Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки

На 16 декември ще стане ясен победителят в шоуто
11 дек 2018 15:45, Александър Попов
117
Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки
Снимка: Фермата

Младият ИТ специалист Георги Янков не успя да сбъдне мечтата си да спечели "Фермата" и отпадна на косъм от финалните битки в шоуто.

Той бе елиминиран в битка от Стефан Семерджиев - Нури, след като двамата бяха номинирани служебно на двубоя. Досега те двамата нито един път не бяха излизали на арената през изминалите три месеца.

Георги и Нури изиграха три битки, като в две от тях Нури се изяви като по-бърз, методичен и съобразителен, и успя да защити мястото си в шоуто и да направи крачка напред към финала.

На сбогуване с фермерите Георги коментира, че се надява да се е представил като достоен играч и българин.

"Трудно е да губиш нещо толкова голямо. "Фермата" ми даде да разбера, че не е лесно да се бориш, когато ръката на жена ти не е на рамото ти, когато дъщеря ти не е с теб", коментира през сълзи Георги.

Георги си изгради образ на патриот, който мечтае родителите му да се върнат в България. Благодарение на екипа на шоуто ИТ специалистът успя да се срещне очи в очи с баща си, който пристигна от Германия, за да се види със сина си в стопанството.

След този разговор Георги постигна една дълго чакана победа – да прости и да се сдобри с татко си.

На 16 декември четирима финалисти – две жени и двама мъже, ще влязат във финален сблъсък за зрителския вот и голямата награда от 100 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нурито баси мазният ... от първия епизод не мога да му гледам физиономията и така съм до края. Такива мазници като него хиляди съм виждал и не мога да ги трая !
80
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам ги сега как започнаха да се мазнят. Романчо ще свири на състрадателната струна...
79
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жорката смешникът е срам за всички българи. Добре, че едновремешните патриоти и родолюбци не са били като него.
78
9
 
36
 
! Отговори
Българка преди 5 години
Браво Нури! Ти си истински победител. Отвей смешниците, които останаха!
77
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видя се, че само с фланелка на Левски не става. Иска се и нещо в главата и ръцете.
76
2
 
39
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 5 години
Много добре, че Георги отпадна, жалко, че не взе и Роман.Човекът, който мислеше, че фермата е негова и превърна простащината в своя религия. Но само с думи не става, трябва и сила, трябва и разум. Жалко, че този, който непресъснато обиждаше остана-лите отпадна чак накрая. Не заслужаваше да носи тениска с Левски. За игото и роб-ството трябва да кажат историците, другото са собствени мнения.
75
2
 
4
 
! Отговори
Caiko преди 5 години
Просто Опосумите трябваше да имат същият топор като резервен.
74
10
 
17
 
! Отговори
Яни преди 5 години
Двубоя беше равен. Във втората игра умишлено или не Описумите дадоха на Нури брадве с по дълга дръжка.Ванчо се извика еле ле ле я вземи тази, която беше с по дълга дръжка. Ако някой него е гледал в Интернет може да си го припомни.
73
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Нури!!!!! Натри носа на всички....лонгури.
72
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Куче където лае не хапе.Георги щото много говори,Нури го разби крайно време да си ходят Александра и Роман.
71
7
 
32
 
! Отговори
Patriot katakachansk преди 5 години
Браво нури голям си
70
1
 
18
 
! Отговори
Нищо лично преди 5 години
Давай Нури, не знам дали си Неговата ръка, НО си коза на продуцентите за СМС-и....накрая стана скандала, а има ли скандал има гледане...Наивници...
69
1
 
21
 
! Отговори
:) преди 5 години
Човече..по-полека. Пак ти казвам Нури имаше ОГРОМЕН аванс още при подбирането на игрите - 2 с цепене. Техниката с отскок на брадвата от гръб ? Това дали Гошето го е виждал ? Не ставай смешен...
68
1
 
15
 
! Отговори
ПЕТРОВ преди 5 години
До До Петров - КОЙ ВИДЯ ТЕГЛЕНЕТО НА ЖРЕБИЯ ??? ТОВА,ЧЕ Н У Р И СЕЧЕШЕ С ПО-ДОБРАТА БРАДВА НЕ БЕШЕ ПРОИГРАНО КАТО МОМЕНТ ОТ ... ВОДЕЩИТЕ, КОИТО СЕ СТАРАЕХА МНОГО И НАХЪСВАХА ПОВЕЧЕТО гошето ОТКОЛКОТО ПОБЕДИТЕЛЯ ОТ ДВУБОЯ !!!
67
5
 
6
 
! Отговори
А дали пък ? преди 5 години
Интересно, Петров, ти как видя в дупките и на двамата ?! :) Като си говорим за интриги, как така стана, че имаше само 3 игри, без Алманах, 2 от които с цепене, в което се видя, че Нури има брилянтна техника ? Едно намигване от продуцентите - Нури напред - повече СМС-и на финала, с оглед че е дразнещ елемент за част от аудиторията, каквато между другото беше Христина, вкарана скандално!
66
4
 
7
 
! Отговори
До Петров преди 5 години
Петров, не си прав. Защо трябва да виждаш заговор. НЕ се знаеше кой коя дупка щеше да копае, това се определя от жребий...Видя се, че резервната брадва, която взе Нури цепеше много по-добре от заровената, защото имаше по-дълга дръжка и остра част!
65
15
 
7
 
! Отговори
Страхотен работник ! преди 5 години
Големия работник Нури - коване и цепене...Не участваше в доенето, не правеше мляко, а когато Роман изказа мнение за един ремонт, благия Нури стана раздразнителен, че не се съобразяват с мението му, което впоследствие се оказа ...грешно. Браво на СВ ! ГУСВ затова фалира накрая...
64
9
 
37
 
! Отговори
ПЕТРОВ преди 5 години
ПРОЧЕТОХ МНОГО ОТ МНЕНИЯТА , НО НИКОЙ НЕ ЗАЧЕКНА ОНЯ МОМЕНТ,КОГАТО НУРИ СЕ БОРЕШЕ ДА ИЗВАДИ БРАДВАТА ,КОЯТО УСЛУЖЛИВО БЕ ЗАРОВЕНА С МЕТАЛНАТА ЧАСТ НАДОЛУ ,КОЕТО ЗАТРУДНИ МНОГО Н У Р И ,КАТО ДОРИ СЧУПИ САПА ПРИ ИЗВАЖДАНЕТО НА БРАДВАТА , А БРАДВАТА КОЯТО ИЗВАДИ г о ш е т о - ПАТРИОТА УСЛУЖЛИВО БЕ ПОСТАВЕНА ПО НАЙ-УДОБНИЯ НАЧИН -С МЕТАЛНАТА ЧАСТ НАГОРЕ И БЕ ИЗВАДЕНА КАТО ТОПЪЛ ХЛЯБ И ... ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СЕ ВИДЯ КОЙ Е ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ !!!
63
5
 
27
 
! Отговори
А преди 5 години
Нури не парадира а е просто вярващ и не се свени да го показва.А по въпроса за робството е прав защото Българите са пътували и търгували по цялата империя и по Европа а робите в Америка са смятани за вещи например.Но е имало някакъв вид подтисничество наистина.Просто някои управители са използвали религията за лично облагодетелстване.В империята е настъпила анархия и султана е изгубил контрол над провинциалните управници
62
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължение.Не ме интересува религиозната принадлежност на участниците.Но Нури е голям работник и става за всичко.Възхищавам му се!Аз съм бив служител на СВ и се гордея че такива работници сме създали.И както казва Симо"Нури не само може да свърши всякаква работа във фермата но" той може да направи ферма"Браво Нури гордея се с теб.........