Меган с амбиция: Детето й да върви по феминистките й стъпки

Херцогинята на Съсекс обяви това в деня на жената
9 мар 2019 14:45, Петя Славова
20
Меган с амбиция: Детето й да върви по феминистките й стъпки
Снимка: БТА


Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл изрази надежда детето, което очакват напролет със съпруга й принц Хари, да поеме по нейните феминистки стъпки, предаде Ройтерс.

Бившата американска актриса каза това на дебат в Кингс Колидж в Лондон по случай Международния ден на жената, 8 март, пише БТА.

Попитана как първото й дете се отнася с нея, 37-годишната Меган отговори: "Много добре." Тя разказа, че е гледала по Нетфликс документален филм за феминизма и едно от нещата, които е чула (от бременни феминистки), е било: "Усещам ембрионалното ритане на феминизма".

"Обичам това. Така че момче или момиче, или каквото и да бъде (нашето дете с Хари), ние се надяваме, че случаят ще е такъв, с нашата малка подутина", заяви Меган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
11
 
! Отговори
Един преди 5 години
Хари е пич, ама в такъв филм се нaби, та му е бедна фантазията :D
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ЧЕРЕН Н.Е.Г.Ъ.Р.С.К.И у.р.о.д взе много да си позволява.....за нея само ХИТЛЕР...хем ще й избие черните маймунски амбиции хем феминистките..личи си от 1000 км че е ционистка о.т.р.е.п.к.а ..поредния срам за английските хобити...онова и.з.пп.р.а.ж.н..е.н.и.е червеноглаво дрогирано мъжа й трябва да бъде убит за предателство на расата
13
1
 
14
 
! Отговори
16868 преди 5 години
Тя да се постарае да усвои правилата за поведение - пак с къса рокля, пак крак върху крак и заголени до чатала. Франетата ги публикуваха с много симпатия към херцогинята.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
я как изведнъж почерня тази,ама пък е симпатична
11
2
 
21
 
! Отговори
Доктор преди 5 години
Интересно как ще обясняват на англичаните ,че новият принц е черен на цвят и колко добре би му стояла короната на Англия . Не че сега половината "англичани" са черни и индийци ,де. То и кметът на Лондон бил пакистанец ! Е ,защо пък следващият крал на Англия да не е *** ?
10
0
 
19
 
! Отговори
Леле!.. преди 5 години
....колко вълнуваща новина!.....
9
0
 
20
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
До АнонименА вие за детето на тази кака не се грижете. То ако ще и марсиянче да е, пак му е гарантиран спокоен и охолен живот.-----Щото на Даяна да не би да изтече гаранцията преждевременно ? Как мислиш се разбива и подпалва бронирана лимузина с професионален шофьор при ограничение 40 км/ч в тунел . Кралското семейство не търпи скандали и екстравагантност .Особено по дъртите които още живеят в 60-те години . Или следваш протокола или ...... Както казах. - Дано не е момче .
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вие за детето на тази кака не се грижете. То ако ще и марсиянче да е, пак му е гарантиран спокоен и охолен живот.
7
2
 
27
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
Дано не е момче....... щото баба ще пощръклее когато внучето й - момченце тръгне по феминистките стъпки на майка си . А и ако поиска смяна на пола .... или да носи сутиените на баба си .....
6
6
 
38
 
! Отговори
Лошо преди 5 години
Феминизъм ще съсипе нациите. Мъжете много ще страдат. Особено онзи принц Хамстер и цялата му кралска рода. Първата феминистка в кралското семейство. Ужас.
5
1
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Не се шегувам! Статията е от Дарик.
4
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** неутрално..............хаха...............какви са тия глупости бе, хора??Детето няма да знае дали е момче или момиче, така ли??Тия западняци съвсем се побъркаха, искат и на нас да прубутат глупостите си!!
3
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Феминизмът е голяма глупост, а тая хитруша се нагнезди в кралското семейство, хубава е, но е голяма откачалка!!Тя се ожени за оня рижия принц Хари, нали??
2
4
 
31
 
! Отговори
Аха преди 5 години
"Обичам това. Така че момче или момиче, или каквото и да бъде (нашето дете с Хари), ние се надяваме, че случаят ще е такъв, с нашата малка подутина", заяви Меган."Впрочем медиите писаха, че двойката щяла да възпитава детето си *** НЕУТРАЛНО. Основните пропагандатори на тази идеология са третата вълна феминистки и ЛГБТИ активистите.
1
5
 
48
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
Екипът от операцията в парижкия тунел(1997) дали още работи?Като гледам тая как се е развилняла....