по-голяма кютюк, дърво, пръчка и греда. Един пън е доста по-чувствителен и емоционален от тая скочибра. Плоска буца лед, дами и господа. Само "артист" като Зелка-та може да уважи тоя мертек.
3
6
 
21
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Знаех си аз, че е такава работата още първия път, като прочветох, че и е купил такъв годежен пръстен. Викам си: Тоя сульo, дето никой не го знае няма как да се охарчи толкова много за пръстен. Така и излезе. И много ми е интересно, има пари, е, не много но 4 милиона са си добре и да оставиш жена да ти плаща сметките е направо много непочтено и смешно, никакво джентълменство.
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз и без годежен пръстен ще я взема. Не съм убеден дали тя ще ме вземе. Но все някой трябва да и харчи паричките.
1
0
 
3
 
! Отговори
vinetu преди 5 години
романът