Бившата на Чанинг Тейтъм проговори

Раздялата й със звездата шокира много техни фенове
16 ное 2019 11:46, Дарена Найденова
10
Бившата на Чанинг Тейтъм проговори
Instagram

Раздялата между Чанинг Тейтъм и Джена Дюан дойде като шок за техните фенове. Двамата бяха като пример за истинска любов, след като се запознават по време на снимките на филма „Step Up“ през 2006-а и са заедно цели 12 години.

През април 2018-а обаче двойката обяви, че се разделя след девет години брак, от който се роди и дъщеря им Евърли, която в момента е на 6 години. В молбата за развод, Тейтъм и Дюан казват, че неразрешими различия са причина за раздялата.

Оттогава и двамата са продължили напред, като дори Дюан чака дете от приятеля си Стив Кази. Чанинг, от своя страна, се среща с изпълнителката Джеси Джей, с която се хвана само няколко месеца след официалното съобщение за развод.

И докато бившите съпрузи заявяват пред света, че всичко между тях е добре и те си остават приятели, явно не си казват абсолютно всичко. В новата си книга „Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day“, Дюан твърди, че е разбрала за връзката на Тейтъм от интернет.

„Бях в самолета, сама, когато научих за новата му връзка. Чувствах се предадена. Научавах неща за бившия ми чрез интернет“, пише актрисата. Тя допълва, че ѝ е било много трудно да разбира неща за личния си живот в едно и също време като всички останали. 

Още за Джена Дюан и Чанинг Тейтъм четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
39 годишна татуирана се помпа с 2 *** и другата е татуирана и се помпа с 2 ***
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До да беВ доста самолети има интернет, а на някой първите и бизнес класите справи си сам, защито или сте 5 човека в салон, където по принцип биха настанили 50 или са с отделни помещения.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3Доста хора им е кофти, дори и след развод, когато някой го замени. Това не са расъждения, а чувства.
5
1
 
4
 
! Отговори
Да бе преди 4 години
В самолета и сама и по интернет хахахаха това шега ли е или репортера не знае кво дрънка!
4
0
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Шокираща новина!!!
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Бях в самолета, сама, когато научих за новата му връзка. Чувствах се предадена. Научавах неща за бившия ми чрез интернет."===Чакай малко, за какво точно си се чувствала предадена? Нали са разведени? Що за разсъждения?
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потресаваща история, нacpах се от вълнение!
1
0
 
24
 
! Отговори
Проговори викаш... преди 4 години
Тя да не е 2-годишна, че да прогори, бре! Досега да не е мълчала.И аз съм шокиран, изпаднах в шок от таз новина. Сега ако кажеш, че в Китай се е скъсалчувал с ориз направо ще се чемберирам.