Къщата на Големия брат тръпне: Бременна ли е Златка?

Плеймейтката си прави среднощни тестове в тоалетната
Обновена: 4 дек 2018 14:02 | 4 дек 2018 13:37, Иванка Гъркова
91
Къщата на Големия брат тръпне: Бременна ли е Златка?
Facebook

Бременна ли е Златка Райкова? Този въпрос си зададоха снощи съквартирантите в къщата, след като Big Brother обяви пред всички, че плеймейтката е поискала да си направи тест за бременност. Така закъснението на цикъла ѝ с 4 дни стана достояние на цяла България. 

След като половинката на Благой Георгиев получи дългоочакваните тестове за бременност в изповедалнята, тя веднага отиде в тоалетната, за да ги използва. "Сигурно е от стрес", каза тя и изтъкна, че е помолила за конфиденциалност.
 
"Отивай, това са хубави работи", каза Станимир Гъмов и заедно със съквартирантите започна да обсъжда, че е нормално двойката да иска деца.
 
"Скофтих работата", каза от тоалетната Златка, а жените се втурнаха да ѝ помагат. Те ѝ прочетоха надълго и нашироко ръководството за употреба, тъй като дали заради съквартирантите или заради това, че преди не е ползвала подобни тестове, приятелката на Благо не бе сигурна дали е уринирала на правилното място.
 
След като Димитрова сподели, че първият тест най-вероятно е невалиден, Албена Вулева, Джулиана Гани и Никита Джонсън я насърчиха да пие вода и да пробва с друг тест след известно време.
 
Докато жените бяха в тоалетната, мъжете бяха в трепетно очакване в хола на къщата. Новината, че Златка може да е бременна провокира дискусия. Гъмов сподели личен опит за зачеването на деца, а Лош МС коментира, че винаги е бил готов да стане баща. От друга страна Благой стоеше срещу тях и се чудеше какво да каже.
 
"Златка не е получавала пръстен само в "Бразди", "Де да беше така, напиваш се с вода и о, чудо, бременна съм ...", написаха много зрители в социалните мрежи и изразиха съмнения, че притесненията на красавицата са просто сценарий.
 
Припомняме, че още преди Златка и Благо да влязат в риалити формата, се заговори, че русокоската е бременна. По-късно тя отрече информацията в ефир, но уточни, че би искала да роди дете на Георгиев. Той от своя страна ѝ е приготвил годежен пръстен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
19
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Сценаристите си вършат доста добре работата, още в Две капки вода, тва "предложение" за брак си беше по сценарий. Сега пак ги въртат и сучат... и хората подрипат и коментират и се вайкат. Тея двамцата си зимат парите, кервана си лае. Все пак е ШОУ бе, нормално е да има сеири, стига ревали
8
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата в момента е в критично състояние брат...
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В колко още реалита ще й предлагат брак! На тая Златка как не й е неудобно да се появява на екран след "Изкушението", то беше излагация, то беше направо за голям срам!Въпроса е кого не е "минала" в хайлайфа!
6
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кой по дяволите му пука?????????????????????????????????????????????
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли няма да направят за пари тези двамата! Сигурен съм, че всичко са замислили преди това! И много странен беше разговора с Брадъра и Благо предната вечер, "аз ще направя това а ти онова..." , дали всичко пак не е манипулация и победителя да си знае?Сега пръстен, та бебе, та сватба, та дано зрителя се смили и ги направи победители, този филм вече сме го гледали! А Благо да вземе да отрезнее, и да погледа епизода със Златка и Филип, че тая бръмчалка и психотроника му се е качила на главата!
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си изям шушоните от вълнение
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей,ама зорлем ще дотикат до края Златката и оня с белите зъби да спечелят лесни пари!Не че ме интересува де!
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз така. Прочетох тази сензация в клозета.
1
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е най-големия ми проблем.Не мога да ям,не мога да спя,изнервен съм в очакване на благата вест.