Джъстин Бийбър с обвинения в изнасилване

Жена обясни, че това е станало, докато той е бил със Селена Гомес
22 юни 2020 09:28, Петя Славова
44
Джъстин Бийбър с обвинения в изнасилване
Снимка: БГНЕС

Обвиненията в изнасилване срещу Джъстин Бийбър предизвикаха вълнения сред феновете му в Twitter, като много от тях ги отхвърлиха като невъзможни.

Днес жена на име Даниел разкри в социалните медии, че е била изнасилена от канадската звезда през 2014 г. в хотел "Четири сезона". Жената, която отказа да разкрие второто си име "по лични причини", заяви, че нападението е станало след събитие в Остин, Тексас на 9 март 2014 г., предаде БГНЕС.

След това тя описа събитията от нощта, в която твърди, че е била изнасилена от Бийбър, твърдейки, че е била на 21 години по време на нападението. Даниел заяви, че предполагаемият сексуален акт се е случил без нейно съгласие. Джъстин Бийбър по това време имаше връзка със Селена Гомес.

Малко след съобщението на Даниел, друга жена, наречена Кади, излезе с подобни обвинения срещу певеца, твърдейки, че също е била изнасилена от Бийбър на 4 май 2015 г., след като е била поканена в хотел в Лангъм, където той бил отседнал. Според момичето сексуалното посегателство се е случило въпреки призивите й да спре и молбите й, че не бива да прави секс с никого преди брака поради традиционното си възпитание. Предполагаемата жертва заяви, че не е била готова да говори за нападението по-рано, страхувайки се от позора, който може да нанесе на семейството й.

Много от феновете на Бийбър отхвърлиха твърденията на Кади и Даниел, но имаше и такива, които подкрепиха твърденията на двете момичета.

26-годишният Бийбър, който сега е женен за Хейли Род Болдуин, не отговори пряко на обвиненията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Много от феновете на Бийбър отхвърлиха твърденията на Кади и Даниел, но имаше и такива, които подкрепиха твърденията на двете момичета."-Бреййй, колко много "кошаревски" свидетели и от двете страни! Абе, много публичен бил тоя секс, бре!Не че ми пука за това недуразумение (нещо), наречено Бийбър, но съм против всяка клюка или недоказано обвинение да бъде раздухвано и потърпевшия да трябва да доказва, че няма сестра!Тия двете дали имат някакви доказателства или просто така - казват...?
36
2
 
38
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
А какво стана с презумпцията за невинност? Онова "невинен до доказване на противното" нещо?Типичен пример за модерно либерално правосъдие - на мърлата и трябват кинти, и почва да си търси в тевтерчето кого да обвини в изнасилване преди години, че да снесе някоя и друга пара. #meToo в действие.
35
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма давност за углавни престъпления. Все едно да убиеш някой и да се оправдаваш с давност. Не става така. Изнасилването е тежко престъпление. Проблемът е, че с времето става много трудно да го докажеш, освен ако мъжът не си признае или няма някакви видео-записи или свидетели и т.н. Тъжното е, че културата на изнасилване е толкова дълбоко пропита в обществото ни, че много мъже дори не могат да разберат, че сексът с жени в безсъзнание или дърпащи се или викащи, е криминален и наказуем.
34
0
 
38
 
! Отговори
Феликс преди 3 години
Проблема е, че при американките нервният сигнал от половите органи до мозъка върви много-бавно. Често пъти те осъзнават че са били изнасилени години след това...
33
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли давност за подобни твърдения? Ако е била изнасилена, защо не е завела дело веднага? За мен в подобни случаи трябва да се завежда обратно дело за клевета. Защото е много лесно да си правят реклама или да цоцат пари разни к**ви на гърба на богати или известни личности. Дори и да са спали с него могат ли тепърва да докажат, че не са го искали? За мен в такива случи, в момента в който се отхвърли делото като несъстоятелно или недоказуемо ищецът трябва да се осъжда ефективно за клевета.
32
0
 
40
 
! Отговори
Rmn преди 3 години
Либерастии.... Не е лесно да си бял, не е лесно да си американец, не е лесно да си мъж! Много се отказаха...
31
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не се лъжа, по българското законодателство има давност за престъпления от частен характер - 6 месеца
30
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната златотърсачка. Човек който има над 100 милиона може да купи всяка кифла. Дори и тея, които си мислят, че неможе и тях ще ги Купи. Няма нужда да насилва никой.Щи прати едно ферари подарък и вечерта си надула микрофона.
29
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не му симпатизирам, но не е лесно да си мъж в Америка. Казвам го като човек, общувал с много американци и бил там. Ако имаш финансови възможности - преследват те луди жени, които или само гледат да забременеят и да се омъжиш за тях и после да ги издържаш до края на живота им или ако имаш наистина много пари от всякъде те нападат такива, които си изкарват медицински и адвокати и те съдят за какво ли не.
28
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е на какво се чудите толкова?Тя една беше обвинила Сталоун, че преди 20 и няколко години я бил изнасилил.Ами то преди 20 и кусур години пред вратата му имаше опашка от желаещи да си легнат с него, тя - изнасилена била...Голяма реклама се пробва да си направи, не знам мина ли номера.За мен е мегатъпо това, особено след толкова години.Една даже си призна, че спала с някакъв режисьор за пари, ама после решила че е изнасилена, щото тя нямала желание.Пак след двайсетина години и се просветлила паметт
27
3
 
36
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Скоти ПипанХахахахаха, чак сега погледнах как се е барнал Бибитко на снимката. Тоя дето го облича трябва да бъде пребит с камъни :)
26
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е бил достатъчно смел да изнасили бибата бре! Гледайте го на кво прилича, това не знам жена как ще го погледне. Повтарям ЖЕНА.
25
1
 
41
 
! Отговори
Hard Rocker преди 3 години
Кой беше Джъстин Бийбър?
24
2
 
34
 
! Отговори
Bob преди 3 години
До маркиз дьо саП.Абе като гледам там има доста богати и известни мъже и не намаляват. Знаеш ли къде не виждам такива? На територията където се намираш....
23
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като оня виц,дето една жена влиза в полицейското управление и вика "помощ изнасилиха ме". Полицаите я питат какво е станало?- " Аз съм актриса и режисьора ми обеща че ако спя с него ще ми даде главната роля. Спах с него и не ми я даде".
22
1
 
50
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
това до него майка му ли е? Той самият прилича на ерген от Врачанско село
21
9
 
38
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
И аз така като 20 годишен имах едно гадже. Ходих що ходих с нея, накрая с на кума брат му и направихме група, а тя много доволна остана. После се разделихме, ама един ден много ми се доeва, а нямах нищо под ръка за момента. Звъннах й и и казах да дойде до нас. Дойде тя, казвам и: - Събличай се! А тя: - Ама стига сега, нали вече не сме гаджета. А аз: - Ти от тук ненаевaна няма да си идеш. Мрънкаше малко, после докато я клатих чак взе да охка от кеф. Та дано не се сети, че да ме съди...хахахаха
20
2
 
53
 
! Отговори
сс преди 3 години
че защо не се е оплакала веднага ами след години??? това е супер тъпо трябва да има някаква давност 1 седмица 1 месец, какво е това след години ама той *** изнасили... пък и тоз от кога изнасилва по скоро той да е жертвата....
19
1
 
46
 
! Отговори
блек ливе мада фака преди 3 години
бедното цветнокожо момиче е било насилено от лошия бял нацист. Вкарвайте го доживот и това е
18
2
 
45
 
! Отговори
До неразбрал преди 3 години
Според мен него са го изнасилили . Трима дърти негроси.