Елизабет Втора иска сделка с принц Хари и Меган до 72 часа

Предполага се, че внукът й може да напусне Острова без дата за връщане
11 яну 2020 18:45, Петя Славова
64
Елизабет Втора иска сделка с принц Хари и Меган до 72 часа
Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет II е поискала от двореца да сключи сделка с принц Хари и Меган в рамките на 72 часа, тъй като внукът й е готов да напусне Великобритания в следващите дни без да съобщи кога ще се върне, пише The Sun.

Британският кралски двор е разтърсен след решението на херцозите на Съсекс да се откажат от задълженията си на висши членове на кралското семейство и да заживеят в Северна Америка, съобщава "Дарик".

След като херцозите оповестиха решението си в сряда, 38-годишната Меган отлетя за Канада, като остави съпруга си принц Хари да се справи сам със скандала, който предизвикаха.

Още по темата

Сега британските медии съобщават, че кралицата е инструктирала придворните си сътрудници да решат трудния казус преди вторник, когато е първата официална изява на принц Хари.

Кралицата иска кризата с напускането на Хари и Меган да продължи не повече от шест дни – същата времева рамка, която беше необходима за отстраняването на принц Андрю след катастрофалното му интервю за Newsnight.

Според The Telegraph Елизабет II е поискала от сътрудниците си да "превърнат кризата във възможност", като избягват сделка, която ще навреди на бъдещите кралски особи като принцеса Шарлот и принц Луис.

Източници близки до принц Хари пък заявяват, че той няма да напусне Великобритания, докато не постигне сделка с Короната. Въпреки това обаче медиите отбелязват, че той може да напусне Острова без дата за връщане, след като почете официално годежа на принцеса Беатрис в Бъкингамския дворец.

Херцогът на Съсекс все още не е разговарял с баба си, баща си и брат си, тъй като принц Чарлз се намира в Шотландия, приц Уилям в Лондон, а самият Хари е в Уиндзор.

Според таблоидите на острова Меган е отлетяла до Ванкувър, за да е със сина си Арчи и не смята изобщо да се връща във Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
9
 
! Отговори
11 преди 4 години
Ъхъ, коей туй бостанско плашило? Ша го зема да плаши гаргите от царевичака.
20
16
 
20
 
! Отговори
Уиндзор Груев преди 4 години
Ей тука виждам постват много хора приближени и живели дълго в Бъкингамският дворец и знаещи всичко от,,кухнята" на монарсите.Браво юнаци,разказвайте,обяснявайте, всички ви вярват и ви четат със затаен дъх............Мушмороци смотани и това ли знаете бре? Казал бил той !?!?Дечковци!!!
19
10
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само след две три години ще изхвърли глупавия Хари,ще му вземе детето и ще го осъди за колосална издръжка..Тъпака ще се върне препикан в Англия и ще проси милост.
18
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хм, да видим сега как империята ще отвърне на удара...Тия не са империя от столетия, щото мулати са ги разигравали. Може Мегън да бъде убита при грабеж, да се разболее, знае ли се. Може и нищо да не напарвят, щото Хари не е престолонаследник, ама след смъртта на Даяна (разбира се, че е катастрофа, тайните служби никаъв пръст нямат) всеки, който мъти водата на бабет е добре да си помисли два пъти
17
6
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 17МНОГО ДОБРЕ НАПИСАНО!!!КЕЙТ Е ТОЧНО КАТО ПРИНЦ ФИЛИП!!! АГЕНТА УБИЛ ДАЯНА СИ ПРИЗНА, ЧЕ Е УБИТА ПО ПОРЪЧКА НА ПРИНЦ ФИЛИП ЩОТО БИЛА БРЕМЕННА ТОВА ГО ВБЕСИЛО!КЕЙТ ДЪРЖИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В БРИТАНИЯ И НИЩО ЧУДНО МЕГАН ДА ОСЪМНЕ С НОВИЧОК НАМАЗАН ВЪРХУ СТЕЛКИТЕ НА ЛЮБИМИТЕ И ОБУВКИ!
16
9
 
50
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Тва цъpно xypве ги направи луди гъби целия кралски двор.Казах ви, че ще стане така още когато се взеха с Андрю.
15
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая да внимава с колата из тунелите в Канада, да не стане същата работа като преди... злия рептил не прощава
14
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаква се преговорите да продължат няколко години....Всъщност създават прецедент, защото ще нарушат семейната хармония за нищо неправене, а само показване на събития. На хората ще им писне да си плащат, за да ги гледат и ще нарушат едно съвремено шоу.
13
14
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЕЛИЗАБЕТ 2-РА ОТДАВНА НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ!КЕЙТ Е ПОИСКАЛА СДЕЛКА И НИЩО ЧУДНО МЕГАН ДА ПРИЕМЕ!! МЕГАН Е МНОГО ПРОДАЖНА!!!
12
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре Хари да беше обявил че е обратен отколкото да си го слага в тая черната.
11
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямаше ли психолог,който да каже ,четова отявлено" дворче",не е за тозиДирижабъл.Няма и миг ,за който да ев синхрон с изискванията за тези висини.Тогава ,още е трябвало,ако не сеоткаже,една сутрин да е пила погрешните хапчета.Трюдо ли ,ще сенагърби за нейните последни стъпки.АХари,след това,чинии ли ще мие.........???Тази иска разнообразно опзнаване,но се знае,че тук няма мърдане.Хари дазабрави за тази глупост и да се покае.
10
34
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре е направила Меган. Да не е луда някаква сто годишна баба да й определя живота и като тропне с крак да е на нейното. Не е длъжна да се съобтазява с кралските им глупости и лицемерия. Нещо като нашите селяни са - у дома раздори и скандали, ама за пред хората всичко им било ок. Нали знаете "Тихо, че ако разберат съседоте...." :-))
9
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меган им разказа играта. Браво!
8
8
 
67
 
! Отговори
КУ-КА преди 4 години
Планирано изпълнение като по учебник:1. Прелъстяваш принц2. Омъжваш се 3. Раждаш му наследник4. Ореждаш си финансово живота (автоматично след 2)5. Врътваш си за*ника и не се занимаваш с всичките му там аристократични задължения (да присъстваш на церемонии, официални вечери, да се държиш по поределени прави и мн. други). Че то това натоварва!Задача: поставете правилната буква на мястото на тирето (-) долуКУ-КАЛека на всички!
7
3
 
25
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Скоро и скотите ще напуснат Голяма Британия.
6
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали пък това не знамение, че и Великобритания ще се разцепи по подобие на кралското семейство?
5
5
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
оха,една кралица ще моли да се договаря с мулатка и то разведена...какво падение.
4
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо е взела принц Арчи? Той може да не иска да е от простолюдието.
3
2
 
13
 
! Отговори
Хах преди 4 години
А с часовата разлика съвсем няма да усети в едната посока :)
2
6
 
36
 
! Отговори
Хах преди 4 години
Аз редовно летя между Лондон и Северна Америка и никой не прави трагедии.6-7 часа път са, Хари може да се връща всеки уикенд В Първа се наспива като пич и сутринта на чайче при баба си... кво рИвът толкова!