Антония Петрова доволна: Мечтите се сбъдват!

Миската трябва да роди в средата на януари
2 яну 2019 21:52, Иванка Гъркова
8
Антония Петрова доволна: Мечтите се сбъдват!
Facebook

„Приятели, пожелавам и на нас и на вас едно и също – нека 2019 да бъде още по-хубава от 2018, която за нас определено бе най-щастливата в живота ни и за която сме благодарни!“. Това гласи част от равносметката на Антония Петрова-Батинкова за изминалата 2018 г. 

Мис България 2009 не изневери на стила си и публикува снимки от поредната фотосесия с мъжа ѝ, този път празнична. С нея тя опроверга слуховете за раздяла между двамата.
 
„Срещнахме се, намерихме се, влюбихме се, оженихме се и очакваме първородния си син! Какво повече може да иска човек?! Мечтите се сбъдват, точно като в приказките!“, написа още тя.
 
Антония и съпругът й Ивали Батинков са се снимали в различни пози край елхата. Явно носителката на титлата Мис Русия не е суеверна, защото и двамата са облечени в черно.
 
„Да бъдем здрави, обичани, влюбени, щастливи и успешни, заедно с любимите ни хора!“, пожела на всички Батинкова.
 
Очаква се моделът да роди момче в средата на януари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Тази мис- ирка + мис НОС живеят, за да се снимат. В конкретния случай тоца явно е търсила по - добър мъжки образ за снимки, (тъй като по едно време се снимаше по същия начин с един дядо). А мис НОС се снима основно със свекърва си. Общото в двата случая е,че снимките са доста неподходящи. Ииии като кажат " завиждат ми на " щастиетто" , пък се снимат и пред хладилника.
5
0
 
6
 
! Отговори
преди 5 години
Тая к'во работи ?
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кроки!
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герой е това момче!
2
4
 
7
 
! Отговори
Блян преди 5 години
Позите от Кама Сутра ли са или да не ги гледам?И тя за още пластики ли си помечтава, освен за пари, пари, париии?Дано са й още по-сполучливи мечтите на дамата;)
1
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красива дама.