Неостаряващи звезди: Как се храни Наоми Кембъл?

Тя може да изкара на вода и сокове с дни
6 юни 2020 20:00, Иванка Гъркова
32
Неостаряващи звезди: Как се храни Наоми Кембъл?
Снимка: БГНЕС

Тя е един от най-известните супермодели в света. През 1989 г. тя става първият чернокож модел, сниман за корицата на модната библия Vogue. Няколко години по-късно списание "People" я нарежда сред 50-те най-красиви жени на света. И има защо. Тя е Наоми Кембъл и на 22 май навърши 50 години. Въпреки това никой не може да ѝ ги даде! 

Моделът продължава да работи на подиума и ангажиментите ѝ не спират, защото поддържа фигурата си. Тя внимава с какво се храни и каква козметика използва. А покрай пандемията разбрахме повече за нейната фобия, заради която носеше предпазен костюм и въобще целия възможен набор от защитни средства, за да не хване коронавирус. 
 
Наскоро Шон Джош – готвачът на Кембъл, разкри какво обича да похапва тя. Той потвърди, че много често тя има само по едно хранене за деня. По думите му, тя избягва глутен, пилешко и млечни продукти, което е една от тайните ѝ за сияйна кожа и перфектно тяло. 
 
Каква диета спазва Наоми Кембъл? 
 
 
Тя неведнъж е споделяла, че когато има важно ревю, спира да яде тежки храни и приема само вода и сокове. Този детокс започва поне 10 дни преди събитието, за да може тя да постигне желания ефект. 
 
„Готвя за нея повече от десет години. Тя си има собствен персонал вкъщи, но аз приготвям едно наистина добро ядене за деня и то е супер органично и наистина здравословно“, споделя готвачът пред „Page Six“. 
 
Шеф Джош изтъква, че Наоми се придържа към чистия вегетариански стил. Той готви за нея най-вече когато тя пътува, защото тя никога не докосва самолетна храна, а държи да си носи ястие в кутия, приготвено специално за нея. 
 
Още за режима на Наоми Кембъл четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
яде малки деца и пие кръв от политици
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тая се храни с мъже и то само с мултимилионери, тъй че не и берете кахъра"-------------------------------------И в Москва изкара няколко години под грижите на един такъв милиардер.Развеждаше я като мечка на панаир. Незабравима атракция беше.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая се храни с мъже и то само с мултимилионери, тъй че не и берете кахъра
9
0
 
10
 
! Отговори
Да попитам преди 3 години
Нея бият ли я полицаите ?
8
3
 
20
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Храни се с пластични операции.Как да се храни по друг начин?!? А за това трябват много кинти! Тази бананова кралица от Африка в живота си по-тежко от нещо,което има между краката на мъж не е вдигала!
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Тя била много злобна тая. Нищо чудно като е вечно гладна.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Ей най хубавата дума ми изтрихте.Индивид уникален айде
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Аман от тоя анорексичен ***
4
1
 
16
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Ее. Човек да напише че е трябвало поне веднъж да хапне кюфтета с овчарска салата и го триете. Това дето го бърка вие ще го ядете ли? Добре че не ми е жена. Да съм умрял от глад!
3
3
 
16
 
! Отговори
Православен преди 3 години
С плацента от новородени.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4: това е маска за лице.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно с апетит.