Гришо си почива с мама в Монте Карло

Къде е Никол Шерцингер?
6 апр 2019 04:30, Иванка Гъркова
46
Гришо си почива с мама в Монте Карло
Instagram

„Home with my #1!“ (Вкъщи с моя #1!). Това написа Григор Димитров, споделяйки снимка в Instagram. На нея той е с майка си Мария.

Явно хасковлийката е използвала свободното му време преди началото на сезона на клей, за да му погостува в Монте Карло.
 
„Любимите хора вдъхновяват!!!“, написа българинът под кадъра, на който двамата са се снимали гушкайки се. Бившият му треньор Роджър Рашид също се включи, като помоли Гришо да прегърне майка си от него.

Разбира се, имаше и подмятания на фенове, че вместо да бъде с майка си, спортистът трябва да обърне внимание на Никол Шерцингер.

 
Мария Димитрова често посещава сина си. Тя обича да пътува с него, както и да наблюдава срещите му. „Обичам да бъда там – на кортовете, да усещам атмосферата. Да съм на мястото на събитието, да дишам този въздух, да съпреживявам емоциите“, споделя тя.
 
Григор Димитров ще участва в АТР Мастърс 1000, който ще стартира на 14 април.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С мама един път - добре!А с бабата - цяла година....
35
2
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, аз си почивам на брега на Саргасово море. Който се интересува от този факт - палец нагоре! Ерго, +. Който дълбоко и напълно не се вълнува - палец надолу! Ерго, -.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миналата година Гришо достигна до полуфинала в Монте Карло, но и тогава я имаше същата контузия. Тази година му пожелавам да стигне до финала и дано го спечели.
33
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 35 Успех ще е осминафинал- да!
32
0
 
11
 
! Отговори
Горд Българин преди 5 години
Успех на нашия Гришо на турнира в Монте Карло.
31
13
 
2
 
! Отговори
Цвента Цветан преди 5 години
До тук беше късмета на наш дриши.
30
0
 
16
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Изобщо не разбирам това защо е новина, защо се публикува изобщо. Сигурно за да се дава хляб на разни комплексирани хейтъри да си запълват свободното време. И какво лошо има в това, че е с майка си, ако мога да попитам? Ако бяха писали, че не общува с родителите си щяхте друго да пишете - ето го на, неблагодарник...и прочее, нали така хейтърчета мръсни. Ай скрийте се някъде и си пуснете снимки на Монте Карло от нета, че само там ще го видите.
29
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БорилМомчето е отдавна доказан мъж, човек, българин и спортист.-----------------------------БЕШЕ! Сега е само цъpвул като Валери Божинов
28
2
 
12
 
! Отговори
? преди 5 години
А баба Николинка де я?
27
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен не ми харесва не съм му фен.С таа брада прилича на клошар. Ясно е там че в тоя момент поне 300 момичета само в България биха спали голи пред тях на изтривалката само и само да ги погледне,всички знаем че има БМВ- мечтата на всеки ром в България.И че има толкова пари колкото никой от нас няма да изхарчи през целият си живот. Казват обаче че е бил любовник на Серена Уилямс и вече мисля че нищо няма смисъл.
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бориле, Григор Димитров е вдъхновение за подрастващите ВЪПРЕКИ жените, с които "е бил", защото те имат нужда от идоли и НЕ ИСКАТ да им навират в очите факти, които го принизяват. Отнася се за всички. НИКОЕ дете не иска да знае за пороците и прегрешенията на родителите си. Вярно, много пъти е ПРИНУДЕНО да ги изтърпява. В следствие на което трупа в себе си ненавист, злоба и липса на себеуважение.
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бъдеш добър син е по- достойно от това да бъдеш добър тенисист.
24
9
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Я!!! Жителите на селата се обиждат,че не разбират от тенис и се хранят от промоции ,защото са бедни ! Е не можете да се сравнявате с милионер като Гришо !!!
23
11
 
29
 
! Отговори
Борил преди 5 години
Тези които хейтват постоянно по адрес на Григор - много сте жалки, малки, нищожни, излишен баласт в природата.Момчето е отдавна доказан мъж, човек, българин и спортист. А вие си пишете анонимници, които никога няма и да се доближите до жените, с които Гришо е бил.Вие никога няма да сте вдъхновение на хиляди подрастващи, никога няма да доставяте радост на стотици хиляди българи, никога няма... да сте! Чудесно, че отделя време на семейството си. Да си здрав Гришо и цялото ти семейство също!
22
24
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Нима свършиха гаджетата, че прегърнал майка си. Не, че е лошо, но на тези години, хората си имат приятелки, а Дришко...все пак така може да му е хубаво- без някоя до него.
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от 26 до Дядо Пенс По-прoст*
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 22 Дядо Пенс, по-*** можеш ли да бъдеш? Значи за да си фен на даден спорт, трябва да си специалист по тоя спорт и да го гледаш не по телевизията, а на живо? )))
19
7
 
2
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 5 години
...GLEDAM TENIS...PO BEIN ....NO GRI60....KAKVO IMA S ISTINSKIYA TENIS....MUJKIYA TENIS...VMESTO DA JIVEE V BULGARIYA...I DA VURNE PARITE , KOITO BULGARITE MU DADOHA....POSLEDNO..21000LV...ZA TURNIRA SOFIA OPEN....NO, BAY GANYO RESHI DA PLASHTA S NASHITE PARI..HOTELSKI V MONTE CARLO...
18
6
 
3
 
! Отговори
Galipoly1915 преди 5 години
...NA SELYANINA MU DAY PARI.....I MU GLEDAY SEIRA....
17
7
 
4
 
! Отговори
Galipoly1915 преди 5 години
Seloch ..Bay GANYO V Monte Carlo....Lol!!