Каква е тайната на Камерън Диас за перфектна кожа?

Актрисата е експерт в грижата за тялото
14 май 2020 20:48, Дарена Найденова
8
Каква е тайната на Камерън Диас за перфектна кожа?
Снимка: БГНЕС

Независимо колко години минават, кожата на Камерън Диас остава перфектна. Тя даже пише две книги, в които обяснява как да се грижим правилно за себе си. Самата Гуинет Полтроу я описва като нейния "ментор за красота". В една от книгите си, "The Body Book", Диас обяснява, че е трябвало да се научи на няколко навика, с които да подобри визията си.

"Имах ужасна, ужасна кожа. Беше неприятно и направих всичко възможно, за да се справя с този проблем", пише тя. За нейно щастие, усилията ѝ се увенчават с успех и сега Камерън е пример за много жени по света. За да помогне на всички, които страдат от проблемна кожа, актрисата споделя тайните си за перфектна визия.

Използва червило за руж

Във видео, направено с гримьора ѝ Гучи Уестман, Диаз признава, че двамата с него имат различни мнения що се отнася до получаване на червени бузи. След като експертът свърши работата си, актрисата се поглежда в огледалото, взима малко от червеното си червило и започва леко да потупва бузите си. „Това се случва всеки път“, казва тя пред „Harper's Bazaar“.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: кожаКамерън Диасгрижа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Iveto преди 3 години
До фенДа но все още е много красива и се облича modavel super и е една от любимките
1
1
 
2
 
! Отговори
фен преди 3 години
Остаря и тя, кво да се прави живот...