Уилям и Кейт се готвят за Хелоуин

Ще празнуват ли заедно с тях Хари и Меган?
30 окт 2019 09:08, Иванка Гъркова
8
Уилям и Кейт се готвят за Хелоуин
Reuters

Ще празнуват ли Хелоуин децата на Уилям и Кейт? Броени дни преди празника Вси светии, херцогинята на Кеймбридж внесе яснота по този въпрос, след като бе забелязана да обикаля из магазини за карнавални костюми. По всичко личи, че шопинг разходката ѝ е за да избере най-подходящото облекло за своите малчугани.

Кейт Мидълтън е посетила известна американска верига супермаркети, където е избрала костюми за своите деца. С нея са били принц Джордж и принцеса Шарлот, съобщава "Mirror".
 
Докато пазарувала, съпругата на принц Уилям не пропуснала да поздрави феновете на кралското семейство, събрали се в търговския обект. Тя разпитала няколко деца как смятат да се маскират за Хелоуин.
 
Херцогинята на Кеймбридж искала да не бие на очи докато пазарува в магазина. Бодигардите ѝ помолили хората да не я снимат.
 
"Не очакваш да я видиш, когато отиваш да пазаруваш. Не можах да се съсредоточа в покупките си“, коментира Кати Уитакър, която се развълнувала при появата на Кейт Мидълтън в търговския обект. Тя пояснява, че херцогинята била облечена в изискан тоалет – черни официални панталони и поло в същия цвят. По думите ѝ, принцеса Шарлот била с къса рокля, но от шока не запомнила окраската й.
 
"Тя просто беше толкова красива и земна, както винаги", споделя англичанката, която никога няма да забрави срещата си с нея.
 
Какви костюми е купила Мидълтън, остава в тайна. Едно е ясно – Хелоуин ще има в кралския двор и най-вероятно Меган Маркъл също ще се маскира заедно с малкия Арчи.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Валери преди 4 години
А лидерите на БСП - не - те са си хелуин плашила постоянно!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще облекат костюмите си на сатанисти педофили ??
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Информирайте ни и Кога или дали се случило първа брачня нощ,без или...А тоя Принц не си ли падаше от неговия пол
5
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Много важна новина.Това за нас е национален български празник.Ура.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотно, даже няма нужда да се маскират завалиите!
3
0
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А какво мисли по този въпрос херцогинята на Оксфорд?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Англия наистина "новините" около кралската фамилия са интересни и дори са превърнати в сериозен бизнес, но не знам защо ни занимавате нас с такива подробности? Нито празнуваме Хелоуин (макар, че комерсиално навлиза) нито имаме нещо общо в кралското семейство. Хайде като преписвате чуждите новини поне ги подбирайте малко.
1
0
 
17
 
! Отговори
ндаа преди 4 години
Направо бях на границата на припадъка от притеснение дали ще са заедно!