Къщата на Големия брат тръпне: Бременна ли е Златка?

Плеймейтката си прави среднощни тестове в тоалетната
Обновена: 4 дек 2018 14:02 | 4 дек 2018 13:37, Иванка Гъркова
91
Къщата на Големия брат тръпне: Бременна ли е Златка?
Facebook

Бременна ли е Златка Райкова? Този въпрос си зададоха снощи съквартирантите в къщата, след като Big Brother обяви пред всички, че плеймейтката е поискала да си направи тест за бременност. Така закъснението на цикъла ѝ с 4 дни стана достояние на цяла България. 

След като половинката на Благой Георгиев получи дългоочакваните тестове за бременност в изповедалнята, тя веднага отиде в тоалетната, за да ги използва. "Сигурно е от стрес", каза тя и изтъкна, че е помолила за конфиденциалност.
 
"Отивай, това са хубави работи", каза Станимир Гъмов и заедно със съквартирантите започна да обсъжда, че е нормално двойката да иска деца.
 
"Скофтих работата", каза от тоалетната Златка, а жените се втурнаха да ѝ помагат. Те ѝ прочетоха надълго и нашироко ръководството за употреба, тъй като дали заради съквартирантите или заради това, че преди не е ползвала подобни тестове, приятелката на Благо не бе сигурна дали е уринирала на правилното място.
 
След като Димитрова сподели, че първият тест най-вероятно е невалиден, Албена Вулева, Джулиана Гани и Никита Джонсън я насърчиха да пие вода и да пробва с друг тест след известно време.
 
Докато жените бяха в тоалетната, мъжете бяха в трепетно очакване в хола на къщата. Новината, че Златка може да е бременна провокира дискусия. Гъмов сподели личен опит за зачеването на деца, а Лош МС коментира, че винаги е бил готов да стане баща. От друга страна Благой стоеше срещу тях и се чудеше какво да каже.
 
"Златка не е получавала пръстен само в "Бразди", "Де да беше така, напиваш се с вода и о, чудо, бременна съм ...", написаха много зрители в социалните мрежи и изразиха съмнения, че притесненията на красавицата са просто сценарий.
 
Припомняме, че още преди Златка и Благо да влязат в риалити формата, се заговори, че русокоската е бременна. По-късно тя отрече информацията в ефир, но уточни, че би искала да роди дете на Георгиев. Той от своя страна ѝ е приготвил годежен пръстен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова е нелепа и жалка, горката. Ако не е Биг Брадър, нема да има поле за изява. 100% е уредено тия двамата да спечелят и има-нема след 3 месеца ше си бият шута.
48
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Научно доказано е, че няма как да се забременее при *** секс.
47
0
 
51
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Жалка държава сме!!!Как може да допуснем да ни натрисат и показват по всички предавания тази грозна и *** *** Златка!!!Голямо падение!Канете млади и интелигентни хора от които младото поколение да взимат пример!
46
0
 
46
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Прав е Бойко за "матряла". Щом целокупния български народ гледа този бълвоч и дружно вика "Пиш, пиш!" та белким перхидролната куха лейка се изпикае.......
45
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО СА ТАРИКАТИ ДА ВКАРАТ ММА БОЕЦА КЪДЕ ПАДА НА КОЛЕНЕ ЩЕ СТАНЕ СУПЕР ШОУ!!!!!ЩЕ Е НАЙ ГЛЕДАНОТО БРАДЪРЧЕ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!!
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой уродливец напусна снощи?
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питах оная с кривата 30рла и сплъстена мръснa коса дето постоянно се почесва,как е?
42
0
 
19
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Държане на мутреса. Явно го е прихванала от криминала с който беше преди емемееца.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А оная с кривата *** как е?
40
0
 
33
 
! Отговори
Кой преди 5 години
Въпросът е дали знае Кой е бащата.
39
0
 
37
 
! Отговори
аник преди 5 години
Внимание!!!!!! Бедна България тръпне !!!!! Абе на кой му пука какво прави Златка. Такова публично падение да получава пръстени във всяко реалити. Простотията няма граници а морала без коментар.
38
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От както е започнал сезона "тръпна"със съквартирантите да науча тази вест за Златка.Казвайте ги по-рано тези "важни"новини!!
37
0
 
13
 
! Отговори
Хубавеца преди 5 години
Чудно от толкова ухажори, как досега - нищо...
36
0
 
22
 
! Отговори
Да ни уведомите преди 5 години
навреме, ей!За да можем да организираме тридневни всенародни тържества!Ура!
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По Коледа стават и чудеса.
34
1
 
32
 
! Отговори
фен на танас преди 5 години
Цяла вечер си мисля за цикъла на златка.
33
0
 
30
 
! Отговори
!!!!!!!! преди 5 години
Ако не ни информирате редовно какво прави Златка в тоалетната, ще се поболеем от притеснение.
32
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
наистина ли свършиха стойностните мъже у нас, или всички за пари правят всичко? на филип му държа ...в "изкушението, в "капките" друг и предложи... в брадъра - секс на живо..............хайде да я женят вече и да я укротят! - или с този наплив около нея ще извъртят още няколко реалитита. злате, вдигай хонорара, покрай теб захлебват доста. ако трябва - и в библиотека го направи, само се напъни да запомниш някое заглавие на пауло куелю.
31
2
 
34
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
горе:-"Къщата на Големия брат тръпне: Бременна ли е Златка? Плеймейтката си прави среднощни тестове в тоалетната"долу:-"Георги Тошев за Невена Коканова: В живота бе скромна! "...."О,времена,о,нрави!".."Два свята-единия го умъртвиха"..
30
0
 
33
 
! Отговори
КЛОЗЕТЪ преди 5 години
Клозетна работа.