Риана в траур, почина най-голямата й фенка

Никога няма да те забравя!, написа тя в Instagram
28 дек 2018 23:00, Иванка Гъркова
15
Риана в траур, почина най-голямата й фенка
Instagram

"Тази Коледа загубихме един красив по дух човек, който беше като стълб, даващ ни сила. По-голямата част от нашето приятелство прекарахме в болницата или в лекарския кабинет. Тази снимка е отпреди няколко месеца, когато тя ме погледна и каза: Ри, ракът се е върнал отново. Никога няма да забравя страха в очите ѝ в този ден".

Това написа Риана в Instagram. Певицата сподели с последователите си, че е загубила една от най-големите си фенки и приятелки.

Изпълнителката разкри, че е познавала младото момиче на име Мония само от юни, но бързо се сприятелила с него. То идвало на голяма част от концертите ѝ, въпреки че понякога не се чувствало добре.

Наскоро й споделило, че има напреднала форма на рак и едва ли ще оздравее.

"Никога няма да те забравя! Обичам те, мой ангел. Лети в мир", написа още Риана.

По информация на британски медии, певицата най-вероятно ще напише песен в памет на Мония, която слушала нейната музика през 90% от престоя си в болницата и не спирала да я възхвалява. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Someone до този под преди 5 години
Няма нужда да ме "светкаш", от откачени мнения не приемам :Д
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SomeoneО да скъсва се да дарява.Само да те светна,че в техният план няма място за бели хора.Само за индийци и африканци.
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е била единствената й фенка.
7
1
 
12
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
не става въпрос само за пари - трябва и достатъчно време и усилия, които да се вложат, млади и амбициозни хора да се захванат, компютри да се включат за оценка на геном и взаимодействия на лекарства и тук Риана с известността й може да подтикне младите да се занимават с това, младите хора се влияят от поведението и лозунгите на звездите, да се направят кампании за скринингови програми и редица други мероприятия. това е истинският принос към човечеството, Пастьор ще знаят кой е много след Риана
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата иска и той да дари, ама няма желание...
5
4
 
18
 
! Отговори
Someone преди 5 години
До AnonimenБил Гейтс, пред който Риана изглежда като сираченце откъм състояние дарява ВСЯКА година по над 30-40 милиона за търсене на лек за рак и други подобни коварни болести...какъв е резултата до момента? Съмнявам се, че точно Риана ще промени нещо, та ако ще и цялото си състояние да дари...
4
21
 
15
 
! Отговори
кой е този преди 5 години
тоя тъмно зелен, женски нeгър, че да знам кой покрай гнидата е пукнал?
3
15
 
12
 
! Отговори
и кой по-точно е преди 5 години
тоя тъмно зелен, женски ***, че да знам кой покрай гнидата е пукнал?
2
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смятайте, че вече я е забравила .
1
13
 
39
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Риана с милионите, които изкарва, гологъзейки се, да дари част от тях за намиране на лечение и ранна диагностика на тая проклетия. Да промотира сред младите хора да се посветят на науките, които помагат да я преборим тая болест, а не само да се друсат по дискотеките.