Щерката на Джоли и Пит ще си сменя пола? Анджи е "за"

Пит не е съгласен, но Шайло започнала да пие хормони
12 апр 2019 09:46, Иванка Гъркова
108
Щерката на Джоли и Пит ще си сменя пола? Анджи е "за"
Снимка: архив, Reuters

Шайло – първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, ще претърпи пластична операция за смяна на пола. Това съобщиха чуждестранните медии и уточниха, че актрисата е дала разрешението си за интервенцията, която ще бъде в лъскава клиника в Санта Моника.

Момичето, което е само на 12, отдавна носи мъжки дрехи, къса коса и не се увлича по женските занимания. Неговата майка неведнъж е коментирала пред медиите, че подкрепя избора ѝ.

Според някои таблоиди, Шайло вече е на хормонално лечение от няколко месеца, благодарение на което ще заприлича по-лесно на момче. Анджелина Джоли пък вече е задействала процедурата в клиниката.

Смяната на пола на момичето е поредното нещо, за което актрисата и бившият ѝ съпруг се карат. Оказва се, че Пит и неговите родители са по-скептично настроени към промяната, която иска момиченцето и определено не я одобряват. Анджелина използвала момента, за да настрои децата срещу него и заявила, че ще плати за всичко с лични средства.

Вижте още за Джоли и дъщеря й Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази е извратена... Ще направи тсебе си и близките си на маймуни, ако е нужно, за да пробие в голямата политика! Една от най-бездарните актриси, но с много як гръб! Пит сигурно проклина деня, когато я е срещнал...
75
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива родители кукувци като Джоли заслужават електрически стол и заравяне в безименен гроб! Да опропастиш живота на децата си, за да се правиш на интересен, да си прилагаш налудничевите секта порядки - тотален гнус, представям си какво му е на Пит.
74
1
 
31
 
! Отговори
до 60 преди 5 години
"Това не пита", ти да си чувал/а, че дечурлигата често са склонни да възприемат ВРЕМЕННО поведението на другия пол? На 10 бях томбой - все си поръчвах пистолети с капси за Коледа и играех с момчетата. Днес съм щастлива майка и жена. Добре, че не съм се родила по-късно и по- на Запад!
73
1
 
26
 
! Отговори
Тависток институт преди 5 години
Позакъсняло е момето, в Британия още от 3-годишни ги почват с хормоните в клиниката към горния институт. Майка й сигурно много с радва - тя държи да е на гребена на рептилскaтa вълна - като не става с талант, с изврaщения да се прочуе. Хубава работа, ама англосакска... Едно време имало едни готини градчета, Содом и Гомор, те така!Все повече се радвам, че сме диви и назадничави балканци и тук небогуугодните приумици не вървят! :)
72
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Това не пита : "Радвайте се вашите деца да не стигнат до там да видим как ще ги спрете. Те да не го искат на сила?"----------------------------------------------------Не пита трима на милиард. Останалите са плод на внушения и измиване на мозъка, както и хормонални изменения от храна, безсъние, порно и други безумия, които се ЛЕКУВАТ. И да останалите го искат, а нямат такъв проблем, точно затова сме на това дередже. Вие природата я изкарахте двойкаджийка по биология.
71
1
 
23
 
! Отговори
65305 преди 5 години
Ей, толкова ли е закъсала Джоли, та използва детето си, само и само да присъства името й в медиите! А бащата е портив - хайде сега да видим п равото на родител 1 и родител 2 как се поделя!
70
1
 
13
 
! Отговори
Ниеврониатлантик преди 5 години
До Мальчик-гейЗаминавай там и ни остави да гнием в позор, много ще сме ти благодарни! (Ти и без друго не заслужаваш Майка България щом се гавриш с името й).
69
1
 
32
 
! Отговори
Леле преди 5 години
За пореден път се убеждавам колко са зле американците.. Каква майка е тази да подложи детето си на такова нещо? Според вас може ли дете на 12 години да вземе самостоятелно решение? Колко му е да му промият мозъка? Тия хора си слагат голям грях само това ще кажа..
68
3
 
14
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Високият Стандарт води до изчифутяване на съзнанието и оттам до деградация в битието. Радвайте се, ако дъщеря ви, на 12-сет иска да има гърди,а не ***! Разбира се, няма да подмина, че това са евроатлантичексите ценности на демократите.
67
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе как на 12 ще решава нещо толкова кардинално! Тия хора съвсем са изтрещели. На 12 даже хормоните са спорни - та тя още не е станала жена, а те вече я тъпчат с хормони за мъж. Да и мине пубертета,да се оформи като личност, пък после да си прави каквото иска с тялото. Но толкова малка да променя тялото си е безумие. На тая възраст законът е казал, че човек не може да решава за себе си.
66
2
 
37
 
! Отговори
Сбъркана работа, преди 5 години
откъдето и да я погледнеш. Майката с (големи) психични отклонения ще съсипе съдбата на детето. "Дай на човек власт и/или пари, та да го видиш, колко струва !" Поговорка !
65
2
 
24
 
! Отговори
ЛОШО... преди 5 години
Какво да очаквате от човек, който превантивно си прави мастектомия (отстраняване на гърдите)! Т.е. отстрани си здрави органи, само защото майка й имала рак на гърдите. И сега ходи със силикон и пластика...Лошото е, че такива служат за пример.
64
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По добре Анджелин Джоли да си смени пола.
63
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова решение може да вземе само пълнолетен човек, който вече е осъзната личност и напълно разбира какво прави. Нито дете на 12 г. - непълнолетно, нито майка му, която в случая не е добре психически, могат да решават такова нещо в този момент. Лицемери страшни - да гласуваш и да пиеш алкохол - 21 г., смяна на пола - когато си поискаш, ако мама е съгласна!
62
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шайло ще стане "мъж" колкото дъщерите на Шер/2009г./ и на Уорън Бийти и Анет Бенинг/2012 г./. И двете са пародия на хора.Тлъсти неиндефицирани субекти.Никоя жива твар не може да си играе с природата-създателя-Господ-както искате го наречете.
61
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това нормален родител не може да го разбере, защото обича децата си повече от всичко на света. Но тук става дума за самовлюбен нарцис, готов на всичко за да се самоизтъква. Обаче да осакатиш необратимо детето си, за да покажеш колко широки възгледи имаш и колко си модерна си е престъпление. Това момиче от както се е родило го обличат с момчешки дрехи и го подстригват като войник. То не може само да си избере на 2 години как да се облича.
60
0
 
40
 
! Отговори
Бакалавър преди 5 години
Хормонално "лечение"? На какво? Да не би полът на едно 12 годишно дете да е болест...
59
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Това не питаАми и да стигнат, със сигурност на 12г. няма да му позволя да прави такива експерименти. След като навърши пълнолетие, тогава ще има право да решава.
58
22
 
2
 
! Отговори
Това не пита преди 5 години
Радвайте се вашите деца да не стигнат до там да видим как ще ги спрете. Те да не го искат на сила?
57
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Америка, дето за една целувка линчуват човек, за това няма ли да я съдят тая? Да осакатиш ДЕТЕ на 12г. и то собственото си!