Пълнички, но не им пука - звезди, които мразят спорта

На тях им личи, че обичат да мързелуват
Обновена: 23 юни 2019 11:50 | 23 юни 2019 11:48, Екип на Tialoto.bg
52
Пълнички, но не им пука - звезди, които мразят спорта
Снимка: Reuters

През последните години дори и на модните подиуми се налага присъствието на модели с наднормено тегло. Те са на кориците на най-известните списания и ни убеждават, че всеки трябва да е щастлив с фигурата си. И килограмите не могат да бъдат слагани в рамка. Феновете на звездите обаче рядко се съобразяват с новите тенденции и не пестят критики, когато любимците им често сменят размера на дрехите.

Популярни личности не крият, че не обичат спорта, нито искат да се потят във фитнес залите. Е, то си им личи.

Ейми Шумър – 38 години, височина 170 см, тегло 85 кг

Трябва да бъдем коректни и да кажем, че актрисата роди наскоро и не бива да сме максималисти в каква форма е в момента. Но нейните мерки и теглилки са от времето, когато тя се запозна със своя съпруг. Между другото той е готвач и това видимо се е отразило на осанката на Ейми. Тя признава, че спортуването за нея не е фикс идея и винаги се е чувствала добре в кожата си. Миналата година дори пусна свои снимки в Instagram, на които тича чисто гола. За да докаже, че е твърде далеч от стандарта за дебелина в Щатите – 16-ти размер.

Кели Брук – 39 години, височина 168 см, тегло 75 кг

Пълнотата на британския модел и актриса не ѝ попречи да попадне в класацията на сп. „Максим“ сред най-секси жените от миналия век. Според Кели трябва да обичаш себе си такава, каквато си и да живееш в мир с формите си. Тя признава, че спортът не е за нея, но нейното мнение се промени, когато започна да се среща с шотландския ръгбист Том Еванс през 2010 година. Том не само убеди актрисата в предимствата на спорта, но и изготви за нея строг график за тренировки. Кели отслабна, но връзката между двамата се разпадна. Сега на нейната осанка се радва инструкторът по джудо Джереми Паризи, който е пленен от апетитните ѝ форми. Брук се отпусна и се върна към обичайния си начин на живот, в който спортът не е задължителен.

Още за звездите, които мразят спорта, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За щастие на милионерите от статията не ум пука какво мислят за тях. Браво. Иска се силен характер, за да превъзмогнеш навика .. какво ще кажат другите за мен
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Туй гюлленуту на снимката ква звиздаййй...
4
11
 
20
 
! Отговори
Dtrumpp преди 4 години
Адски манипулураща статия- в америка те приемат такьв какьвто си и не се подиграват на наднормено тегло и т.н само в бг са ви пропити мозьците с предразсьдьци и бьрзо се смеете на другите за да прикриете собствените си мизерни комплексиТая статия писана така в америка щеше дв бьде свалена веднага и автора и борса няма фа видиАма това ви е нивото на обществото там-злоба и цинизьм
3
1
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
РОМАНТИЧЕН ФИЛМ 2006
2
3
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПОВЕЧЕТО ФИЛМИ С ДЕБЕЛАЦИ СА МНОГО УСПЕШНИ!!!ЕДИН ОТ ТЯХ СРЕДНО ГОТИН Е: НЕ Е ЛИ РОМАНТИЧНО 2019
1
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пухкавелки! божествени са!