Пълнички, но не им пука - звезди, които мразят спорта

На тях им личи, че обичат да мързелуват
Обновена: 23 юни 2019 11:50 | 23 юни 2019 11:48, Екип на Tialoto.bg
52
Пълнички, но не им пука - звезди, които мразят спорта
Снимка: Reuters

През последните години дори и на модните подиуми се налага присъствието на модели с наднормено тегло. Те са на кориците на най-известните списания и ни убеждават, че всеки трябва да е щастлив с фигурата си. И килограмите не могат да бъдат слагани в рамка. Феновете на звездите обаче рядко се съобразяват с новите тенденции и не пестят критики, когато любимците им често сменят размера на дрехите.

Популярни личности не крият, че не обичат спорта, нито искат да се потят във фитнес залите. Е, то си им личи.

Ейми Шумър – 38 години, височина 170 см, тегло 85 кг

Трябва да бъдем коректни и да кажем, че актрисата роди наскоро и не бива да сме максималисти в каква форма е в момента. Но нейните мерки и теглилки са от времето, когато тя се запозна със своя съпруг. Между другото той е готвач и това видимо се е отразило на осанката на Ейми. Тя признава, че спортуването за нея не е фикс идея и винаги се е чувствала добре в кожата си. Миналата година дори пусна свои снимки в Instagram, на които тича чисто гола. За да докаже, че е твърде далеч от стандарта за дебелина в Щатите – 16-ти размер.

Кели Брук – 39 години, височина 168 см, тегло 75 кг

Пълнотата на британския модел и актриса не ѝ попречи да попадне в класацията на сп. „Максим“ сред най-секси жените от миналия век. Според Кели трябва да обичаш себе си такава, каквато си и да живееш в мир с формите си. Тя признава, че спортът не е за нея, но нейното мнение се промени, когато започна да се среща с шотландския ръгбист Том Еванс през 2010 година. Том не само убеди актрисата в предимствата на спорта, но и изготви за нея строг график за тренировки. Кели отслабна, но връзката между двамата се разпадна. Сега на нейната осанка се радва инструкторът по джудо Джереми Паризи, който е пленен от апетитните ѝ форми. Брук се отпусна и се върна към обичайния си начин на живот, в който спортът не е задължителен.

Още за звездите, които мразят спорта, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
5
 
! Отговори
Dtrumpp преди 4 години
Някой долу искал смьрт за убийците-ок, започнете тогава с вас самите защото всеки ден крадете, ама на тоя не му изнася да мисли така - тиквата му простаКажи ми какво е като давате рушвети, като кривш даньци и др. - това не е ли кражба жалки мизернициНищо чудно че сте оскотели
25
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Dtrumpp"...като детето му стане гей или лесбиан..."Детето ми ще е със здрав християнски морал, и ще е мнооого далеч от тия гнусотии...
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейми Шумър ако ми падне няма да и простя въпреки 85-те и килца, много готина мацка е.
23
7
 
3
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
До DtrumppТикви сме, и не можеме да проумеем , колко е хубаво изходния отвор на тялото да се използва за вход ... Важното е , че ти си го разбрал :)))
22
4
 
7
 
! Отговори
Квииик преди 4 години
Свинско със зеле.
21
5
 
8
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Общо взето от 5-6 кила нагоре над полагаемите за ръста си е проблем.Примерно за жените при 170см ръст нормалното е от 60 до 70кг,а при мъжете-плюс още 5кг.Става въпрос за хора нетрениращи за мускулна маса-обикновено,здравословно телосложение.Но зависи и от структурата на отделния човек,естествено.
20
6
 
8
 
! Отговори
Dtrumpp преди 4 години
Вместо някой поне малко да се замисли какво казвам- коментарите са пак цинични- не ме касае, а само потвьрждава казаното от менТоя долу не е толерантен кьм хомосексуалистите, докато сина или дьщерята му не станат гей или лезбиан, някой ги пребие и тогава почва да вие на умряло че детето му е бито, но ще бьде кьсно. Сьщото е за инвалиди или деца дето майките им стачкуваха- и те са малцинстваИли почнете да мислите малко или ще си стоите в *** без надежда
19
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"От както напълнях почти всеки мъж ме заглежда."Да, естествено. Като те видят и казват "Таа има пари за банички с боза, сигурно ще ми даде 5 лева до заплата, без да й ги връщам" ; )))
18
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От както напълнях почти всеки мъж ме заглежда.
17
7
 
6
 
! Отговори
v преди 4 години
прасетаааа, прасетааааа, всичките прасета на мезета !!!!
16
9
 
6
 
! Отговори
Dtrumpp преди 4 години
Процеса ви на мислене(колкото го има) а като на тиквеника от банкяДемокрация драги ми тикви не се дава а се извоюва, а вие явно не сте готови за неяНа последните ви избори- почти нулева активностТиквите от банкя и тия около него ви хвьрлят прах в очите с измислени проблечи и вие им вярвате а истинските проблеми на дьржавата ги замитат под килимаСправка- несьбрано ддс, домуса не плаща даньци, никакви гражданска права да нв говорим за свобода на словото- привикват журналисти за репресия и т.н
15
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Dtrumpp"...различните за вас са луди, никаква толерантност..." Естествено, че няма да сме толерантни към нередното- хомосексуализъм или ци.***.ска престъпност... Доколкото знам , в САЩ даже няма да съдят човек, който е убил крадец в собствения си имот.
14
7
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
До DtrumppК'во да се прави-изостанали хора сме,не си падаме по джендърски ценности като тебе!
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Нормална си е, ама не е добре. Поне 15 кила си е над нормата.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До DtrumppКато не ти харесва ВЪН! МАРШ КУЧЕ! БАСТАААААА! НЕ ХАРЕСВАМЕ ТАКВИА КАТО ТЕБ!Защитавам всеки, който убие крадец при всякакви обстоятелства! Крадците трябва да бъдат ЕЛИМИНИРАНИ!
11
14
 
9
 
! Отговори
Dtrumpp преди 4 години
В посткомунистическа бьлгария обществото е страхливо, пьлно с комплекси, обезверено и избиващо комплекси- пьлно с расисти- различните за вас са луди, никаква толерантност- защитавате убийци като доктора тодоров защото вие сте сьщите, да биеш жена ( погледнети си статистиката) е абсолютния комплекс на балканския пиклю, колите жените си след дрога А за процеса ви на мислене - без коментар- абсолютни хитреци на дребно и крадци- типични андрешковци. Нищо чудно че след 30г затьвате все по- дьлбоко
10
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре си е момичето съвсем нормална жена.
9
5
 
8
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
До DtrumppДобре, че не сме в САЩ , защото в България има много по-голяма "свобода на словото"... А нали западните демокрации уж за това се борят. И в статията няма нищо толкова обидно или злобно. Ама ти явно си - "гузен , негонен бяга" :))
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До DtrumppНе знам, братчед ...Бая Yo Mama jokes съм чул и повечет все за дебели мамита ...
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тас матиъ е една глава под мени, па тижи 10 кила над мени ...