Щерката на Джоли и Пит ще си сменя пола? Анджи е "за"

Пит не е съгласен, но Шайло започнала да пие хормони
12 апр 2019 09:46, Иванка Гъркова
108
Щерката на Джоли и Пит ще си сменя пола? Анджи е "за"
Снимка: архив, Reuters

Шайло – първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, ще претърпи пластична операция за смяна на пола. Това съобщиха чуждестранните медии и уточниха, че актрисата е дала разрешението си за интервенцията, която ще бъде в лъскава клиника в Санта Моника.

Момичето, което е само на 12, отдавна носи мъжки дрехи, къса коса и не се увлича по женските занимания. Неговата майка неведнъж е коментирала пред медиите, че подкрепя избора ѝ.

Според някои таблоиди, Шайло вече е на хормонално лечение от няколко месеца, благодарение на което ще заприлича по-лесно на момче. Анджелина Джоли пък вече е задействала процедурата в клиниката.

Смяната на пола на момичето е поредното нещо, за което актрисата и бившият ѝ съпруг се карат. Оказва се, че Пит и неговите родители са по-скептично настроени към промяната, която иска момиченцето и определено не я одобряват. Анджелина използвала момента, за да настрои децата срещу него и заявила, че ще плати за всичко с лични средства.

Вижте още за Джоли и дъщеря й Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Селяндур преди 4 години
Хем ревете срещу джендерастията, хем ревете срещу националсоциализма... Ами, айде решете най-накрая какво искате! Продажни двуличници и фурнаджийски лопати!
95
1
 
3
 
! Отговори
Родител преди 4 години
Жалко за детето. Беше взело чертите на баща си. От него ще стане кастрирана жена, не мъж.
94
0
 
8
 
! Отговори
Шер преди 5 години
Давай, Джулке , с теб сме. Направи от дъщеря си истински мъж . Виж мойта като си смени пола и стана на бъчонка колко и е добре . Брадяса.... Уригва се на бира ... и са драпа по мадуро кат' истински мъж . Скоро и твойто шъ е тъй .p.s. :и да знайш не е заради мъжките дрехи. и твойто както и мойто обича да брадясва не само отдолу ами и отгоре .
93
0
 
16
 
! Отговори
ined преди 5 години
Тая съвсем изкукурига
92
0
 
9
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
IZTRESENA RABOTA-DA PAZI GOSPOD!
91
3
 
19
 
! Отговори
Станчев преди 5 години
Много ГМО ядат в САЩ и жените стават дефектни. Американките вече раждат безполови същества които вярват че бъдещето е тяхно.
90
1
 
39
 
! Отговори
чудовищно преди 5 години
На малолетните не се продават цигари и алкохол, обаче им се разрешава да вземат решения за смяна на пола си в тази крехка възраст. И това ако не е чудовищно
89
1
 
20
 
! Отговори
тя преди 5 години
Момичето става момче ! Как ще му го присадът - това е сложен орган с важни функции, няма да стане - насметена работа на луди !
88
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джоли е побъркана. Всичко ще направи само и само да издразни Пит. Съжалявам, че някога съм гледал филм с тази. Много е противна.
87
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сега остана само да и отгледат генномодифициран жребец съвместен с нейното ДНК за донор на мъжкият полов орган и вс е О.К.
86
0
 
10
 
! Отговори
Не е фейк нюз! преди 5 години
Това определено не е фалшива новина! "Фокс Нюз" имат репортаж точно за блокирането на пубертета на деца, чиито родители ги считат за транссексуални: https://youtu.be/EdTMZCgA2P8 При това става въпрос за 8-годишни деца.
85
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До тук води глезотията и слободията на богаташките деца. Утре може да поиска да стане *** и веднага ще му разрешат , защото имат милиони и не могат да ги изхарчат .
84
3
 
30
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Содом и Гомор маскиран като Евроатлантически ценности! Горкото дете!
83
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
джоли се е превърнала в подвижен скелет,жалко ,беше секси маце навремето,а дъската и яко хлопа от 5-6 години насам.Определено Пит е много по-точен и заслужава поне половината деца да са при него и да си останат нормални,пък тая да побърква другите ако иска
82
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тая кукавица го прави само за да натрие носа на свекърва си
81
0
 
28
 
! Отговори
Яница преди 5 години
Анорексичката е тотално эа эатвора!!! Детето е малолетно, майката трябва да го напътства в живота а не да го осакатява эа цял живот!!! Спрете с пропагандата, иэвинете се и се върнете към нормалното!!!
80
2
 
5
 
! Отговори
R преди 5 години
приемам го единствено като фалшива новина
79
0
 
21
 
! Отговори
pfff преди 5 години
Тъз дубре лий??На 12 дори не е в пубертета още, не се знае как ще се развие по-нататък и е прекалено рано да се правят необратими неща. Аз си мисля че това са само ала бала приказки. Няма как да е законно да си обърнеш пола преди да си пълнолетен и да си добил правото да вземаш подобни решения сам. Дори мисля, че ако и дава хормонални медикаменти с тази цел преди 18 пак е за затвор работата. Още повече, че и двамата родители не могат да постигнат съгласие по въпроса
78
0
 
13
 
! Отговори
caisa преди 5 години
И от какво го лекуват това дете (хормонално) ?Джендъризмът вече е стигнал до там, че смята раждането на дете за болест !Да живее истанбулската..........Еххх, сакати амаериканци и демократи! Скоро ще сънувате за сек.с и ще бленувате да чуете детско гласче!
77
0
 
18
 
! Отговори
принц Хари преди 5 години
То и слугинчeто обяви, че бебето им щяло да бъде "*** флуидно". Това е като някаква зараза. Как ли се смеят социалните инженери с шапчиците, че в стремежа си да унищожат европейския човек успяха да посегнат и на институция като Кралското семейство?Живеем в откачени времена. Финални?