Шон Мендес не иска да го мислят за... гей

"Иска ми се да кажа, че не ми пука за това, но не е така"
24 дек 2018 12:30, Ивета Иванова
17
Шон Мендес не иска да го мислят за... гей
Снимка: Reuters

Шон Мендес призна, че му се иска понякога да го засичат навън с привлекателна жена, за да може слуховете, че той е гей да бъдат опровергани.

"Чувствам се така, сякаш имам нужда да ме видят с някого публично - някое момиче, за да докажа на хората, че не съм гей. Дори да знам, че това не е лошо нещо", каза изпълнителят на "Stitches" пред списание "Rolling Stone".

Шон призна, че интересът към личния му живот продължава да го притеснява. 

"Иска ми се да кажа, че не ми пука за това, но не е така. Може да съм малко по-женствен - но просто съм такъв. Затова съм себе си", обясни певецът.

Той e поздравил Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин за сватбата им. Миналата есен се появиха слухове, че Шон и Хейли са двойка, които сега певецът не отрече.
 
"Писах на Хейли. Казах й: "Поздравления!" и съм много щастлив за тях. Тя е един от най-готините хора, които съм срещал - не само външно, тя има добро сърце".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
6
 
! Отговори
Фенка на Шон Мендес преди 5 години
Забавно е колко ограничени хора има на този свят. Щом момчето е стигнало до това ниво очевидно има талант. Това че вие сте комплексирани не означава че момчето е гей. А и не разбирам какво е лошото всеки втори тийнейджър харесва Шон, Трой или Ариана. Тези хора са постигнали нещо в живота и са за пример. По-добре да съм фенка на "гей" отколкото на Фики ;))
9
2
 
11
 
! Отговори
,. преди 5 години
Как може всички да го плюете като не сте постигнали нищо. Той не е гей а и да е няма нищо лошо. Не разбирам как може такова палячовци като вас да си седите в къщи и зад монитора сте много смело но да ви видим на живо нищо няма да кажете защото ви е страх.
8
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Чувствам се така, сякаш имам нужда да ме видят с някого публично - някое момиче, за да докажа на хората, че не съм гей."Стандартният ход на всеки гей, който иска да го мислят за нормален. Как беше оня виц за лекаря и пациента: - Докторе, усещам боли в задния вход.- Момче, докато продължаваш да го наричаш "вход", ще продължава да те боли.
7
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато пееш и изглеждаш като гей, за какъв да те мислят?
6
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоз се крий катакто се криеше Айртон Сена след като се раздуха новината той побърза да си наеме мацки който уж били негови гаджета. Че и тоз същия.
5
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, писна ми от тоя Шон Мендес!: (Кой ти е любимият певец?- и всеки втори тинейджър казва - Шон Мендес, Трой Сиван и Ариана Гранде.!
4
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шон, или слагай каШОН, или не се показвай пред ората
3
19
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
УЖАСЕН ПЕВЕЦ ОТВРАТИТЕЛНО ПЕЕНЕ ТОКУ ЩО ГО ЧУХ ! И ТОВА ИМА МИЛИАРД ГЛЕДАНИЯ ТОЗИ СВЯТ ВЪРВИ НА МНОГО ЗЛЕ!
2
15
 
11
 
! Отговори
тоя кво се дърпа преди 5 години
Нали е престижно да си гей!?
1
13
 
25
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Какъв е тоя и каква е тази новина? бляк.