Второ бебе в "Скандау", Лъчо също стана татко

Успешна година за рапърите от дуото
23 дек 2019 19:18, Екип на Tialoto.bg
8
Второ бебе в "Скандау", Лъчо също стана татко
Facebook

Лъчезар Евтимов от група „Скандау“ е станал татко. Това съобщиха близки до изпълнителя, като потвърдиха, че приятелката му – Ралица Константинова, го е дарила с първи наследник.

Бебето се е родило преди около седмица, но до момента щастливите родители не са обявили официално новината. Не е ясно какъв е полът му, нито и как са го кръстили.
 
В края на ноември певецът имаше рожден ден. Тогава неговите колеги от бандата „Руди, Дули, Муден и Кукушев“ го поздравиха със специално видео в социалните мрежи, в което наред с традиционните пожелания, намекнаха, че го очаква хубаво събитие.
 
Наскоро Лъчо написа във Facebook, че няма да прави равносметки за 2019 г. и пожела весели празници на своите фенове:
 
„Около Коледа и Нова година, Facebook се пълни с равносметки, съвети, препоръки и укорителни публикации. Ще излъжа ако кажа, че предни години не съм бил част от авторите на този тип съдържание, излизащо по „стените“ на хората. Тази година нищо няма да ви напиша за живота, за морала, за постиженията. Нито ще се карам, нито ще хваля. Животите ни са съвършено различни, за да ги сравняваме – поне според мен. Изкарайте си хубаво! Не само идните празници! Изкарвайте си хубаво цял живот! Сигурен съм, че знаете как!“.
 
В края на септември дуетната половинка на Лъчо – Тото, стана татко – на малкия Доминик. Той и Катрин Петринска криеха бременността до последно, а откакто бебето се е родило, все още не са го показвали.
 
Подобно на своя приятел и колега, Лъчезар Евтимов явно не желае да афишира публично своето дете. Едно е ясно – 2019 г. е изключително успешна за момчетата от „Скандау“ – както в професионален, така и в личен план.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 2 години ще се съдят за изДРЪЖКИ!
4
2
 
17
 
! Отговори
Striker преди 4 години
Кой?! Абе, вие от Днес.бг я явно много сте го закършили за кинти май, а? Кои, по дяволите, са тези или този? По тази логика пишете, че бай Кольо Когражиста (най-успелия кофражист в Люлин) има бебе, м?
3
0
 
11
 
! Отговори
Аааа, тия ги знам преди 4 години
Това са едни от лошите момчета на българския хип-хоп.Рекламираха майонеза преди десетина дни!:))))))
2
0
 
12
 
! Отговори
Ко преди 4 години
Тези пък кви са.... Все едно се пише статия за някакви хора,дето им се е родило дете....
1
0
 
14
 
! Отговори
?? преди 4 години
???