Tрите грации - Чарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман

Актрисите се появиха на корицата на W Magazine
29 ное 2019 23:20, Дарена Найденова
9
Tрите грации - Чарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман
W Magazine

Коледа наближава, а W Magazine ни поднасят един от най-хубавите подаръци. На корицата си списанието е сложило три актриси, които обединяват сили, за да разкажат една история, разтърсила медийния свят. Става въпрос за сексуалния скандал в телевизия Fox, където продуцентът Роджър Айлес е обвинен в посегателство от Гретчен Карлсън.

Режисьорът Джей Роуч решава да се заеме с трудната задача и да адаптира за големия екран историята. Филмът Bombshell е нещо, към което ще се гледа с изключително внимание и може да се превърне в един от претендентите за наградите "Оскар".

Лентата събира на едно място Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби. Трите дами играят движещата сила, която ще събори от власт Роджър Айлес. Кидман влиза в най-важната роля – тази на Гретчен Карлсън, която съди продуцента за сексуален тормоз. Примерът ѝ е последван от много други жени и това води до пълното унищожение на Айлес.

"Важно е да се знае, че Айлес напусна Fox през юли 2016 година, а историята за Харви Уайнстийн излезе наяве през октомври 2017-а", казва режисьорът на филма Джей Роуч. Той допълва, че събитията в телевизията не са били повлияни от движението #MeToo, а са дело на една смела жена, която успява да се опълчи срещу насилника си.

Освен че показва хронологията на сексуалния тормоз, Bombshell също така разказва и за издигането на водещата Меган Кели, която става известна, когато засипва с въпроси Доналд Тръмп, който тогава се бори за президентското място в Америка. Кели засяга темата за отношението на магната към жените, а след интервюто Тръмп заявява, че водещата е била толкова нападателна, че "кръв излизаше от очите ѝ, кръв излизаше от всяко място по тялото ѝ".

Сега трите актриси Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби застават на корицата на W Magazine, за да разкажат повече за своите роли и това как филмът им е повлиял. "Както много хора, и аз забелязах Меган Кели по време на президентските дебати", казва Терон, която влиза в ролята на водещата. Тя толкова много се посвещава на образа си, че дори променя гласа си, за да звучи по-правдоподобно. Терон третира гласните си струни, за да може да постигне малко по-нисък тембър.

Още от интервюто им четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
Дедо Ви преди 4 години
Баба, Лелка и Трътла.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Три хубави жени.Прекрасни представители на расата ни.
6
1
 
11
 
! Отговори
преди 4 години
До 2Що пишеш глупости, не мога да разбера. От трите само Никол Кидман е на 52 години. Чарлийз Ерон е на 44 години, една прекрасна за красива жена възраст, а Марго Роби е на 29 години
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На корицата на w магъзин трите "грации" са с черни костюми, снимката ви е стара.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направо са готови за клип на Милко Калайджиев.
3
3
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Маргото е свежо зайче. Другите две газ пикаят, че вече са стари чанти.
2
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стари кранти
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преместих успешно.Благодаря.