Щерката на Джоли и Пит ще си сменя пола? Анджи е "за"

Пит не е съгласен, но Шайло започнала да пие хормони
12 апр 2019 09:46, Иванка Гъркова
108
Щерката на Джоли и Пит ще си сменя пола? Анджи е "за"
Снимка: архив, Reuters

Шайло – първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, ще претърпи пластична операция за смяна на пола. Това съобщиха чуждестранните медии и уточниха, че актрисата е дала разрешението си за интервенцията, която ще бъде в лъскава клиника в Санта Моника.

Момичето, което е само на 12, отдавна носи мъжки дрехи, къса коса и не се увлича по женските занимания. Неговата майка неведнъж е коментирала пред медиите, че подкрепя избора ѝ.

Според някои таблоиди, Шайло вече е на хормонално лечение от няколко месеца, благодарение на което ще заприлича по-лесно на момче. Анджелина Джоли пък вече е задействала процедурата в клиниката.

Смяната на пола на момичето е поредното нещо, за което актрисата и бившият ѝ съпруг се карат. Оказва се, че Пит и неговите родители са по-скептично настроени към промяната, която иска момиченцето и определено не я одобряват. Анджелина използвала момента, за да настрои децата срещу него и заявила, че ще плати за всичко с лични средства.

Вижте още за Джоли и дъщеря й Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aнжелина специален пратеник на ООН,иска политик да става, а не може собствените си деца да възпитава в човешките ценности.Това дете нито ще стане момче,нито ще остане момиче.Осакатен жовот.Анатема.
55
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ко ли не правиш станеш още по известен ...12 годино детенце ти казва искам съм мъж и искам опреацияАма щото е моредерно и вече се проповядва бат Джоли аре аре тъкмо и сензация ще стане ... баси ненормалното нещо горкото дете ... И ако някой каже амааа това е нейн избор тя има право да бъде каквото пожелае ... ТЯ Е ДЕТЕ НА 12!
54
1
 
36
 
! Отговори
Мосю Густав преди 5 години
Спрете Земята, искам да сляза!
53
1
 
13
 
! Отговори
123456 преди 5 години
Няма какъв друг пример да даде майка като тръби навсякъде, че е пробвала с жени и се е целувала с брат си. За мен това са теми от други измерения, но все пак майката трябва да подкрепя децата си. Тук моралното е на много друго ниво от нашето, не го разбираме и няма как да го разберем, защото не е нормално, ама свят широк
52
2
 
21
 
! Отговори
Ех! преди 5 години
Какво нещо е женската красота! Тази винаги е била лопа-тропа, но когато беше хубава не се забелязваше лудостта и. Сега като се сбабичоса и всички взеха да я забелязват. Колкото по-дълбоко деколтето на хубава мадама, толкова повече неща прикрива :-)
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откачалки по широкия свят колкото искаш!
50
3
 
32
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
хубаво е че Брад ги остави... То не бяха нег..и, жълти, танганайци откъде ли не ги събираше тази. Това как - да е. Не беше и анорексията й, постоянните й заболявания и кво ли още... Сега и това. Просто либерастията води до това.... Да си взема децата и да прави квото иска. Брад дори и на тези години може да си напурави нови. И без тва половината бяха чужди.
49
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя и другата си дъщеря се опитва да осакати. Нея също я облича в мъжки дрехи. Само сина си не облича още в рокли, но има време. Тя просто иска да парадира с нещо. Да показва, че е различна. Да осинови един куп деца, да взима наркотици, да се осакати, да си съсипе брака, да осакати детето си, да става политик, да се опитва да си докара анорексия. Сигурно не е отгледала нито едно от децата си. Най-вероятно са казвали мамо на детегледачките. Очевидно има нужда от психиатрична помощ.
48
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
при такава сбъркана майка какво друго можеше да се очаква? На 12 да правиш такова нещо на дете си е чисто престъпление
47
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се впрягайте и не съжалявайте детето, нищо няма да му направят. Чудят се как да привлекат внимание, защото вече бяха позабравени.
46
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас! Тя на 12 години дали осъзнава какво точно ще направи? Знае ли, че след операцията ще лежи година с посинели отекли крака и ще ходи до тоалетната с тръбички? Знае ли, че цял живот ще трябва да пие лекарства, които увреждат вътрешните и органи? Знае ли, че могат да се получат един куп усложнения като трансплантации на органи? Знае ли, че хората, които са си сменили пола, живеят до 30-40 години максимум, а ако доживеят до 50, не приличат на живи същества? Знае ли, че е необратимо?
45
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен се надяват, че като го направят преди да е настъпил пубертета, този път смяната на яйцеклетки<->сперматозоиди ще се осъществи.
44
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички, които причинят това на детето са за затвора - майката, лекарите, социалните и т.н.
43
1
 
59
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДО 14 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЕДНО ДЕТЕ Е НАПЪЛНО НЕОСЪЗНАТО КАКВА СЕКСУАЛНОСТ ИМА И ИЗОБЩО КАКВО ИСКА СЕКСУАЛНО!!!ТАЗИ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА!! АЗ АКО СЪМ РОДИТЕЛ НА ТОВА ЩЕ МУ ПОКАЖА КАКВО Е ДА СИ МОМИЧЕ И ДА СЕ ГОРДЕЕ КАТО ТАКОВА!!! НО ДЖОЛИ НЯМА МАЙЧИНСКА ОБИЧ ВСИЧКО ПРИ НЕЯ Е ФАЛШ НА ЧУВСТВАТА!А БРАД ПИТ ТРУДНО ЩЕ ПОМОГНЕ ТОЙ ИМА ПРАВО САМО ДА ГИ ВИЖДА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ!ЛУДА МАЙКА И РЕЗУЛТАТИТЕ СА НА ЛИЦЕ!
42
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да живей джендърството!
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пета Божия заповедПочитай майка си и баща си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята. (Изх.20:12)
40
3
 
44
 
! Отговори
Не виждам как преди 5 години
Звучи като фалшива новина. Няма лекар в цивилизована държава, който да се навие на това при непълнолетно, че даже малолетно. По скоро Анджелина трябва да я хоспитализират
39
0
 
29
 
! Отговори
32379 преди 5 години
дано да е фалшива новина!
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да има пълна смяна на пола ще трябва организма да произвежда вместо яйцеклетки сперматозоиди. Четох, че жените се раждат с всичките яйцеклетки, които ще имат изобщо през целия си живот. Не знам доколко е вярно, но пълноценната смяна на пола е точно тази, а не външно. Като ако мъж да сложиш пола, и готово.
37
0
 
48
 
! Отговори
И как става това? преди 5 години
Шайло е дете все още и няма как да разбира към кой пол има влечение. За нея това е някаква детска игра да бъде като момчетата. Но как по-точно лекарите от момиче ще направят момче???? Какво ще режат и какво ще имплантират, че и да работи? Само ще я осакатят. Анджелина винаги е била куку, сега е и грозно куку